Nikiana beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Nikiana

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Nikiana gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Nikiana achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

5 beoordelingen over Nikiana

met een groep, Apr. 2012
"Leuke uitvalsbasis"
Ron Beelt
Sfeer
5-5-2012 Niet echt een levendige plek voor vertier.
Wel een mooie uitvalsbasis voor practige tochten naar authentieke griekse dorpjes en prachtige stranden.

met partner, Juni 2011
"Basis is goed"
desiree
Sfeer
2-7-2011 Het plaatsje bestaat uit een doorgaande weg,waar hard op wordt gereden. 3 supermarkten,1 snackbar met een hele leuke tuin,een zalige italiaan(jammer van de weg)een bakkertje.Wel een prima hotel(eleana) die van de weg af ligt.Maar met de scooter of auto ben je in een kwartier in Nidri en Lefada. Je moet vervoer hebben,anders moet je daar echt niet gaan zitten. Zalige vakantie gehad.

met partner, Juli 2008
"Rustig maar absoluut niet doods"
Andries en Tine Mai...
Stranden
29-7-2008 Bij het lezen van twee voorgaande beoordeling reeds duidelijk geworden dat dit een rustige verblijfplaats is. Dit is zonder meer waar, maar het blijft persoonlijk, wij hebben ons er prima vermaakt. Een mooi haventje met twee tavernes van redelijke kwaliteit, een bar met terras waar je heerlijk de "bedrijvigheid"in de haven kan aanschouwen. Net om de hoek een aardig strand.
Uitgaansleven en cultuur niet van toepassing, maar daarvoor moet je hier ook niet zijn. In het dorp zelf nog een tweetal eetgelegenheden van o.i. betere kwaliteit tegenover elkaar, aan de waterzijde een prima taverne met goede maaltijden en aan de landzijde een prima Italiaans restaurant met voortreffelijke menu's.
Dorpsstrand zeer bedrijvig, even verderop (ri Lefkas-stad) Episkopos beach heerlijk rustig (kiezel-)strand met schaduw en prachtig uitzicht op omgeving, dorp en de bedrijvigheid van de (zeil-)boten ri. Nidri. Geen/weinig faciliteieten. Voor ons een prima verblijfplek en van daar uit Lefkas verkennen.

De beste prijzen en lastminutes voor Nikiana bij:

onbekend
Joyce
Stranden
5-7-2006 Wij vonden het juist fijn dat we in Nikiana zaten , lekker rustig en als je het drukke op wil zoeken dan ben je daar in 5 minuten met de auto of scooter dus dat is goed te doen , een auto of scooter is dus wel aan te raden.

onbekend
Ine
Stranden
9-10-2005 In Nikiana is geen bal te doen. Er zijn een paar kleine supermarkten en enkele tavernes. Ga voor meer winkels en restaurants naar Nidri