Kalymnos/Telendos beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Kalymnos/Telendos

Beoordelingen Kalymnos/Telendos

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Kalymnos/Telendos gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Kalymnos/Telendos achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

1 2 3 4 5 volgende

18-5-2012 one of the best we have ever visited , we will be back next year

met partner, 2012
"Fantastic place."
tim carruthers
17-5-2012 Best climbing in the world!

met partner, Apr. 2012
"Kalymnos is a great island!!!"
Paul Walcott
8-5-2012 Very traditional , friendly people , perfect surroundings
we will be back

De beste prijzen en lastminutes voor Kalymnos/Telendos bij:

met een groep, 2011
"Forever"
Noa
Sfeer
29-10-2011 Kalymnos is een van de mooiste eilanden in Griekenland die ik ook gezien heb, omdat de sfeer ook nog zo ontzettend puur blijft. Wij hebben hier een huis en ik verblijf hier zeker 4 maanden per jaar.. Uitgaan is wat minder maar daar is Kos geschikt voor, mensen zijn ontzettend vriendelijk en de sfeer is fantastisch. een echte aanrader voor mensen die ook zonder luxe maar juist met gezelligheid kunnen leven.

met partner, Sept. 2011
"Aldrig mer"
Olle Andersson
Sfeer
4-10-2011 Kalymnos är nog i första hand till för "climbers".

met partner, 2011
"De Vallei van Vathis Kalymnos"
Petra en John
5-8-2011 Wij komen al 23 jaar op het eiland Kalymnos en speciaal naar het sfeervolle Vathis, Pension Manolis is onze favoriete verblijfplaats, maar ook het hotel bij de mooie haven is een goed alternatief, niet duur en voldoende tavernes op het centrale plein bij de haven "twee tavernes hebben ook gratis WiFi".
Geniet van totale ontspanning, rust, stilte en heerlijke activiteiten…ervaar het authentieke leven tussen de lokale bevolking, indrukwekkende en onbezoedelde natuur, geïsoleerde stranden en kristalhelder water en natuurlijk het lekkere eten in de tavernes op het plein bij de haven.
Sinds begin 2011 is er een taverne met een Grieks/Hollands stel, met een zeer goede keuken, ook de taverne van Theofillis en Soula Aigaio Pelagos is zeer in trek bij de toeristen en de lokale bewoners.
De vallei van Vathis leent zich zeer goed voor mooie dagelijkse wandelingen naar bezienswaardigheden in en rond om de vallei.

met vrienden, Juni 2011
"Mijn favoriete eiland"
Anneke van Rijnsber...
Stranden
17-6-2011 Net voor de 6de keer naar Kalymnos/Telendos geweest.Een suoer eiland, mooi , rustig, sfeervol.
Tip : boek een goedkope trip naar Kos en laat je Kos-appartement voor wat het is.
Neem de katamaran of hydrofoil naar Kalymnos en boek vantevoren de meest schitterende appartementen in Myrties.
Prachtiger kun je niet hebben. Wij met 2 betaalden all-in 45 euro per nacht.
De eigenaar/ beheerder is een fantastische dierenvriend die alles voor je wil doen.
En vooral de groeten aan mijn dierbare vriendin met het gouden hart Anneke Glynatsis, woont op Telendos, huis op de heuvel. Vindt je een hulpbehoevend dier ; breng het maar naar haar.

met vrienden, Juni 2011
"Altijd terug"
eric
Sfeer
13-7-2011 Een eiland wat werkt als een magneet, je blijft er terug komen. Of het komt door de gastvrije mensen, of door de prachtige natuur of door de pitoreske sfeer, ik kan het niet uitleggen, je moet het proeven of voelen. Ik heb het nog nooit gehad op andere eilanden. Ik huur er altijd een een scooter bij een nederlander die daar zijn zaak heeft en de informatie die hij erbij geeft, je zit gewoon te popelen om op pad te gaan. De strandjes opzoeken of de geweldig interressante musea te bekijken of genieten van geweldige uitzichten op azuur blauwe baaitjes.
In de avond flaneren in de dorpjes en lekker genieten van de lokale gerechten.
Ik blijf er terug komen........

met partner, Mei 2011
"Resturant Smugglers Myrties"
Arne Jakobsen
Sfeer
11-4-2012 Forelsket i en Græsk ø (Kalymnos)
En kærlighedserklæring
Indrømmet. Vi er forelsket. Vi elsker Kalymnos. Så nu er i blevet advaret, for det samme kan overgå jer. Men vig ikke , for deter en skøn følelse at have et sted i det græske øhav, hvor havets sirener, øens tiltrækningskraft og folkets karisma lokker dig tilbage gang på gang. Og for hver gang bliver oplevelsen stærkere og stærkere af at blive budt hjertelig velkommen til Svampefiskernes ø.
Har fået skrevet en bog om Kalymnos. Denne bog fortæller en række historier om nogle fantastiske kalymnianere.
Mangfoldighed.
Kalymnos er med vores øjne den smukkeste ø, med bjerge, små vige, strande med sten, strande med sand hullede veje, fine veje, grusveje, en duft af vild timian, honningboder langs vejen, små fiskebåde, geder der springer rundt på klippesiderne. Smukke øjeblikke, når solen rammer kimingen og forsvinder ned i havet. Havet blinker lokkende til os med sine azurblå øjne, og vi ser kun alt det smukke i Kalymnos og kalymnianerne

met partner, 2011
"Ga naar Vathi, en je blijft terugkomen"
Frank
Stranden
4-2-2011 Voor wie van rust houdt is Vathi een echte aanrader. Huur een kamer bij pension Manolis, waar je de keuken deelt met de andere gasten. Veel mensen komen hier al jaren, soms wel vier keer per jaar. Manolis is zeer gastvrij en neemt zijn gasten regelmatig mee op zijn boot naar een verlaten strand, waar hij je trakteert op een bbq. Goed eten bij Tavernaki, direct aan het haventje. Maar ook bij de andere taverna's. Huur een paar dagen een scooter om het eiland te bekijken. Maak ook eens de overtocht naar Telendos, een klein eiland zonder gemotoriseerd verkeer en een heel bijzondere sfeer. En beleef de gezellige drukte van de hoofdstad Pothia.

1 2 3 4 5 volgende