Appartement Captain Pavlos*** in Kos-Stad / Lambi e.o. Kos | Zoover

Beoordelingen Appartement Captain Pavlos***

2 juni 2012

Appartement Captain Pavlos*** Kos-Stad / Lambi e.o.

Beoordelingen Appartement Captain Pavlos***

Koritsas 8, 85300, Kos-Stad / Lambi e.o.
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Captain Pavlos*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Captain Pavlos*** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

226 beoordelingen over Captain Pavlos***

met partner, Mei 2012
"Paradijs op aarde"
hansmeles
Hoeveelheid ruimte
28-5-2012 Voor het eerst zonder kinderen bij Captain Pavlos (na 2005 en 2009) heeft het complex nog niets aan glans verloren. Weliswaar is het verlies van beide mannen bijzonder groot, maar de familie gaat verder. Stella, Kiki, Pavlos en alle anderen doen er alles aan om het naar je zin te maken; en dat lukt voortreffelijk !
Hans en Janey.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Wat 'n schatten!"
Marianne
Hoeveelheid ruimte
7-5-2012 We waren al gewaarschuwd: gastvrijheid staat nr. 1 bij de eigenaressen van Captain Pavlos. En dat is inderdaad zo, van het onthaal tot het afscheid, de dames staan paraat om je zoveel mogelijk van dienst te zijn. Het ene minpuntje wat ik had was dat mijn bed keihard was. Toen ik dat meldde zei Kiki verontwaardigt: had dat dan gezegd, we hebben ook zachte matrassen! Wij boekten halfpension: eenvoudig maar heerlijk gegeten. Zeer schoon complex!

met vrienden, 2012
"Super gastvrij!"
Marieke
Hoeveelheid ruimte
25-4-2012 Captain Pavlos is een erg prettige plek om te verblijven tijdens je vakantie op Kos. De eigenaren en werknemers zijn er ontzettend gastvrij en vriendelijk .Ze kennen je de eerste dag al bij je voornaam. Het gaat er erg ontspannen aan toe, het is kleinschalig en gewoon gezellig! Het appartement wordt gerund door een Griekse familie.
De kamers zijn eenvoudig, maar dat geeft niet, ze waren schoon! Het ligt vlakbij de zee, alleen het strand is daar niet echt mooi, daarvoor kun je beter een stukje fietsen naar Kosstad. De fietsen kun je makkelijk en goedkoop huren bij Captain Pavlos evenals een scooter! Voor kinderen is er een klein speeltuintje en er is een zwembad aanwezig, hier moet je je niet te veel van voorstellen, het is erg klein. Verder wordt er eens per week gebarbecued op het terras, dit is erg gezellig. Er zijn veel Nederlanders aanwezig in Captain Pavlos.

met vrienden, Sept. 2011
"Rustig, relaxed en gastvrij"
sandra
Hoeveelheid ruimte
16-9-2011 Wij vonden dit apartement gerund door 2 allerliefste zorgzame zussen een heerlijke plek. Leuk huisje met terras, strand dichtbij en Kos-stad op 5km. fietsen. Brommers en fietsen kunnen ter plekke gehuurd worden. Er wordt erg lekker gekookt, voor het diner kun je je per dag opgeven. Bedankt Stella, Kiki en Vangelia voor jullie hartelijkheid.
Tip voor hondenliefhebbers: een paar km. verderop richting Kos-stad ligt aan de rechterkant van de weg een bijzondere dierenopvang gerund door vrijwilligers. s'Avonds tussen 18.00 en 20.00 ben je hier welkom, je kunt ook wandelen met een hond. Alle steun hier is welkom!

met partner, Aug. 2011
"Heerlijke vakantie"
Ria
Hoeveelheid ruimte
30-9-2011 We zijn in aug/sept. 2 weken bij Capt.Pavlos geweest en zoals een voorgaand jaar was het weer gezellig en het appartement is goed verzorgd, alleen jammer dat er ouders zijn die hun kinderen laten rennen tot half twaalf s ávonds. We gunnen ze de vakantie maar tot zo laat. Verder het gemak van de fietsen. En lekker dicht bij het strand, in de stad Kos is veel te zien, en de restaurantjes zijn over het algemeen goed en niet duur, alleen de dranken zijn duurder geworden. Volgend jaar weer naar Kos.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Zoveel hartelijkheid in een complex"
Fam. Rook
Hoeveelheid ruimte
2-9-2011 Captain Pavlos gerund door twee schatten, Stella en Kiki die dag en nacht voor hun gasten klaar staan. Het drie kamer app heeft twee ruime slaapkamers en een klein
keukentje, de inrichting is simpel maar schoon. Het complex is schoon en geweldig voor kinderen. Prima zwembad met ligstoelen en klein minimarktje. Fietsenverhuur op het complex. Ongeveer 10 minuten fietsen vanaf Kos stad. Eilandentocht met Catherina is superleuk(boeken in de haven scheelt heel wat in de kosten!).Wij waren met twee tieners die zich prima vermaakt hebben, pouletafel, voetbaltafel, free wifi en meerdere nederlandse leeftijdsgenoten. Zee met kiezelstrandje op 150 meter goed voor een frisse duik(wel waterschoenen meenemen).
Captain Pavlos staat voor gezelligeid, hartelijkheid en twee dames die je binnen korte tijd in je hart sluit. Bij vertrek krijgt ieder gast een dikke knuffel en wordt er gezwaaid tot je uit beeld verdwijnt. Captain Pavlos is supergenieten.!!!

met jonge kinderen, Juli 2011
"Goed appartement,erg schoon,vriendelijke mensen."
Peter
Hoeveelheid ruimte
13-8-2011 Alle gasten zijn Nederlanders,allemaal erg familiare , dus niets voor ons,strand voor appartement stelde niets voor,water erg wild.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Weer een TOP vakantie!"
Femke
Hoeveelheid ruimte
15-10-2011 Dit jaar zijn we voor de tweede keer naar Captain Pavlos geweest. En weer was het een top vakantie! En net zoals de vorige keer hadden we in de bus naar het vliegveld al weer heimwee naar deze lieve mensen. Veel leuke mensen ontmoet, en met 23 man van het appartementencomplex met de boot 'Katarina' weggeweest. Zeer geslaagde dag! Zeker volgend jaar weer!!

met partner, Juli 2011
"Geweldig"
Tim
Hoeveelheid ruimte
8-9-2011 Wat hebben wij een geweldigge vakantie gehad hier, alles is waar wat ze zeggen over de familie pavlos.
Deze mensen doen er alles aan om jou een geweldigge vakantie te bezorgen.
De appartementen waren super schoon en netjes het zag er voor de rest ook allemaal netjes uit.
Wel een nadeel is dat je het eiland in 1 vakantie gezien kan hebben dit hebben wij ook gedaan met de scooter.
het uitgaan is ook harstikke leuk in kos-stad maar de stad is van zichzelf ook wel een bezoekje waard.
Ik zou zoiezo hier nog een keer terug komen en dan zoiezo weer naar captain pavlos wat hebben wij een gezellige vakantie gehad.!!

met jonge kinderen, Juli 2011
"Eenvoudig, gezellig, gastvrij"
fam Rikkers
Hoeveelheid ruimte
5-8-2011 Voor de luxe moet je hier niet zijn, maar wel voor de gastvrijheid en de gezelligheid.
Rustig gelegen en goed aan te fietsen naar Kos-stad en Tigaki strand.
Wij hebben ons hier prima vermaakt.
Een aanrader: bootttocht naar 3 eilanden; te boeken in haven van Kos-stad neem wel de Katerina, gezellig, vriendelijke mensen en goed eten. Leuk voor jong en oud onze dochters van 5 en 7 hebben genoten(we zijn zelfs 2x geweest, zwemvesten aanwezig!)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende