Kos-Stad / Lambi e.o. beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Kos-Stad / Lambi e.o.

Beoordelingen Kos-Stad / Lambi e.o.

10 beoordelingen over Kos-Stad / Lambi e.o.

7,2
6,3
met partner, Mei 2012
"Leuk en gezellig badplaatsje"
Vanessa
Sfeer
11-5-2012 Leuk en gezellige terrasjes.
Mooie binnenpleintjes en overal zeer vriendelijke mensen.
Het gezelligste stadje van Kos, de overige kuststeden zijn zeer klein en vuil in tegenstelling tot Kos Stad.

met partner, Mrt. 2012
"Heel gezellige stad"
Jean & Nadine
13-4-2012 Enige plek op het eiland die tijdens de wintermaanden geopend is

met partner, Sept. 2011
"Er valt weinig te beleven"
rinny
1,0
Sfeer
12-4-2012 Kos stad is niet te vergelijken met Rhodos of Corfu stad.
Er is vrij weinig te bezichtigen.
Op het hele eiland is er weinig te zien.
Wat wij wel als heel positief hebben ervaren was de trip met de ferry naar het vulkaaneiland Nyssiros. We hebben deze excursie zelf geboekt bij een agentschap in Kos stad en ook een autootje geregeld voor op het eiland rond te toeren. Was prima geregeld. Hert eilandje heeft pittoreske dorpjes en is erg mooi.

met partner, Juli 2011
"Prachtige stad. Echt de mooite om eens te doen."
Wilfried en Christ'...
Sfeer
24-7-2011 We hebben 3 dagen een auto gehuurd om Kos af te zien. Mensen die zeggen dat ze dit in 1 dag kunnen doen is gelogen. Er is zoveel om af te zien. Kos-stad is prachtig. Daar kan je je wel echt alle dagen in vertoeven.
Echt een aanrader om eens op vakantie te gaan.

met partner, Sept. 2010
"Een tweede thuis"
astrid
Sfeer
23-9-2010 Ik kom nu al 17 jaar op Kos en het blijft een heerlijk eiland. Je kan heerlijk naar het strand, maar er is ook genoeg te zien en te doen. Pak een bootje naar een van de eilandjes, ga naar het schitterende Rhodos en vergeet de thermen niet op Kos. Soort sauna idee, heerlijk warm bubbelend water en daarna verkoelen in de zee. Als je echt heerlijk Grieks wil eten, dan moet je een keer bij Something Else eten, Yannis en Tula, Tula staat in de keuken en maakt iedere dag de heerlijkste gerechten en het is vers. Het zit bij het dolfijenpleintje naar boven en dan aan de rechterkant, tegenover mams cooking. Het eten bij Yannis zal je doen terugkeren!! Ik ga volgend weer, dus voor de 18e keer!!!

met partner, Mei 2010
"Klein maar het was fijn"
dree
Sfeer
10-8-2010 klein eiland, prima met de wagen zelf te verkennen, excursies via hotel kosten smak geld en je ziet niet meer dan je zelf kan ontdekken.
fijne dorpjes en plekjes( strandjes, tavernes, en lokale bevolking) te ontdekken

met partner, Sept. 2009
"Kos-stad gezellig, in Lambi weinig te zien"
Huysmans Liesbeth
Stranden
16-9-2009 In Lambi is weinig te zien, smalle stranden, wel mooi uitzicht op Turkije en Griekse Eilandjes. Groot voordeel is dat het dicht bij Kos-stad is, ongeveer 3 km, en daar is het wel erg gezellig: smalle kronkelige straatjes en leuke pleintjes, ook enkele kleinere archeologische opgravingen. Kleinschalig, veel toeristen, maar wel gemoedelijk.

Familie, Juni 2008
"Mooi eiland"
A. en B. Vindevogel
Omgeving
25-6-2008 Prachtig eiland, mooie omgeving, natuur, cultuur ok!

met partner, Sept. 2007
Marie-Josée & Hugo ...
Omgeving
16-1-2008 Wij waren in een Pavlos appartement van 28-08 tot 11-09-07.
Vriendelijke en degelijke ontvangst.
Prima accommodatie, goede verzorging.
Een echte aanrader want, wij gaan dit jaar terug van 4-09 tot 18-09-08

Marie-Josée & Hugo

met partner, Sept. 2006
Van de Velde
Omgeving
13-9-2006 Fietsen op fietsparadijs Kos! Een veel gehoorde kreet. Hierbij hoort een grote maar.... Je kan fietsen op Kos maar is zeker geen fietsparadijs. Er is weinig echt plat en dan nog naast de kustwegen wel op verscheidene plaatsen afgescheiden van het autoverkeer maar op deze "fietspaden" wordt dan wel weerr geparkeerd en gewandeld. Eenmaal je enkele honderden meters van de kust bent gaat het van licht golvend tot zeer steil.
Dus fietsen op Kos het kan maar zeker niet vergelijkbaar met de Lage Landen.
Kos is een gezellig stadje met nogal wat nachtleven en ook cultuur. Mooi voor één week maar daarna heb je het ganse eiland wel gezien.