Hotel Mitsis Serita Beach**** in Anissaras (bij Chersonissos) Griekenland 8.1 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Mitsis Serita Beach**** Anissaras (bij Chersonissos)
8,1

Beoordelingen Hotel Mitsis Serita Beach****

1332 PARK PLAZA DRIVE, 70014, Anissaras (bij Chersonissos)

24 beoordelingen over Mitsis Serita Beach****

8,1
7,6
7,3
met jonge kinderen, Aug. 2011
"Zeer kindvriendelijk, maar buiten kan netter"
Chantal
13-8-2011 Onthaal: warm onthaal in Nederlands en Engels, 6 belegde stokbroodjes (was al na 22h00) 10/10
Vernieuwde bungalowkamer helemaal in het uiterste van het complex met zeezicht, 's avonds frisse zeebries, mooi uitzicht, net, ruim, rustig, airco, koelkast, bad/douche, kluis, handdoeken (elke dag vers),... 10/10!
3 zwembaden: kindergedeeltje meer dan ok!, zeer zeer gladdig rondomrond; vroeg op staan om ligzetels te voorzien is een must!; hygiëne kan veel beter (vloeren, zwembad kids, sanitair): 6/10.
All-in: *bar buiten met dranken, oliebollen, hothdogs,... *snackbar buiten 's middags en 's avonds, *ontbijt-middag-diner in restaurant: lekker en gevarieerd, maar duidelijk grootkeuken, lange broek mannen niet nodig, vraag tafel buiten, airco stuk? : 7/10.
Speeltuin: oud, versleten: 5/10
Animatie overdag/miniclub: geen gebruik van gemaakt
Animatie 's avonds: binnen en dus veel te warm! Airco's werkten niet??

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Te hoog gekwoteerd ! Maximum ***1/2"
Filiep Dubrulle
4-9-2011 Ligging : weinig wandelingen mogelijk. Te afgelegen. Huur van voertuig noodzakelijk. We hadden wel zeezicht en dat maakt veel goed.
Service : Uitzonderlijk vriendelijke en uitstekende bediening barpersoneel. Jonge, goed opgeleide mensen. Bij aankomst : vriendelijk onthaald door receptie. 2 belegde stokbroodjes per persoon in frigo wegens late aankomst. Receptiepersoneel vervolgens minder vriendelijk. Vervoermiddel NIET huren aan de man in de receptie. Restaurantontvangst oké, maar wachtrijen (niet lang). Bediening restaurant chaotisch. Verbeterde snacks. Dagelijks pita met friet, weinig gevarieerde showcooking (pasta's), bockworsten,... Eenmalig visbuffet met lekker kruidige paëlla, voor het overige meermaals dezelfde gegrillde vis. De kamer met zeezicht was niet groot maar wel mooi en zeer proper en in typisch Griekse stijl (pastelkleuren, sfeervolle lampionnen,...). Kleine minpunten : geen douchegordijn, verouderde TV.Zeer kindvriendelijk. Gladde, vuile vloer rond zwemb

met partner, Juli 2011
"Zeer goed hotel!"
Sanne
28-7-2011 Zeer mooi hotel voor de prijsklasse dat we betaalt hebben.
Kamers ook zeer mooi, typisch griekse sfeer.
Wij hadden van ons balkon een mooi uitzicht, je kan kilometers ver zien en dat is s'avonds echt prachtig.
De animatie, het eten, de verzorging van het hotel allemaal inorde.
Ik heb niet veel slecht te zeggen over het hotel, een echte aanrader.
Ook voor gezinnetjes met kinderen is er animatie tot s'avonds 9 uur ongeveer voor de kindjes.
Een klein nadeeltje is dat het hotel volledig omgeven is met dorre planten dus rondom het terrein van het hotel is er niet zoveel te zien. 2 supermarktjes en dat is het. Als je echt naar een stadje wil, moet je 5 km verder gaan.
Maar dit kan makkelijk met een taxi, deze rijden constant rond.
Ik heb er een prachtige vakantie aan over gehouden!

met jonge kinderen, Juli 2011
"Super hotel"
Annemar
20-7-2011 Serita Beach is een zeer mooi hotel, mooi gelegen, alleen kan je best een auto huren aangezien er buiten zee en strand niet veel te zien is. Tenzij je echt een strandvakantie wil natuurlijk.
Lekker eten, vriendelijke en goede service, goed personeel, kortom één van de betere hotels die ik al bezocht heb. Het enige nadeel is dat de tegels aan het zwembad zeer glad zijn, mijn dochtertje is recht op haar hoofdje uitgegleden.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Supervakantie gehad met de "S" van service!!!"
Peter
14-10-2010 10 dagen Kreta.. Voor het eerst een All-in vakantie geboekt na vele jaren van caravannen. Serita Beach is een recent bijna helemaal gerenoveerd hotel met 4 sterren. Het hotel is zijn sterren absoluut waard, kijk maar eens wat er in de omgeving staat (bv Chersonissos) voor 4 sterren. Kamer elke dag schoon, schoonmakers doen echt hun best en een 2 euro munt op het kussen 's morgens doet wonderen, elk artikel wordt afgepoetst en de kleding wordt netjes opgevouwen. ontbijt middag en avond buffet is uitgebreid de eetzaal is als het hotel vol zit krap bemeten, het komt voor dat je 5 minuten moet wachten, bediening perfect vlug en vriendelijk. Bij het zwembad gelegen pizzahut, erg lekkere vers gebakken pizza's ook weer perfekte bediening. EEN ABSOLUTE 10 VOOR HET ANIMATIE TEAM, DEZE MENSEN VERMAKEN JONG EN OUD MET EEN LACH EN TOMELOZE INZET ONDANKS DAT HET SEIZOEN BIJNA AFGELOPEN IS IN 1 WOORD TOP!!! Nadeel gladde tegels bij het zwembad, navraag gaf aan dat deze winter renovatie verder gaat.

met vrienden, Sept. 2010
"Voor mij helaas nooit meer"
Liske
1,0
27-9-2010 Dit hotel is voor ons prijs/ kwaltiteit erg tegengevallen.
Wij hadden een niet gerenoveerde kamer op de eerst verdieping.
Kakkerlakken en zeer vuil. Geen proppere lakens, matras zat vol vieze vlekken en een lattenbodem hadden we niet een betonnen bak met 3 houten latten op.
De badkamer was zeer klein en het bad zat vol roest. Geen haakje om de douche kop op te hangen. aan het zwembad was het zeer glad.
Ook spijtig van het niet zo mooie strand aan het hotel zelf, een beetje verder zijn er wel mooie stranden.
Het personeel en de animatie was geweldig, zeer vriendelijk.
Vooral de barman Kostas niet te vergeten!!!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Top hotel"
angela
2-8-2010 pracht hotel,mooie kamers,gevarieerd eten,top voor kids,helaas geen mooi strand,pracht zwembad helaas zout water, maar let op rond om het zwembad erg gevaarlijk veel mensen onderuit zien gaan.

met oudere kinderen, Juli 2010
"SUPER smaakt naar nog een keer"
kempenaarke
18-7-2010 Zéér goed hotel , zeer vriendelijke bediening , kamers 99procent in orde.
Enkel haakje ontbreekt om douchekop aan te hangen .Héél héél héél lekker gegeten.Aan pool , geen probleem om plaats te hebben om 9.00 uur , je moet niet midden in de nacht opstaan om je handdoek te leggen .Lekkere coktails.Animatie team doet zeer goed hun best , mooie shows . Echt geen reden om dit hotel af te breken zoals sommigen , hoe leven zij dan thuis ? als koningen? Zijn van plan om zeker nog naar dit kleine stukje paradijs terug te keren

met oudere kinderen, Juli 2010
"Jammer maar geen 2de keer"
Sabine
1,0
30-7-2010 Het is zeker niet de bedoeling om het hotel in een slecht daglicht te stellen, en wij leven niet als koningen. Wij zullen dan maar de pech gehad hebben van 2 maal een kamer met veel mankementen te krijgen.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Jammer, maar geen 2de keer"
Ikke
1,0
13-7-2010 Kamer vertoonde veel mankementen: 1ste kamer: roest in bad, toilet blijft lopen. 2de kamer: telefoon kapot, radio kapot, balkondeuren die niet op slot kunnen. Airco zonder regeling: alles of niets (knop om aan te zetten was de zekering in de zekeringkast) roest in frigo, muffe kasten. Kabel van televisie stuk, draaien om contact te krijgen.
Geen Belgian Favourites volgens ons.
Frisdranken/water smaken sterk naar chloor.