Aparthotel Kipriotis Panorama Aqualand (vh. Iberostar Panorama Family)**** in Psalidi (bij Kos-stad) Griekenland 7.8 vakantie beoordelingen | Zoover
Aparthotel Kipriotis Panorama Aqualand (vh. Iberostar Panorama Family)**** Psalidi (bij Kos-stad)

Beoordelingen Aparthotel Kipriotis Panorama Aqualand (vh. Iberostar Panorama Family)****

P.O. Box 337, 85300, Psalidi (bij Kos-stad)

36 beoordelingen over Kipriotis Panorama Aqualand (vh. Iberostar Panorama Family)****

7,3
7,9
8,9
met partner, Sept. 2011
"Plus jamais Iberostar"
Cedric
1,0
28-9-2011 Hotel sale! Anciennement appelé Iberostar Kos Bay View *****, cet hotel a déjà perdu une * et a changé de nom en Iberostar Panorama Family ****. Ca ne m'etonnerais pas que l'année prochaine il passe en *** et perde son nom Iberostar! Certaines toilettes du restaurant ne comportaient ni planches ni portes!, le buffet etait de pietre qualité et les boissons et jus à base d'eau. Les cocktails et boissons internationales etaient payantes malgré le AllIn. Nous avons eu une chambre en sous sol avac une forte odeur d'humidité et une vue sur des arbres or que nous avions réservé une chambre vue mer. Les chambres, qui n'ont jamais été nettoyées pendant les 10 jours, se situe en haut d'une colline, difficile d'acces aux personnes plus agées et aux parents avec poussettes. Il y a bien une navette gratuite, mais une attente régulière de plus de 20min et l'humeur de chauffeur laisse à désirer. Une odeur d'égout présente autour de la piscine. Sympathie du personnel absente. Et j'en passe...

met partner, Sept. 2011
"Zeer leuke vakantie! Voor herhaling vatbaar"
Mestdagh
8-10-2011 De eerste algemene indruk van dit hotel was ok. Prima uitzicht! De verbinding naar het centrum kan zowel per bus als per fiets. (zo'n 3 km). Ideale verbindingsmogelijkheden. + mogelijkheid om bustickets bij receptie aan te kopen. Personeel kan vriendelijker, maar ze doen hun best.
Tijdens deze periode van het jaar héél veel plaats in het restaurant. Veel variatie in eten, tenzij je er zelf voor kiest alle dagen hetzelfde te eten! Dagelijks keuze uit vis, vlees, pasta, frieten, aardappelen, rijst - koud/warm buffet! Kamers zijn standaard, maar in orde. Werden iedere dag basis schoongemaakt, en 1 keer per week verse lakens. Enig minpuntje van de kamers: zeer harde matrassen! Talenkennis van animatieteam was ondermaats. Ze deden hun best om activiteiten te geven, maar helaas was de doelgroep niet meer optimaal. Activiteiten 's avonds konden iets beter!
Al bij al toch een supervakantie gehad! Mochten er geen andere bestemmingen meer bestaan, kwamen we hier zeker terug!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heel goed hotel voor zijn prijs"
Lins
28-8-2011 Wij vonden het een zeer goed hotel, prijs-kwaliteit. Ook het animatieteam verdient een pluim. De kritiek op het eten vinden wij onterecht, er is zeker genoeg variatie.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
Ilse
28-8-2011 een zeer mooi hotel met superenthousiaste animatoren !!!!
Niks negatiefs om aantemerken !

met jonge kinderen, Juli 2011
"Al bij al heerlijke vakantie"
G.G uit Gavere
31-7-2011 Heerlijke vakantie gehad. Geen te grote drukte aan zwembaden en in de eetzaal. Het eten was heel erg lekker met meer dan genoeg variatie tot in tegenstelling sommige andere zeggen,kindvriendelijk en ligging is ideaal. Kamers kunnen wel een beetje vernieuwing gebruiken hoewel ze heel erg proper waren. Geen internet op de kamer vond ik wel een klein minpuntje. Al bij al heerlijke vakantie gehad!

met jonge kinderen, Mei 2011
"Zalig relaxed"
Gudrun en Mario
24-6-2011 fantastisch hotel om met kinderen naar toe te komen. Animatie team super. Voor de kids was niks hen te veel niet van het personeel niet door het animatie team. Wij waren uiterst tevreden. Ook handig is het pendelbusje naar beneden en wie wil kan er gemakkelijk een fiets huren om naar 't stadje te gaan. Wij hebben het ons zeker niet beklaagd.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Falilie uit de Antwerpse Kempen"
familie uit belgie
31-8-2009 FANTASTISCH
We zijn net terug van 14 dagen (15/08/2009 - 29/08-2009)in dit hotel.
Wat sommigen hier komen klagen weet ik niet.
In heel deze periode nooit maar dan ook nooit 2x hetzelfde gegeten met uitzondering van het ontbijt. (altijd en overal op z'n Engels)
De warme maaltijden waren, integen stelling wat sommigen hier beweren, warm zoals je het in Griekenland mag verwachten. (Grieken eten hun warme maaltijd nu eenmaal nooit zo warm als wij omdat ze vinden dat de smaken dan beter tot hun recht komen)
Ruime keuze koude gerechten. Van "bevroren tomaten" nooit iets van gemerkt.
Idem voor de kapotte tegels en trappen, niets gevonden wat hierop lijkt.
Dat het niet buggie vriendelijk is, ja, dan moet je de reisbrochure maar eens héél goed lezen. Staat er in, dus hierover moet je dan niet klagen!
Kortom, we hebben een super vakantie gehad. Annimatie = TOP
En als ik dan toch een minpuntje zou geven, dan zou ik zeggen:
Pas op als je uit het zwembad komt. De tegels zijn best wel gla

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Enkel voor families met jonge kinderen"
Jan
30-8-2009 Iberostar Kos Bay View (wat nu dus PANORAMA FAMILY heet) is absoluut geen 5 sterren hotel. Wij zouden eerder een matige 4 geven. Positief is de animatie, de 2 goed onderhouden zwembaden, de ligbedjes en handdoekenservice (voldoende en proper), het vriendelijke personeel en het uitzicht over Kos-stad en de Turkse kust. Negatief is vooreerst het eten, zwak, weinig afwisselend en niet altijd even hygiënisch. Dit had te maken met de kinderen die te pas en te onpas zichzelf bedienden, maar ook met de eigenaardige vaststelling dat terwijl wij in het hotel waren er een gezondheidsinspectie kwam. Na deze inspectieronde verloederde de kwaliteit op alle vlakken. Ten tweede de ligging van de appartementsgebouwen, je moet over een goede fysiek beschikken om dagelijks meerdere malen de afstanden (en hoogten) te overbruggen. je kan wel beroep doen op een busje. Tenslotte is het hele hotel dringend aan renovatie toe. Dit is Iberostar onwaardig.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Idiaal voor families met kinderen"
vancoillie dominiek
30-7-2009 zeer ruime en goed verzorgde kamers met goed werkende airco. De bedden waren wel zeer hard. Als lattenbodem gebruiken ze spaanplaten!!!!! De kinderannimatie was super. onze 3kinderen hebben zich kostelijk geamuseerd met smily en zamma-zamma. De annimatie voor volwassenen was tijdens de dag ook ok.'S avonds was het heel wat minder. Het was tof dat we buiten konden eten. Het eten zelf vond ik en nog veel andere mensen eerder eentonig. De vloer rond het zwembad is wel eens aan vervanging toe. De receptie vond ik nogal sober. Tussen 16u30 en 17u30 mogen ze wel personeel bij de ijsjes en cakes zetten. iedereen zat daar met de handen in die ijsbak en tussen de koekjes. vind ik nogal vies!! Het personeel was zeer vriendelijk, vooral die man met het pendelbusje die iedere 10 min. op en af reed. Persoonlijk zou ik er niet meer gaan omdat je voor die prijs beter hebt

met jonge kinderen, Juli 2009
"GEMIDDELD"
ROSSEELS
29-7-2009 Dit hotel is geen 5 sterren maar een vier sterren en draagt nu de naam IBEROSTAR PANORAMA FAMILY;
Eerder 3 sterren , weinig variatie in het eten, kamers goed maar weinig kasten , lokatie ok , animatie voor de kinderen is goed in in het Nederlands !!
Veel te weinig parasols aan het zwembad , gevolg iedereen 'kruipt' op elkaar.