Mandraki - Nisyros beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Vanaf -
Mandraki - Nisyros

Beoordelingen Mandraki - Nisyros

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Mandraki - Nisyros gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Mandraki - Nisyros achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

7 beoordelingen over Mandraki - Nisyros

6,6
9,1
5,1
met oudere kinderen, Juli 2011
"Het echte griekenland"
Annemarie
Sfeer
27-7-2011 Natuurlijk bezoek je de vulkaankrater. Maar dan als de dagjesmensen weg zijn, met je eigen auto/scooter. Eet met zonsondergang op het terras met uitzicht op de krater in Emborios of op het plein voor het restaurant dat ook gevuld wordt met tafels. Geniet van je Griekse gerechten in Mandraki terwijl op een paar meter afstand de zee tegen de kade aan beukt en de wind je koel houdt.. Stuur je huurautootje door smalle straatjes en hoop dat je geen tegenligger tegenkomt...Ga naar het (smalle) strand in Pali, waar de strandbedden gratis klaarstaan en lunch in een van de restaurantjes daar. Of rij door tot het einde van de kustweg zonder schaduw en ga daar bij het kleine restaurantje wat eten of drinken. De durfals parkeren daar en gaan te voet verder! Het is geen eiland voor een echte strandvakantie en veel vertier, maar geniet van het echte Griekenland.

met partner, Sept. 2009
"Fantastisch om in een vulkaan te lopen"
angela
Sfeer
21-5-2010 We vonden dit 1 van de mooiste dingen die we ooit gezien hebben. Je moet wel een knijper op je neus zetten als je naar de vulkaan gaat.
We hebben dit eiland op de scooter verkend. Eerst de dorpjes hoog boven de vulkaan. Naar het museum over de krater gegaan. Als laatste afgedaald naar de krater. We hadden alle tijd om alle krater van dichtbij te bekijken en af te dalen in de grote krater. Overal gesis en borrelend kokende modder. Geweldig om dit natuurverschijnsel van dichtbij te zien en er boven op te lopen!

met partner, Sept. 2009
"Heel mooi!"
Lilian*
Omgeving
15-10-2009 Vanuit Kos-Stad hebben we een excursie naar Nissyros gemaakt.
Het is echt geweldig om - ondanks de stank - in de krater van een vulkaan rond te lopen.

Daarna hadden we nog wat vrije tijd in Mandraki.
Mandraki is een klein 'echt' Grieks dorpje.
Allemaal wit met blauwe huisjes en een paar restaurantjes.
Nou ja...je kunt het zelf bekijken bij de foto's en filmpjes die ik heb geplaatst onder de naam Kyona.

De beste prijzen en lastminutes voor Mandraki - Nisyros bij:

met partner, Sept. 2000
"Authentiek wit grieks stadje"
Conny
Sfeer
11-5-2012 Mandraki is een echt authentiek wit gepleisterd grieks stadje. Er is een mooi klooster en je kunt er lekker eten bij de restaurantjes.

met jonge kinderen, Juni 1999
"Heel mooi eiland"
Tom
13-5-2011 mooi eiland om eens een keer per boot naar toe te trekken
Bezoek zeker de krater
Deze ligt prachtig in de natuur

met jonge kinderen, Aug. 1990
"Echte Griekenland"
Sillie
Sfeer
10-8-2011 Heel leuk eilandje waar je nog de echte griekse sfeer proeft. Zeker het bezoek aan de krater doen, beste vroeg s'morgens. Het is er en nog niet zo druk, en nog niet zo warm. Leuk een wandeling maken door Mandraki, en in een lokaal restaurantje lunchen.

met partner, 1988
"Heel mooi"
Andries en Hillie
10-3-2010 Heel mooi!
Vanuit Kos-Stad hebben we een excursie naar Nissyros gemaakt.
Het is echt geweldig om in de krater van een vulkaan rond te lopen.
Daarna hadden we nog wat vrije tijd in Mandraki.
Mandraki is een klein 'echt' Grieks dorpje.
Wit met blauwe huisjes en een paar restaurantjes waar je lekker schaapvlees kunt eten.
Naar de gewoonte van hier zoek je in de schapenweide je schaap uit wat in jou bij zijn geslacht wordt.
Daarna de bereiding in de keuken onder het genot van een ouzo dit alles was meer dan de moeite waard.
Hillie en Andries