Patmos beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Patmos

Beoordelingen Patmos

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Patmos gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Patmos achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

16 beoordelingen over Patmos

6,5
Sfeer
met partner, Mei 2010
"Leuk eiland, lange reis!"
Matthieu
Sfeer
11-6-2010 Net terug van Patmos. Nogal kaal eiland, klein ook, maar toch wel de moeite waard met z'n strandjes, klooster en Skala als leuk havenplaatsje.
De reis was behoorlijk inspannend. We landden op Samos, kwamen op 10 uur 's ochtends aan; met de taxi naar Pythagorion, 5 minuten rijden. Daar zesenhalf uur (!) gewacht, de veerboot ging pas om half vijf naar Patmos (3,5 uur varen). De terugreis moesten we in plaats van een dag eerder, twee dagen eerder terug naar Samos omdat de veerboot niet op donderdag ging (onze vlucht was vrijdag). Al met al ben je dan vier dagen kwijt met reizen dan wel ergens verblijven waar je niet voor gekozen hebt. Houd daar rekening mee als je naar zo'n klein eiland zonder luchthaven gaat.

met partner
"Uniek"
yous wilthagen
7-3-2010 onbedorven griekse schoonheid
gezellige haven ,veel leuke eethuisjes en patmos is na jaren nog steeds hetzelfde gelukkig.
dit jaar weer terug

met partner, Mei 2009
"Een prachtig eiland"
dick en anja van ve...
Stranden
8-6-2009 Patmos is een stijlvol eiland, met een prachtige natuur en veel geschiedenis.

De beste prijzen en lastminutes voor Patmos bij:

met partner
"Patmos, oase van rust ,schitterende iconen"
Nel en Bert Kompanj...
Stranden
8-10-2008 Voor ons is het eiland Patmos een belevenis geweest. Allereerst de prachtige iconen die er te zien zijn, het klooster in Chora met zijn prachtige kerk en schilderingen en de grot van Johannes.
Afgezien van plotseling veel toeristen die per cruiseboot het eiland even aan doen, zijn er veel momenten van rust.
De prachtige wandelingen die je kunt maken en de uitzichten over het eiland met soms aan beide kanten de zee vonden we bijzonder en hebben er erg van genoten. We hopen van harte dat het eiland kan blijven zo als het nu is. Wat betreft het eten, wij hebben genoten van elke avond ergens anders eten en hebben de griekse sfeer geproefd.

onbekend
MHA
Stranden
18-7-2008 Patmos is een prachtig eiland, mooie uitzichten en leuke plaatsjes. Vriendelijke bevolking. Vanaf Kos is het 3 uur varen, met wat pech (zoals wij hadden, harde wind), doe je er 4 uur over. Maar het is de moeite waard. Qua eten vonden wij er geen culinaire hoogstandjes tussen zitten, de Grieken klaagden dat het erg rustig was (half juli), dus veel gerechten hadden ze niet. Ga zeker niet eten bij Pantelis, nep eten en chagrijnige bediening!

met partner, Juni 2008
"Ik ben verliefd!!!"
Anita
Stranden
8-10-2008 Ik heb al heel wat Griekse eilanden gezien, maar Patmos is een topper. Rustig, onbedorven door massatoerisme, mooi, interessante natuur en zo kan ik nog wel even doorgaan. Doen! Maar niet met z'n allen want dan is de lol er zo af...

met partner, Mei 2008
marleen
Stranden
24-5-2008 super mooi en leuk eiland! niet te druk , niet te rustig.. als je alleen ergens op strand kan liggen kan dat makkelijk ( er zijn erg veel baaien!!) maar je kan ook iets meer drukte opzoeken in skala..
erg gezellig daar, lieve vriendelijke mensen die genieten van het leven en het overheerlijke eten! als de cruise schepen er zijn is het even een gekkenhuis maar dat is na 3 uur weer over want dan vertrekken ze alweer .

met partner, Sept. 2007
"Beste Insel"
Ralf Hofenbitzer
Stranden
7-7-2008 Ich fahre nun seit ca. 18 Jahren mind. 1x im Jahr nach Patmos. Viel mehr muss ich glaube ich nicht sagen. Sicher gibt es unzählige schone Plätze auf dieser Welt - hier komme ich aber immer "nach Hause"...

met partner, Aug. 2007
Nicole
Stranden
9-9-2007 Patmos is een mooi klein eiland met veel mooie stranden (bijv. Agriolivado). Niet erg druk (wij waren er eind augustus), leuke en goede restaurantjes, vriendelijke mensen en vooral Skala is erg gezellig. Huur een scooter, dan kom je overal!

Familie, Mei 2007
Maurits van Aalst
Stranden
12-6-2007 Wie heel Patmos wil verkennen, heeft genoeg aan een week. Wij hebben een week Patmos gecombineerd met een week Leros en een week kalymnos. 'Musts' om te bezoeken zijn de Apokalipsi-grot en het klooster van Agios Ioannis in Chora, waarvoor in het hoogseizoen dagelijks dagtoeristen per boot naar patmos komen. Verder is op Patmos een groot aantal niet al te druk bezochte stranden te vinden; perfect voor een dagje ontspanning.