Hotel Porto Bello Beach***** in Kardamena Griekenland 8.7 vakantie beoordelingen | Zoover
Vanaf -

9,1
met partner, 2012
"SUPER"
nancy
15-5-2012 Net terug van Porto Bello Beach maar zou al terug willen vertrekkenDit is een hotel waar je geen negatief punt kan vinden.Het eten is van zeer goede kwaliteit lekker ,warm en keuze in overvloed.Het personeel zal er alles aan doen om je een fijn verblijf te gunnen.Alles is kraaknet.....dit is echt een AANRADER

met oudere kinderen, Juli 2011
"Rustig hotel met voor elk wat wils!"
Van Butsele Kurt
2-8-2011 Goed hotel mede dankzij het goede animatieteam! Alles mooi onderhouden. Ligzetels met paraplu's voldoende,nooit moeten opstaan om de handdoeken te leggen!In het restaurant goede varieteit aan eten!Personeel zeer vriendelijk en hulpvaardig! Ons laatste dagen kreeg het animatieteam toestemming om's avonds muziek te maken in de beachbar zodat elk die wou een dansje kon plaatsen tot 1 h ,wat het direct heel wat gezelliger maakte! Rondrit met de buggy's onder begeleiding van het animatieteam is zeker een aanrader,wel niet op vers geasfalteerde wegen rijden,dat brengt problemen met zich mee!Kamers misschien wat ouderwets doch herstellingen werden direct gedaan zoals bij ons een nieuwe douche en frigo!

met jonge kinderen, Juni 2010
"4 sterren waard"
Caroline
4-8-2010 Het hotel ligt op amper 7 km vd luchthaven. Wij hadden er echter geen rekening mee gehouden dat het recht op de invliegroute van de landende vliegtuigen zou zijn. Ik vond het heel storend, zowel 's nachts als overdag. Ik ben een lichte slaper dus ik ben vermoeid teruggekomen van vakantie.
Het zwembad is met zoutwater dus dat was minder aangenaam voor de kinderen. Het zwembad zelf is prima, met apart bubbelbad en incl poolbar. Het aparte kinderzwembad is groot en overal even diep (0.6m), ideaal voor mijn zoontje van 3,5 maar nogal diep voor de kleinere kinderen.
De kinderanimatie start vanaf 4 jaar. Mijn zoontje van 3.5 mocht ook meedoen maar enkel onder begeleiding van één van de ouders.
Het eten was er echt prima! Uitgebreid en gevarieerd. Er waren steeds 4 soorten pasta. Voor de kinderen is het ok.
Wij hadden een promokamer en die was basic maar ruim! Airco werkte niet altijd even goed en last van muggen.
Heel vriendelijk (Pools) personeel.
Owv lawaai niet laaiend enthousiast.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Leuke vakantie met maar 1 echt minpunt"
Ronald De Pauw
22-8-2009 Voor de ligging een iets mindere quotering omdat het net onder de aanlooproute ligt van de nabij gelegen luchthaven. Overdag hadden we echt geen probleem met de laag overvliegende toestellen maar die paar vluchten na middernacht tem ongeveer 9u waren toch fel storend.

Airco werkte goed, doch maakte veel lawaai. Animatie kon beter (ofwel werden we te veel verwend vorig jaar gedurende ons verblijf in "Riu Bambu").

Veel Italianen (animatie inclusief) maar voor onze Itiaans sprekende kinderen is dit een voordeel...

Toch een aanrader voor vaste slapers ;)

met vrienden, Aug. 2008
"Goed, maar kan beter."
Odeurs-Belgey
22-8-2008 Pluspunten : goede afwisseling in buffetten, verzorgd strand, gratis pedalo's op zee, gratis hotelbusje, verhuurservice auto's via hotel prima, jet-cruise prima, vriendelijk personeel, lekkere cocktails,...

Minpunten : zoutwater zwembad, weinig airco, Belgische animatrice (van onze touroperator) is een goed meisje, maar moet nog véél leren, door het overlijden van de hotelmanager is er vier dagen géén animatie geweest (weinig gerichte communicatie naar de klanten toe), geen gratis safe en geen gevulde minibar, continu promotie over PBRoyal.

Aanraders : huur een auto en doe de volgende tour : Kardamena->Pyli->Zia (bergdorpje + wijnboer met overheerlijke wijnen en een fantastische rondleiding!!!)->Kos-stad-> Psialdi->warmwaterbronnen (thermen).
De auto's zijn van goede kwaliteit mét airco.

Ook de Jet-cruise is een aanrader : sponzeneiland, onbewoond eiland en eiland waar meer dieren dan mensen wonen (Pserimos, Kalymnos en Plati).

met oudere kinderen, Juli 2008
"Attention ne pas y aller avec des trop jeune"
Petit Elise
20-7-2011 Kardamena étant une ville fort fort fort animée mais non par son ambiance mais par le sexe, il est préférable de ne pas s'y promener le soir avec des enfants. mais paysages, hotel, etc. magnifiques

Familie, Juli 2008
"Topvakantie"
timperman herwig
2-8-2008 prachthotel,net en verzorgd(geen vuil te vinden)
vriendelijk en gastvrij personeel
gevarieerde en verzorgde buffetten,voor elk wat wils
zeer goed animatie team,zeker niet opdringerig
ligt net aan het strand,maar op wandelafstand,ongeveer 3km van kardamena(geen zin in wandelen,geen probleem,hotel heeft een bus die enkele maal per dag de verplaatsing maakt)enig minpuntje was het zoute water in de zwembaden,maar dit kon toch onze pret niet bederven,kortom een topvakantie beleefd

Familie, Sept. 2007
familie De Bondt
14-9-2007 gewoon super vakantie gehad en geweldig animatie team

alleenreizend, Juni 2007
Martine M.
10-7-2007 Supergoed hotel,héél lekker eten,propere kamers!Vriendelijk personeel.Te voet naar Kardamena:45' langs de baan,is te doen!Ligzetels+kussen en paraplu ook gratis aan het strand!Zee loopt langzaam af,dus ideaal voor niet-zwemmers en kinderen.Animatoren zijn Italiaans maar spreken Engels.Jetair animatrice is ook aanwezig.Een hotel om rustig te relaxen en te genieten van het heel mooi eilandje!Misschien een mispuntje:er is geen fietsenverhuur in het hotel zelf.

Familie, Okt. 2006
Bogaerts
10-10-2006 Fantastische vakantie gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Zelden een hotel gezien waar niks op aan te merken valt. Goede ligging, lekker eten en keuze zat, kei goei animators, propere ruime kamers en zeer kindvriendelijk. Gaan zeker nog terug.