Beoordelingen Appartement Cretan Family***

20 juni 2013

Cretan Family***
Beoordelingen Appartement Cretan Family***
Knossou 9, GR-70007, Malia
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Cretan Family*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Cretan Family*** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

122 beoordelingen over Cretan Family***

met partner, Aug. 2012
"Zeer de moeite waard"
Renske
Hoeveelheid ruimte
8-9-2012 11 dgn verbleven op dit complex, je voelt je er meteen thuis. Personeel is uiterst vriendelijk en doen er alles aan om het naar je zin te maken.
Kamers zijn sober en bedden erg hard maar na twee nachten daar op te hebben geslapen weet je niet beter.
Al met al een prima accomedatie waar je heerlijk tot rust komt.
Petje af voor jorgus en zijn familie!

"Super!"
Ron, Miranda, Davey...
Hoeveelheid ruimte
30-7-2012 Wij zijn voor de zesde keer geweest in juli. Wederom weer gezellig!
Lekker zwembad, aardige eigenaren die je altijd zullen helpen als er wat is. Restaurant is gezellig en lekker en als je wil leuk contact met je mede vakantiegenoten! Dit jaar met de mensen van het appartement een boottocht gedaan met BBQ. Fietsen tot je beschikking en zeker een aanrader voor gezinnen met kinderen! Volgend jaar waarschijnlijk weer erheen!

"Fantastisch vakantie plekje"
Rick Companje
Hoeveelheid ruimte
29-7-2012 Appartement CRETAN FAMILY hebben we voor de tweede keer bezocht en is weer prima bevallen.
De eigenaren en het personeel zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en erg gezellig.
Echt een familie gevoel.

Ook het restaurant is aan te bevelen met echte traditionele Griekse gerechten.

Verheug me al op volgende jaar!!!!!

RIck, Mary, Lisa, Remy en Jay.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Cretan Family*** bij:

met oudere kinderen, Juli 2012
"De fijnste vakantie ooit!"
Jose de Ridder
Hoeveelheid ruimte
3-8-2012 Wij zijn dit jaar voor de 5de keer bij onze Cretan Familly geweest en hebben wederom een superfijne tijd gehad! S'morgens op de fiets naar de zee, s'middags lekker met de kids in het koele zwembad, een potje biljarten met de andere gasten, heel gezellig.
Het restaurant is dichtbij en het eten in een woord zalig, er wordt goed geluisterd naar je wensen en meestal wordt er muziek gemaakt door Yorgos, die wij inmiddels wel beschouwen als een goede vriend!
We hebben ook een boottochtje gemaakt -de haven is op loopafstand- en je kon in een baai van de boot springen en snorkelen, als je dan weer aan boord was kreeg je een heerlijke BBQ. Een aanrader!
De kamers hebben goede, schone bedden en het is er echt rustig.
De lieve schoonmaakster neemt haar werk zeer serieus en dat is fijn thuiskomen van een dagje strand of sjoppen in Heraklion of Malia
Als je zeker wil zijn van een zonnige en zorgeloze vakantie moet je bij Cretan Family zijn!
Lieve familie Loukakis, see you next year!

met partner, 2012
"Heerlijke plek!"
Anneke
Hoeveelheid ruimte
3-7-2012 De apparementen zijn sober ingericht, maar je leeft buiten. Ze worden goed schoongemaakt. De rust is heerlijk. Je kan fietsen huren, bij het appartement of in het dorp, en dan zijn de afstanden heel goed te doen. Het zwembad heeft lekker water en is schoon. De familie en hun personeel doen er alle aan het je naar de zin te maken. Wij komen hier al verschillende jaren en komen zeker weer terug!!

alleenreizend, Juli 2012
"Kom er jaren en een fantastisch appartement"
Theo Gerritsen
Hoeveelheid ruimte
22-8-2012 Een prima ligging, rustig en toch niet te ver van het strand. Restaurant kort in de buurt, behorende bij het appartement. Goed eten voor niet al teveel geld.

met jonge kinderen, Juni 2012
"Leuk voor rustzoekers maar overal ver vandaan"
Iris
Hoeveelheid ruimte
24-6-2012 Gewoon eerlijk, ik zou het zo weer boeken, alleen al om de fantastische sfeer, heerlijk zwembad, en supergoed restaurant, maar inrichting is toch matig te noemen (vind ik zelf niet erg) maar die afstanden centrum 2 km, bushalte 1,2 km winkel 800 m en restaurant en strand 1,5 km komt veel beter in de buurt. Als er een auto bij zou zitten, zou ik het wel overwegen, maar anders niet. Veels te ver weg allemaal in die hitte.

met partner, Juni 2012
"Fantastische bestemming"
Wim helsen
Hoeveelheid ruimte
8-7-2012 cretan family is een geweldige locatie om van je vakantie te genieten. cretan family ligt in een gunstige omgeving voor als je rust zoekt, maar op loop afstand van als je naar het strand of het centrum van Malia wilt.De family en het personeel is in een woord geweldig te noemen en zorgen dat je echt waar voor je geld krijgt.Verder is er een restaurant op loop afstand van het appartementen komplex, waar je echt traditioneel grieks kunt eten voor een zeer gunstige prijs.Voor ons is een ding zeker, onze volgende vakantie is weer bij de cretan family. Cretan family bedankt voor de mooie tijd bij jullie en tot de volgende keer.

met jonge kinderen, Juni 2012
"Cretan Family is leuk maar afstanden een ramp"
Fam. van den Berg
1,0
Hoeveelheid ruimte
25-6-2012 Cretan Family is een leuke familie met basic appartementen, leuk klein zwembad, maar de afstanden kloppen helemaal niet van touroperator. Je zit overal ver vandaan om het even aan te lopen, zeker met kleine kinderen. Het is alleen aan te raden met een auto erbij, anders is het niet te doen. Verders is het restaurant erg goed, eigenaren erg betrokken en vriendelijk. Weet niet of het nog eens zal bezoeken, is allemaal erg ver weg.

groetjes Fam. v.d. Berg

met partner, Juni 2012
"Heerlijk vakantie adres"
Freek & Claudia
Hoeveelheid ruimte
6-7-2012 Wij komen alweer een aantal jaren bij deze warme familie, het voelt als thuis komen. De familie runt samen de taverne (waar je lekker en gezellig kan eten) en de app. De rustig gelegen app zijn 3 weken ons stekkie. Volgend jaar weer

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Welke Europese toerist gaat het best gekleed?