Home > Europa > Griekenland > Kreta > Tylisos > Vakantiepark Ktima Kares****

met partner, Juli 2009
Prima uitvalsbasis voor heel Kreta
Lucie Jansen Lucie Jansen
Onderkomens
20-7-2009 De rit vanaf het vliegveld is een half uur. De binnenweg naar Ktima Kares is van grint en dat kan in het donker best spannend zijn. Omgeving erg rustig. Uitzicht op Iraklio en de zee vanaf de taverne. De huisjes zijn erg ruim (voor 2 personen zeker). Wij zaten in Villa Kalipso nr 2: fijne koele slaapkamer in de 'kelder', de jaccuzi, de extra badkamer met douche en toilet.
Wij vonden het eigenaars-echtpaar erg vriendelijk en ook hun dochter die vaak honneurs waarnam. De dames spraken vooral goed Engels, de meneer sprak vooral goed Duits. Wat een geluk dat Nederlanders veel talen spreken! In 12 dagen zijn onze handdoeken en beddengoed 3 keer verschoond en dat was prima.
Het eten in de taverne was lekker en ik vond het niet duur (5 euro voor salade en 10 euro voor verse vis). Er is een uitgebreide menukaart, maar niet alles is iedere dag verkrijgbaar. Het zwembad is heerlijk, maar niet erg groot als alle gasten bij het complex blijven. Met onze huurauto verder heel Kreta gezien.

Onderkomens

Toon score en beoordelingen van :
  Alle beoordelingen (1)

Acco informatie toevoegen
Print beoordelingen
RSS feed

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Welk Europees land heeft de mooiste eilanden?