Hotel Diamond De Luxe***** in Kos-Stad / Lambi e.o. Griekenland 8.8 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Diamond De Luxe***** Kos-Stad / Lambi e.o.

Beoordelingen Hotel Diamond De Luxe*****

Nea Alikarnassos Lambi, 85300, Kos-Stad / Lambi e.o.

5 beoordelingen over Diamond De Luxe*****

7,5
7,5
met partner, Mei 2012
"Prachtig hotel voor koppels die houden van rust."
Vanessa
11-5-2012 Prachtig hotel in een rustig kader.
Zeer vriendelijk personeel, super proper en het eten was lekker.
De enige minpuntjes : de afstand tot het centrum (te voet was dit te ver en de laatste bus om terug te keren was om 21u30.) en de drankjes in de bar waren wel erg duur (4 euro voor een biertje, 6,5 euro voor een wijntje).
Met kinderen zou ik een ander hotel uitzoeken en indien je houdt van sporten en animatie moet je hier ook niet zijn.
Als je houdt van luxe en rust, zeker doen... wij vonden het zaaaalig.

met partner, Sept. 2011
"Komt heel dichtbij het concept charme hotel"
Michel Ackaert
23-9-2011 Wij boekten dit hotel op individuele basis en dus niet via een touroperator en kregen een 1ste klas service. Geboekt voor 7 nachten BB en superior room maar bij aankomst een upgrade naar de beste suite met privé zwembad en gratis HB erbovenop. Dit alles voor 130 euro per nacht voor ons beiden. Hadden daarenboven nog thuis 2 vouchers à 10 euro afgedrukt voor het Spa centre. De massage was zalig en heel professioneel. De receptie is altijd bereid om je in alles bij te staan en info te geven. Kortom een 'aanrader'
Wij zijn heel ervaren reizigers in alle werelddelen en steeds op zoek naar charme hotels met net dat ietsje meer. Welnu, het Diamond de Luxe hotel in Kos beantwoordt volledig aan onze verwachtingen.

met partner, Sept. 2011
"Wil zo graag 5* zijn, maar kan het niet !"
rinny
12-4-2012 Wij hadden een standaardkamer geboekt bij touroperator maar het hotel gaf ons een promokamer op de benedenverdieping. Dus ook niks uitzicht dan een muur. Onmiddellijk vriendelijk gaan vragen of er toch geen vergissing was gebeurd, men bleef bij hoog en laag volhouden dat dit een standaardkamer was. Na enkele dagen kwam de touroperator hostess langs die ons beaamde dat het wel om een promokamer ging. Opeens mochten we van de manager wel van kamer veranderen. Hier werkte echter het bubbelbad niet ! De kamers zijn wel mooi, onderhoud ook. Eten in buffetvorm is wat het is. Je mag geen restaurantniveau verwachten. Grote lobby met bar, enkel 1, ja: één publieke toilet die dienst doet voor zowel de dames als de heren. Echt veel te weinig! Wij hebben geen slechte vakantie gehad, maar door het gedoe met de promokamer was opeens alles veel minder sympathiek. Het is geen goedkoop hotel, wij betaalden 2.900 euro voor half pension voor 2 weken, en voor deze prijs kan je beter krijgen.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Rustig en zaligmakend"
familie Van Den Bra...
19-7-2011 De kamers zijn dik in orde. Wij hadden een prive toegaan tot het zwembad( met 2 ligbedden-alleen voor kamers op gelijkvloers). TV en zelfs internet( wel wat traag) zijn aanwezig. Middagmaal ruimschoots en verzorgd. Avondmaal altijd top en voldoende variabel. De drank in het hotel is wel peperduur , doch het is geen probleem om drank van buitenaf in de koelkast te bewaren. Een fiets huren is wel een noodzaak( niet duur en fietsen van vrij goede kwaliteit). Op één week heb je het eiland wel volledig bezocht. Geboekt in last minute (650 euro pp) en voor die prijs kan zelfs de meest kritische vakantieganger niet ontevreden zijn.
Prijs/kwaliteit voor ons was 11/10.

met partner, Mei 2010
"Rust en comfort"
dree
10-8-2010 prachtig hotel, vriendelijk personeel, behalve bij poolbar...wat een eikels.
ruime verzorgde kamers, alle dagen netjes proper gemaakt.Wij hadden een hoekkamer en bijgevolg een heel erg ruim terras. groot zwembad, comfotabele ligzetels. poolbar is erg duur en toen wij er waren ongenietbaar personeel.
heeeeeel erg spijtig van de maaltijden, die slaan het totale concept van het hotel om zeep en de uiterst vriendelijke en gedienstige staff kunnen dat niet goed maken.
voor 5 *, erg weinig keuze,totaal smaakloos, meestal lauw of koud eten, onvoldoende en veel te traag bijgevuld. het element show coocking is om te huilen.... je zou bijna gaan helpen. hotel is rustig gelegen daarom is auto huren een goede zaak, kos stad is best te doen om parking te vinden ( effe buiten stad)
bezoek in kos stad zeker bar/pub &MORE (kolokotroni/ fillita street)