Hotel Atlantis Beach**** in Rethymnon (Platanes) Griekenland 8.8 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Atlantis Beach**** Rethymnon (Platanes)

Beoordelingen Hotel Atlantis Beach****

Ari Velouhioti 26, 741 00, Rethymnon (Platanes)

21 beoordelingen over Atlantis Beach****

8,9
9,5
7,5
met partner, mei 2012
"Goed"
ob_1
2-6-2012 Mooi niet te groot hotel ,zeer rustig ,goede ligging,lekkere maaltijden,
zeer vriendelijk personeel en vlotte perfecte bediening.Zeer nette kamers
goede snacks aan deftige prijzen in bar en taverne,op 20 min wandelen van Rethymnon (zonder tussenstops);Veel klanten die steeds terugkomen ,
Dus zeker voor herhaling vatbaar.Toffe vakantie.

met partner, Apr. 2012
"We gaan zeker terug ! ! !"
soetaert dirk
3-5-2012 we hebben een ongelooflijke week gehad in dit hotel , de eerste indruk , de ontvangst , die zei al ongelooflijk veel ... we kwamen aan in het hotel rond 22u en het restaurant was opengebleven speciaal voor ons , we waren de enige gasten voor dit hotel ... nog nooit meegemaakt ! het personeel is enorm attent en hoffelijk en doen hun uiterste best om het naar je zin te maken ... we hebben geen negatieve opmerkingen of punten , volgend jaar gaan we terug .....

met partner, Juli 2011
"Vakantie om nooit te vergeten"
jozef en myriam Huf...
27-7-2011 voor het 2de jaar op rij een prachtige vakantie beleefd in atlantisch Beach , gewoonweg niets op af te keuren.
zeer propere kamers en zeeeeer lekker vers eten.
de bediening is af , iedereen doet zijn uiterste best om het u echt naar uw zin te maken.
kom zeker terug

jef en myriam

met vrienden, Juni 2011
"Zeer goed, kleinschalig hotel"
Kurt
19-6-2011 hebben hier een zeer fijne vakantie beleefd, hotel heeft 90 kamers , alle kamers waren bezet toch waren het zeker geen sardienen-in-een-blikje toestanden.Ga naar dit hotel als je een rustig, zeer proper hotel wil met een zéér persoonlijke bediening( we kenden bijna alle personeel bij naam).Hotel ligt +/- 25 minuten wandelen van het oude winkelcentrum van Rethimnon.Verwacht geen reuze buffetten, maar het eten was goed van kwaliteit en afwisseling.Verwacht geen animatie overdag en s'avonds want die is er niet(je word dus niet om de haverklap van je bedje getrokken om te komen tennissen, petanquen, aquadancen enz.. of geen talentloze zangers, goochelaars enz

met partner, Juni 2011
"Fantastisch hotel een aanrader"
struyf albert
17-6-2011 wij waren in juni voor tien dagen in atlantisch beach ,wat een mooi hotel, vriendelijk personeel van de zaal tot de receptie iedereen was vriendelijk en behulpzaam, en zorgde ervoor dat je , je er thuis voelde . het eten van ontbijt tot dinner alles was lekker, wel griekse keuken maar zeer lekker klaargemaakt, en alle dagen anders. kamers mooi en dik in orde . een aanrader wij gaan zeker nog eens terug in dit mooie hotel.zeker goed verzorgd door Vasilis Maitre de hotel en zijn personeel als ook Yiannis en de overige mensen prachtig.

met partner, Juni 2011
"Atlantis Beach is een aanrader."
Wiewauters Mark
13-6-2011 Wij hebben genoten van ons verblijf in Atlantis Beach. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Zowel de kamers, het restaurant als het zwembad waren zeer proper. Zeer goed gelegen als uitvalsbasis voor uitstappen en op wandelafstand van de gezellige haven en winkelstraatjes.

"Heeeel vriendelijk"
K. Lambertz
22-6-2011 Over dit hotel niks dan lof, super vriendelijke mensen een echte aanrader. Mooi verzorgd strand(alleen steentjes in de branding) veel restaurantjes in de buurt. En gewoon logie en ontbijt boeken. Diner kost dan maar 10,00 euro per pers.
Echt we hebben genoten 14 dagen lang.

"Gewoon fantastisch"
Guido
24-5-2011 Super hotel ! Zeer nette kamers, zeer goed en lekker eten. Personeel is zeer vriendelijk en hulpzaam. Kregen op vraag onmiddellijk een andere kamer én konden zelfs met een beperkte opleg een kamer krijgen met frontaal zeezicht !
Een echte aanrader !!!

"TOP HOTEL"
Mady en André
16-6-2011 Wij zijn reeds een goeie week terug van Kreta.
Het was reeds de 8 ste maal in 10 jaar dat we dit hotel bezochten.
Het personeel is er zeer vriendelijk.
De manager en familie hebben ons hart gestolen.
Wij gaan zeker terug.

met partner, Apr. 2011
"Cullineir heel goed"
Van den Heuvel - Ma...
11-5-2011 Is een goed hotel met vriendelijk personeel en heel lekker eten. Echter niet geschikt voor rolstoelpatieenten.