Aparthotel Oasis Plakias*** in Plakias Griekenland 8.3 vakantie beoordelingen | Zoover
Aparthotel Oasis Plakias*** Plakias

9,4
9,4
7,1
met partner, 2011
"Een zalig hotelletje weg vh massatoerisme"
Ludo en Heidi
2-7-2011 We zijn al jarenlang vaste klanten van dit leuk hotelletje,gerund door 2 schatten van mensen. Rustzoekers,wandelaars en natuurliefhebbers vinden mekaar hier terug. We genieten hier steeds weer van het lekker eten(vooral stifado en green salad, mmmm!!),het prachtige zicht vanop terras of balkon (olijfgaarden, bergen, ondergaande zon...),het zalige zwembad, de gemoedelijke sfeer. Je hoeft niet steeds naar hetzelfde strand,wie daarbij ook graag wandelt,heeft keuze genoeg! 10min stappen en je bent in Plakias,met winkeltjes en terrasjes. De kamers/appartementen zijn kraaknet en goed onderhouden.
Maar wat het hier zo aangenaam maakt, zijn Nikos en Maria: schaterlachen met Nikos, in de watten gelegd worden door Maria, hulp en tips, ze zorgen voor een zalig vakantiegevoel!
Een jaartje zonder Oasis is moeilijk voor ons,het is zowat onze 2e thuis geworden.
Iedere keer: vakantie geslaagd!

met partner, Juni 2011
"Zalig plekje!"
robert & manuella
27-7-2011 wij zijn alweer een maand thuis en willen graag terug naar ons geliefde plakias, maar wij zullen eventjes op onze honger moeten blijven zitten.
vorig jaar juni waren wij voor de eerste maal te gast bij maria en nikos, dit jaar hadden wij 14 dagen te gaan, gelukkig, konden wij op echte griekse wijze rustig genieten van (ons) hotelletje oasis.
bij maria kan je lekker eten en ook in het centrum zijn veel leuke restaurantjes.
eigenlijk hadden wij beloofd om dit zalige plekje voor ons te houden, maar het lukt ons niet.
het is er zo mooi en men word er met open armen ontvangen, wij hebben dit al aan al onze vrienden verteld dus het zal daar nog druk worden?
bedankt maria en nikos, jullie zijn de gedroomde gastheer en vrouw, wij komen zeker nog terug, groetjes van robert en manuella

met partner, Juni 2011
"Fantastische plek om tot rust te komen"
greet en ronny
14-6-2011 ik had een zalige vakantie samen met mijn man, het was er heel proper, het zwembad goed onderhouden, het avondeten was elke dag een fijne verrassing; en lekker; de mensen namen elke dag opnieuw de tijd je te helpen, nooit was het maria teveel om je vragen te beantwoorden, nikos, met zijn lieve glimlach diende meestal het avondeten op, altijd even vriendelijk en zijn dagelijkse "your welcom!!"
op één ding had ik een aanmerking , een kleintje maar, voor ons was het genoeg, maar ik denk dat sommigen het ontbijt af en toe wat pover vonden, wel vers en lekker brood, maar soms enkel één sneetje kaas of vlees, dat misschien wat veranderen? van elk iets, en een fruitsapje erbij?? ook een yoghourtje erbij zou al veel veranderen, altijd ekker in de ochtend, maar voor de rest!!!HOOR JE ME KLAGEN?nooit, elke dag was een fijne dag.en daarom hebben we al een nieuwe boeking gedaan voor september, tot dan, maria en nikos
groetjes van twee ontspannen mensen, greet en ronny(antwerpen)

alleenreizend, Aug. 2010
"Super!"
Maite Van den Eynde
31-5-2011 Geweldig, gastvriendelijk hotelletje waar je ook nog eens heerlijk kan eten!
Ik had een superverblijf van 2 weken en ga dit jaar opnieuw!
Ik denk dat ze mij daar nog veel gaan terugzien in hotel Oasis Plakias. Voor een rustige vakantie is het ideaal, op een kwartiertje wandelen van het strand, een zwembad in de tuin en vlakbij de mogelijkheid om een auto te huren en excursies te boeken.

met een groep, Sept. 2006
LOOZEN Marc
5-10-2006 prachtige service en netheid in het Hotel (in griekenland moeilijk te vinden)- zeer geschikte ligging voor wandelaars - zonnekloppers krijgen er ook hun gading op de prachtige grote en kleinere strandjes. Aanrader om te ontstressen !

met jonge kinderen, Apr. 2004
"Ideaal familie hotel"