Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa***** in Anissaras (bij Chersonissos) Griekenland 9.1 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa*****

7,4
9,3
9,7

2 juni 2012

Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa***** Anissaras (bij Chersonissos)

Beoordelingen Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa*****

Anissaras, 70014, Anissaras (bij Chersonissos)

5 beoordelingen over Mitsis Laguna Resort & Spa*****

7,4
9,2
met partner, Mei 2012
"Prima Hotel"
Myriam
15-5-2012 De eerste indruk was wauw, mooi hotel en deze indruk bleek terecht.
Het hotel is zeer mooi en zeer goed onderhouden, zowel de kamers als de omkadering. De muren tussen de bungalows zijn dun, onze buren verplaatsten elke avond de meubels rond 22u30 en om 's morgens rond 7u kregen ze terug hun plaats en hele conversaties en giechelpartijen konden we volgen.
De heerlijke restaurants zijn super, een heel goede afwisseling voor de buffetten.
Het personeeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
De zwembaden mooi proper en zalige ligstoelen, fijne animatie.
Eén minpunt, de onmiddellijke omgeving is verlaten en onderkomen.

met partner, Sept. 2011
"Paradijselijk complex"
Johan
18-9-2011 Prachtig complex; schitterende kamers, verschillende zwembaden, goede restaurants met voldoende mogelijkheid om buiten te eten.
Hoofdrestaurant heeft wat te weinig variatie. Voor een weekje kan het er nog net door maar 14 dagen zouden toch vervelend worden. De themarestaurants (Grieks, Mexicaans, Aziatisch (wok), Sushi en Italiaans) bieden een oplossing maar ook daar is de kaart beperkt.
Twee minpunten;
- de kamer kan niet volledig verduisterd worden (er brandt de ganse nacht een noodverlichting op het terrasje) en de luiken laten teveel licht door
- het strandje bij het hotel is te klein in verhouding tot de capaciteit van het hotel. Je moet ook een schabouwelijke weg oversteken.

met jonge kinderen, Juli 2011
"Goed hotel, wel eerder 4 dan 5 sterren"
Fam Dyckmans
16-7-2011 Last-minute geboekt, maw goede prijs-kwaliteit voor ons. Normale prijs lijkt me te duur.
Kamers zijn zeer goed, ook de familiekamers.
Eten in hoofdrestaurant is naar onze mening niet voldoende uitgebreid voor een 5* hotel. Lekker, maar quasi elke dag hetzelfde. Gelukkig zijn er de à-la-carte restaurants nog. Die zijn zeer lekker en brengen dan de nodige afwisseling. Wel daags op voorhand reserveren ('s morgens is alles volgeboekt).
Het hotel is mooi gebouwd rond diverse zwembaden. Echter, het water is zéééér zout (veel zouter dan de zee). Al de kleinere kinderen hadden last van brandwonden aan de vingertoppen en handpalmen (bij de meesten niet heel pijnlijk, maar toch ...). Wordt erger met de dag (bij sommige tot bloedens toe). Als je iets gaan zeggen bij de receptie, wordt dit niet au serieux genomen. Ook de dokter schuift het af op een 'virus'. Het grote zwembad zag op een morgen groen, en een uur later (en bussen vol met chloor) terug helder.
Animatie is goed.

met partner, Juni 2011
"Fantastisch mooi hotel"
christel
15-6-2011 prachtige kamers, veel zwembaden, veel bedden aan de zwembaden maar heel weinig parasols met het gevolg dat je uw bedje s'nachts al moest gaan reserveren. slechte cocktails, wel goede champagne bar (cava). lauwe wijn in het hoofdrestaurant, vroeg altijd ijsblokjes bij om te koelen. het italiaans en mexicaans en asian restaurant vonden wij de beste. 1 dag op voorhand reserveren van de thema restaurants. 1 uur wandelen tot Chersonissos. wij hebben een heel goede vakantie gehad, alleen voor ons iets teveel kinderen.

met vrienden, Mei 2011
"Mist de 'kleine dingetjes'!"
Kris
30-5-2011 Genoten (ondanks regen & veel bewolking)!
Zalige restaurantjes, kamers, zwembaden, ... Overal uiterst vriendelijk personeel!

Min: cocktails niet 'hoe het moet', lauwe witte wijn, allemaal nepdrankjes (zelfs de Metaxa was van een ander merk)! Geen vers fruitsap...