Appartement Orion Houses**** in Ixia Rhodos | Zoover

2 juni 2012

Appartement Orion Houses**** Ixia

Beoordelingen Appartement Orion Houses****

Kandalov Street, 85100, Ixia
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Orion Houses**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Orion Houses**** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

109 beoordelingen over Orion Houses****

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Tegenvaller, eerdere beoordelingen kloppen niet!"
rygroen
1,0
1,0
11-10-2011 Bij aankomst ('s nachts) bleek ons app. nog niet schoongemaakt. Gelukkig kregen we een ander app. voor de nacht.

We hadden 3 kamer app. gehuurd. Dit bleek te bestaan uit 2 slaapkamers en een keuken. Welliswaar met kleine tafel en stoelen, maar dit was geen woonkamer waar je gezellig kunt zitten.

De TV stond in de slaapkamer en niet in de keuken. Als kinderen op bed lagen, leefde je dus in je slaapkamer.

Het toilet was stuk. Had ik gemeld bij de receptie, maar de hele week is er geen reparatie uitgevoerd.

De kamers zijn zeer gehorig. Ik hoorde zelfs de buurvrouw snurken.

Het water in het zwembadje was steenkoud, de zee was warmer.

Voor de kinderen (3 en 4 jr) is er nauwelijks iets te doen. De aanwezige glijbaan was stuk.

Het grootste probleem waren de vele katten die er rondlopen. Als je de deur van je app. open laat staan, lopen ze zo naar binnen. Dat komt ook omdat sommige gasten dat leuk vinden en de katten aanhalen/eten geven en mee naar binnen nemen.

met partner, Okt. 2011
"Prima plek!"
Lyset
2-11-2011 De appartementen van Orion Houses is een prima plek voor vakantie:
- ruim (eenvoudig) appartement
- klein zwembad
- dagelijks schoongemaakt en schone handdoeken
- mogelijkheid om eenvoudige maaltijd te maken (2 pitjes)
- dichtbij Rhodos stad (prima verbinding met de bus, 4x per uur overdag, 2x per uur 's avonds)
- dichtbij de luchthaven (dus geen lange transfer tijd)
- volop mogelijkheden voor huren van een auto of fiets

Verwacht geen luxe in het appartement. Ook heeft het appartement geen eigen standje. Als je voor een echte strandvakantie naar Rhodos gaat, dan is Orion misschien minder geschikt.

met partner, Sept. 2011
"Schitterende plek"
Corry&Jaap
Hoeveelheid ruimte
24-10-2011 Het was een prachtig appartement met een uit zicht op het zwembad en de heuvels waar je prachtig kunt wandelen het appartement was super schoon en werd ook elke dag door een vriendelijke mevrouw schoongemaakt elke dag schone handoeken en om de 2 dagen schone lakens Het was zeker zijn prijs waart er was zelfs een kook gelegenheid voor een eenvoudige maaltijd

met partner, Sept. 2011
"Super vantie aanrader"
van avesaath
Hoeveelheid ruimte
2-12-2011 de ligging was heel rustig prive zwembad en ook dicht bij de hoofdstraat. alles werd iedere dag gepoest en goed schoon gehouden. vriendelijke barmannen vooral na vier uur smiddags lekker eten en drinken echt een aanrader en we gaan zeker nog een keer terug
jack en marie-louise

met partner, Aug. 2011
"Het was genieten op deze rustig gelegen plek"
Willie & Monique
Hoeveelheid ruimte
16-9-2011 Wat een fijne plek om te verblijven.
De appartementen zijn schoon en fris.
Voor de deur ligt het zwembad en de ligbedjes.
Alles wat je nodig hebt ligt binnen handbereik.
Orion Houses is zeker de moeite waard en wanneer we nog es naar Rhodos op vakantie gaan zou ik zeker voor Orion Houses kiezen.

met vrienden, Aug. 2011
"Relaxed en schoon"
Audrey
Hoeveelheid ruimte
17-8-2011 Orion houses werd al op Zoover genoemd als erg schoon en netjes maar dat was zeker niet te veel gezegd. We waren met z'n tweeen en we hadden meer dan genoeg ruimte, elke dag schone handdoeken en voldoende servies e.d. in de keuken. Enig minpunt waren de keiharde bedden. Het zwembad was heerlijk met genoeg bedden en het kleine zitje voor de deur was super voor met z'n tweeen.

Tip: restaurant Le Gourmeth (om de hoek, zijstraatje van de hoofdweg) waar je het gevoel hebt bij oma aan tafel te eten. Heerlijk eten, laat je verrassen door Maria. Ook Vila di Mare (100 meter verder op) beviel heel goed. Moet je wel van stevige muziek van de poolbar ernaast houden. De chocoladesouffle was goddelijk!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Heerlijke vakantie"
Linda
Hoeveelheid ruimte
4-8-2011 Sinds 4 jaar weer eens naar Orion Houses geweest. Het is er nog steeds heerlijk vakantie vieren. Tijdens de eerste week waren niet alle appartementen bezet en hadden we het zwembad regelmatig voor ons alleen. Personeel vriendelijk en behulpzaam.
Iedere dag werd er schoongemaakt en kregen we schone handdoeken. Zwembad en tuin werden ook goed verzorgd.
Enige verbeterpuntje is de minimale keukeninventaris.

met partner, 2011
"Echt een aanrader!"
Jonathan & Sandra P...
Hoeveelheid ruimte
28-6-2011 Wat een heerlijk appartement!Het is ruim,wordt supergoed schoongemaakt,is rustig gelegen en heeft prachtig uitzicht op de bergen.Het complexje heeft een heerlijk (privé)zwembad.Ontbijt wordt geserveerd in Hotel Poseidonia,hier is ook de receptie.Aanrader qua eten:Dimitrios.Heerlijk eten voor een redelijke prijs :-) Het openbaar vervoer op Rhodos is perfect geregeld.

met partner, Juni 2011
"Het was prima"
georg/siny
Hoeveelheid ruimte
10-7-2011 Een heerlijk huisje met alles er op en er aan.Prachtige omgeving en bij het ontbijt het vriendelijke calimera of te wel goede morgen, bezorgde ons voor de vierde keer een fijne vakantie zonder zorgen.

met partner, Mei 2011
"Lekker rustig"
Annewil
Hoeveelheid ruimte
2-6-2011 Het appartementen complex Orion houses is een onderdeel van het hotel Poseidonia.
Het hotel zelf ligt aan de doorgaande weg van Ixia.
De appartementen tref je helemaal achteraan tegen een voet van de berg aan. Het heeft een eigen zwembad en het is mogelijk om via de zijkant het pleintje waar de appartementen aan liggen te betreden. Hier is ook de mogelijkheid om je huurauto te parkeren. Aan deze zijweg die loopt vanaf de hoofdweg zit trouwens een heerlijk restaurant: Le Gourmeth ( van Maria) het leukste en lekkerste is om daar te zeggen geeft maar een menu met grieks eten met vis of vlees. En je krijgt 5 heerlijke gerechten voor 50-70 euro (dit is incl drinken) Weer eens wat anders dan aan de drukke weg, in een massarestaurant je eten weg te werken

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende