27-1-2012
De Club Med ligt op een ideale locatie, midden op de pistes en toch makkelijk te bereiken met de wagen. Onze kamer had een prachtig zicht op de piste. Het personeel is zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Het restaurant heeft een groot aanbod en men zorgt voor dagelijkse afwisseling. Zelf vond ik het eten niet van heel hoge kwaliteit. We waren er niet met kinderen maar het is duidelijk dat Club Med uitstekend werk vericht tov de kinderen en hun ouders
27-1-2012
Wil je genieten van een skiverlof zonder zorgen ... één adres: Club Med Valmorel. Bij aankomst hoef je je onmiddellijk geen zorgen meer te maken. Bagage wordt uitgeladen en naar de kamer gebracht. Skimateriaal wordt netjes in de skilockers gezet. Bij een verwelkomingsdrankje wordt heel het reilen en zeilen van de resort uit de doeken gedaan.
Bij binnenkomt viel onmiddellijk de alom geprezen vriendelijkheid op van het ClubMed-personeel. De G.O. die een babbeltje komen doen, het restaurantpersoneel met een lieve begroeting, ... kortom een warm en gezellig thuis-gevoel wordt je gauw eigen.
De lounge-stijl in de bar, de sfeervolle aankleding van de gangen en vooral het prachtige design geven een extra boost om te onthaasten.
25-1-2012
Club Med staat steeds voor all-in, vriendelijk personeel en een actieve vakantie.
Bij deze spiksplinternieuwe club is dat niet anders.
De buffetten waren voldoende ruim, zeer verzorgd en ook heel lekker, met heel wat streekspecialiteiten.
Ook de ski-lessen waren all-in (mogelijkheid tot 5 uur per dag les) met de expertise van de Ecole Ski Francais.
De skipiste passeert langs het hotel. In de kelder zijn kastjes voorzien voor je skigerief, met daarop je kamernummer en te openen met je kamersleutel.
De kamers waren niet bijzonder ruim, maar voor een actieve vakantie vind ik dat minder erg.
Alles in deze club is nieuw, maar wordt ook tot in de puntjes verder verzorgd. Zo loopt er in de lounge iemand rond, die telkens er iemand een kruimeltje laat vallen, dit met zijn vuilblik onmiddellijk van het tapijt veegt.
Deze wijze van een skivakantie is niet goedkoop, maar je krijgt er wel kwaliteit en plezier voor terug!!