Chrissi Akti (bij Chania) beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Chrissi Akti (bij Chania)

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Chrissi Akti (bij Chania) gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Chrissi Akti (bij Chania) achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

3 beoordelingen over Chrissi Akti (bij Chania)

5,3
9,5
met partner, Aug. 2008
"BEDSTE FERIESTED OMKRING CHANIA - BEDSTE STRAND"
Poul
Stranden
23-7-2009 PÆNT OG SOBERT KVARTER RYDDELIGT- INGEN "TIVOLIBODER" PÆNE LEJLIGHEDSHOTELLER- RIGT OG VARIERET UDVALG AF RESTAURANTER I OMRÅDET
GÅAFSTAND TIL CHANIA- KORT AFSTAND TIL LUFTHAVN- GODE BUSFORBINDELSER TIL SÅVEL CHANIA OG PLATANIAS OG VIDERE UD PÅ ØEN

met partner, Juni 2008
"Periode 9 t/m 30 juni 2008"
Ed&Henny
Stranden
6-7-2008 Chrissi Akti is eigenlijk alleen maar een verzameling appartementencomplexen met hier en daar een (vreselijk dure minimarkt).Veel voordeliger is de grote super Champion langs de hoofdweg!In de meeste complexen is er wel een restaurant maar echt gezellig is dat niet.Verder wat bedrijven langs de zeer drukke doorgaande weg (zgn. "Old Road").Na wat zoeken vonden we toch nog drie tavernes.Verder is er geen enkel vertier!Met de regelmatige busverbinding ben je in ca een kwartier in Chania.Over de onverharde weg langs het strand loopt men in ca 3/4 uur naar het centrum van Chania.Terug kan men dan bijv met de bus.Er zijn 3 redelijk grote stranden.Met én zonder bedjes/parasol en zeer beperkte horeca.De stranden zijn schoon en lopen langzaam af in zee.Ideaal als je alleen voor strand, zee en zon gaat (met kinderen bijv.) en geen eisen stelt aan uit eten gaan of vertier in de direkte omgeving. Of als uitvalbasis om de provincie Chania met de auto te verkennen. En dat is zeker de moeite waard!

onbekend
fam. Esveld
Stranden
26-12-2004 Wij hebben 3 weken doorgebracht in C A, maar hebben wel 6 dagen een auto gehuurd en veel van Kreta gezien.Het plaatsje zelf is rustig en niet bijzonder, wel dichtbij Chania, makkelijk te bereiken met een streekbus, super mooi plaatsje,wel toeristisch.CA is erg geliefd bij Scandinaviers, dus weinig hollanders.De stranden zijn op loopafstand en er is veel verschil met prijzen van ligbed en parasollen. Dankzij onze hostess hebben we wat lekkere restaurantjes ontdekt, want de griekse tenten in CA gaan gauw vervelen.Voor mensen die van natuur houden en weinig uitgaan is het prima, maar 2 weken is wel genoeg.Wij gaan er niet nogmaals heen , maar eigenlijk doen we dat nergens, des te meer tijd over om iets meer van de wereld te zien.