Vrondados beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vrondados

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Vrondados gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Vrondados achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

7 beoordelingen over Vrondados

4,8
7,5
7,4
Familie, Sept. 2008
"Wat een rust...."
Ans Portengen
Stranden
28-9-2008 Voor ons een heerlijke plek om bij te komen van een drukke periode. De mensen zijn niet echt toeschietelijk, soms Voor jongeren is dit geen goede plek als je van uitgaan en vertier houdt, zeker niet in het naseizoen als er al veel is gesloten. Voor kleine kinderen is er genoeg, voor grotere is er zee en snuffelen tussen de rotsen. Heerlijk. Wij waren er 14 dagen, ik kan me wel voorstellen dat een week lang genoeg kan zijn.

Familie, Juli 2007
H. Hogers
Stranden
20-8-2007 Leuke plaats met uitstekend (kiezel)strand, goed snorkelen en zwemmen.
Oversteken weg = opletten.
Restaurants zijn prima, opletten waar meeste Grieken gaan eten, "Aqua" is prima Italiaans lounge restaurant met erg mooie ligging.

Familie, Juli 2007
Paul Raps
Stranden
29-7-2007 Ons gezin incl. zoon 16 jr. dochter 19 jr.+ vriend heeft een prima tijd gehad in en rond Kyveli Apts. in Daskalopetra/Chios. Leuk vissershaventje t.o. apt. en palmenstrand lag op 100m. noordwaarts. Aardige mensen, lekker bakkertje op 3 min. lopen, gezellige restaurant "Peirasmos" met gevarieerde menukaart.(Moeders kookt zelf en als de beste!). Ook aan het strand diverse restaurants. Auto is wel noodzakelijk om de vele schitterende dorpen en strandjes op Chios te bezoeken en het vaak woeste landschap te doorkruisen. Hebben 't plan om er zeker terug te keren.

Familie, Aug. 2006
Jeanette
Stranden
18-8-2006 Vrondados is een klein dorpje, geschikt voor mensen die van rust houden.
Hou je ervan om 's-avonds wat rond te neuzen in winkeltjes of gezellig een terrasje te pakken dan moet je beslist niet in Vrondados zijn.
Appartement Kyvelli was prima maar ook hier 's-avonds niets te beleven!

met partner, Juni 2006
Ellen en Andor
Stranden
6-7-2007 Als je van rust houdt en liever tussen de Griekse inwoners loopt dan tussen hordes toeristen, dan zit je in Vrondados goed. Wij hebben genoten. Voor de twee restaurantjes aan het strand staan een paar schommels en een glijbaantje voor de kleintjes maar uiteraard is een kiezelstrand niets voor kinderen. Van het aparte peuterbad bij het app. complex Kyveli werd dan ook druk gebruik gemaakt. Op het terras van Kyveli kan je heerlijk zitten en o.a. koele frappés bestellen of een ijsje eten maar een uitgaangsleven is er niet. Door de hittegolf zijn wij er niet aan toe gekomen om "de steen"" en het klooster in de nabije omgeving te bekijken. Wel hebben wij een aantal leuke excursies op het mooie eiland Chios gemaakt. Het (kiezel)strand op 10 min lopen van Kyveli is de moeite waard. Blauwe vlag, div. faciliteiten en schoon.

met partner, Mei 2006
peter en silja
Stranden
10-7-2006 Wij opende op 4 mei het seizoen en waren één van de eerste gasten Daarom logeerden wij bijna allemaal in het hoofdgebouw aan de drukke weg.
Wij hadden een mooi appartement aan de straatkant, op de bovenste etage en hadden een prachtig uitzicht over het vissershaventje en de
Turkse kust.
De 3 receptionistes waren erg vriendelijk en behulpzaam. Ook het ontbijt was goed verzorgd.
We hoorden van het restaurant met de blauwe luiken om de hoek: en inderdaad kan je bij Janoz heerlijk eten voor weinig geld. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en kwamen gebruind weer thuis. Ook de busexcursies naar het noordelijke-en zuiderlijke gedeelte van Chios zijn de moeite waard. Chios-stad vonden wij niet de moeite waard, alleen een wandeling langs de haven is leuk.

onbekend
Piet Barnhoorn
1-2-2004 Het eiland is prachtig, en biedt een ongekende
afwisseling in landschap en cultuur. Je moet er alleen even voor op de brommer.
Heb je de kans met het griekse pasen in Kyveli te zijn, dan mag je het vuurwerkfestijn in Vrondados (een wedstrijd tussen twee parochies die elkaars kerk met vuurwerk bestoken) absoluut niet missen. Ga er wel lopend heen, want alle straten zijn mudjevol. De app. zijn prima, voor strand moet je ergens anders heen