Appartement Riviera Barbati**** in Barbati Corfu | Zoover
Appartement Riviera Barbati**** Barbati

Beoordelingen Appartement Riviera Barbati****

P.O.Box 17 - Tzavros, 49083, Barbati
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Riviera Barbati**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Riviera Barbati**** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

92 beoordelingen over Riviera Barbati****

9,1
9,1
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Uizonderlijke accomodatie"
Fam. Pellicaan
Hoeveelheid ruimte
11-5-2012 Zeer compleet appartement met alles erop en eraan. Iedere dag schoonmaak, om de andere dag nieuwe handdoeken en iedere 4 dagen schoon beddegoed en badlakens. Park is zeer fraai aangelegd en de mensen zeer vriendelijk en behulpzaam. Zwembad is mooi en perfect onderhouden. Als we iets "negatiefs"moeten zeggen dan enkel over het feit dat de huisjes enigzins gehorig zijn.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Een echt zorgeloze vakantie!"
M&C&R
Inrichting
19-9-2011 Wij zijn met het gezin(kindje van 3 jaar) twee weken geweest. Dit complex is één van de betere die wij ooit gehad hebben. Vooral de inrichting van het huisje was geweldig! Een rustige plaats (Barbati) met enkele winkels en restaurants. De ontvangst was top, om 02:00 stond Angeliki ons al op te wachten en werden we voor ons huisje met zwembad afgezet. Iedere dag werd er schoongemaakt en het huren van een auto ging ook erg soepel via Angela.
Welke je toch wel nodig hebt om het eiland wat makkelijker te bekijken. Er reden ook bussen, maar dit is toch net even wat comfortabeler. Kortom een echt aanrader en wij komen vast nog eens terug!
Ps; Wel anti muggen spul meenemen, want de kleine zwarte rakkers zijn super agressief en hongerig!

met partner, Aug. 2011
"Een echte aanrader!"
simons
Hoeveelheid ruimte
6-9-2011 schitterende appartementen met een perfecte ligging als je van rust houdt. de 1e rij ligt aan zee (je kunt zo van je bed het water in). De bedden zijn aan de harde kant (went wel na een paar dagen) en eten bij Lord Byron (7 a 10 euro) maakt koken overbodig.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Riviera Barbati**** b...

met oudere kinderen, Aug. 2011
""geweldig""
mkr
Hoeveelheid ruimte
13-8-2011 Deze vakantie was super 13 dagen waren voor ons te kort. Huisjes zijn ruim (wij hadden een 3 kamer appartement gelijk bij het zwembad en de zee)van alles voorzien en ontzettend schoon om de dag nieuwe handdoeken (1 kleine en 1 grote) om de dag een nieuwe theedoek om de 3 dagen badlakens. elke dag wordt er schoongemaakt en bedden opgemaakt......... (nieuwe matrassen op het 2 persoons bed)de mensen op het complex zijn erg aardig en helpen je overal mee.Er zijn muggen maar wij hielden alle horren goed dicht en met de airco aan vinden de muggen niet fijn ;ja en buiten steek je wat citronella,s aan! bij de poolbar heerlijke gyrosbroodjes en andere lekkernijen (tot 18.00 uur te bestellen( jammer dat ie s,avonds niet open is) auto is inderdaad een must en hebben wij bij de receptie geregeld (helft van wat de TO vraagt!!)supermarkten: kleine AB in ipsos, grote AB na Gouvia en een grote Lidl nog iets verder dan de AB.Lord Byron mmm echt lekker en goede bediening. Het was een topvakantie!

met jonge kinderen, Juli 2011
"Perfecte vakantieplek"
sander
Hoeveelheid ruimte
10-8-2011 We hadden met twee kleine kinderen een perfecte vakantie in dit complexje. Het gezellige appartement met overdekt terras en tuin was van alle gemakken voorzien waaronder airco in alle kamers individueel te bedienen. Elke dag schoonmaak en nieuwe handdoeken. We hadden hier voor de gehele tijd een auto gehuurd wat echt nodig is wil je wat zien van het eiland of om grote boodschappen te doen. Iemand schreef dat het restaurant "Lord Byron" echt goed is, en dat kunnen we bevestigen. Afgezien van het lekkere eten en het mooie uitzicht, hebben ze een speeltuin waarop je direct toezicht kunt houden. Ook het huren van een boot is zeker aan te raden! Wat in geen folder beschreven staat maar wel nuttig is om te weten is dat het zwembad voor iedereen toegankelijk is, ook van mensen buiten het complex, waardoor het druk kan zijn en je per stoel/parasol 1 euro per dag moet betalen. Samenvattend, een ideale luxe bestemming voor gezinnen met (kleine) kinderen.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Fantastisch"
huismanita
Hoeveelheid ruimte
25-7-2011 Een super mooi gelegen complex waar de klant koning is. Aardige mensen die alles doen om je vakantie perfect te maken. Wij hadden een huisje met prive zwembad, alle dagen schoonmaak, behalve zondag, alle dagen werd het zwembad schoon gemaakt, mooie tuin. Inrichting zeer mooi, vaatwasser, wasmachine, dvd, 2 badkamers, internet verbinding en in huiskamer en slaapkamers airco. Als welkom roosjes op de tafel, water, sap, ouzo, koffie, thee.
Mooi strand, waar altijd wel een ligbedje is en niet op elkaar gepakt. Barbati zelf is rustig, supermarkt en bakker, 2 souvenir/ strandwinkeltjes en een aantal restaurantjes. 10 minuten rijden en je hebt meer winkels. Auto vonden wij noodzakelijk en snel en goed geregeld bij de receptie. We hebben een geweldige vakantie gehad, dit hadden we in Griekenland nog niet meegemaakt.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Fraai als je rust zoekt!"
Fam. Stuivenberg
Hoeveelheid ruimte
23-7-2011 We zijn op verschillende plekken op verschillende Griekse eilanden geweest maar deze appartementen zijn inderdaad voor Griekse begrippen zeer compleet ingericht en compleet. De manager, Angeliki Livadioti (zo heet ze echt) is zeer vriendelijk en behulpzaam. Auto is inderdaad een must (€ 300 - 400 voor een week) als je wat wilt zien maar ook voor boodschappen erg handig. Boeken via Angeliki is aan te bevelen, zij doet zaken met Bambooza in Ipsos. Barbati is een kleine plaats met een supermarkt (Yannis) met een redelijk assortiment maar duur. De andere supermarkt die eerder vermeld staat is er niet meer! Een goedkopere supermarkt vind je op 10 minuten rijden in Ipsos (ook pinautomaat daar)Bij Lord Byron kan je nog steeds zeer lekker eten voor een redelijke prijs. Reken voor 4 personen hoofdgerecht, nagerecht en drinken op zo'n € 50 - 60, natuurlijk afhankelijk van wat je kiest. Wifi is gratis maar niet in alle appartementen beschikbaar.

met partner, Juni 2011
"Super lokatie op corfu!"
Jos en Marja
Hoeveelheid ruimte
27-6-2011 In een prachtige omgeving, circa 20 km ten noorden van de hoofdstad ligt aan de oostkust van corfu dit plaatsje met een geweldig mooi appartementencomplex.Het is een klein beetje zoeken wanneer je de eerste keer met een huurauto ernaar toe rijdt ,maar wanneer je weet dat je in het centrum bij het kerkje direct naar beneden moet dan is het leed geleden. Het appartement was werkelijk van alle gemakken voorzien , oven , magnetron ,etc etc , voor griekenland heel erg compleet. De airco, het kluisje en de wifi zijn gratis ( matige ontvangst op een smartphone trouwens , maar voor mailen etc voldoende. We hebben er een bijzonder leuke week doorgebracht , alle personeel is vriendelijk en behulpzaam . Een echte aanrader!

met partner, Juni 2011
"Appartement is top"
jaapoetdaam
Hoeveelheid ruimte
18-9-2011 Het appartement is top en de inrichting meer dan compleet. Om de dag schone handdoeken, op verzoek kan dit vaker. Het strand van Barbati is schoon en netjes. Bij het zwembad is voldoende plek en het water heerlijk warm. Helaas had de badkamer geen raam of afzuiging, ondanks open zetten van deuren bleef het lang vochtig in huis.

Het eiland is gericht op toerisme. Te oordelen aan de vervallen appartementen en hotels zijn de hoogtijdagen voorbij. In tegenstelling tot bv Kefalonia misten wij op Corfu een eigen identiteit.

Een auto is nodig, wij vonden top:
- paleis van Sissi (voor 9:00 aankomen + langs de weg parkeren)
- berg Pantokrator, geweldig uitzicht
- Kanoni en Pontikonissi (Kerkyra), met bootje naar het eilandje
- Paleokastritsa, op de top van de berg ligt een klooster. Naar boven lopen duurt ca. 15 min (parkeren boven is een puinhoop)
- Kerkyra, gezellig en leuk om te winkelen
- Bootje huren bij Emilio (Barbatistrand), zwemmen en gezellige haventjes (ca. 60€ + 22€ benzine)

met jonge kinderen, Mei 2011
"Echt geweldig mooi"
Familie van Rutten
Hoeveelheid ruimte
29-5-2011 Wij hebben een fantastische week gehad met onze zoon van 4 jaar. We verbleven in een prachtige poolvilla op het park en daar was echt aan alles gedacht.(vaatwasser,wasmachine,broodrooster,magnetron)en een welkomspakketje met thee,suiker,koffie,melkcupes en zelfs een flesje ouzo. Je kan er heerlijk lunchen bij het Nautilus beach restaurant-pool snack bar naast het openbare zwembad en de verse jus d'orange is een aanrader.Voor op het strand zijn waterschoentjes een pré want de stenen worden heet en het lopen gaat zo makkelijker. Wij vinden Barbati een echte aanrader voor iedereen die van rust, romantiek en een luxe vakantie houdt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende