Hotel Aldemar Paradise Royal Mare***** in Kalithea Griekenland 8.1 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Aldemar Paradise Royal Mare***** Kalithea

7,5
met jonge kinderen, Mei 2009
"Superleuke vakantie"
Fam.De Vylder
2-6-2009 na het lezen van deze beoordelingen hadden we gemengde gevoelens maar voor ons was het echt top.mooi weer gehad.mooi eiland.goed hotel:
kamers (superieur)elke dag gepoetst,mooi uitzicht op de zee,elke dag verse handdoeken ook voor aan het zwembad.
Eten was idd niet heet maar dat stoorde niet, was goed van smaak,mss iets te weinig variatie (veel pasta,kip,kalkoen)maar dan heb je de a la carte rest. die wat variatie kunnen brengen.
veel animatie,niet opdringerig,minidisco voor onze dochter(had het echt naar haar zin)daarna toffe shows zelfs griekse folklore.leuk strand(niet al te groot)
zwembad (zout water) was groot genoeg met veel ondiepe plaatsen,hadden telkens ons zelfde plaatsje aan het zwembad en daarvoor moesten we niet vroeg opstaan.receptie was ook vriendelijk.wij zijn half mei geweest dus excursieaanbod was beperkt ,wel jammer maar zijn dan op eigen houtje de buurt zowat gaan verkennen,echt prachtig,hotel is rustig gelegen(anders dan faliraki)maar gemakkelijk de bus te neme

met oudere kinderen, Okt. 2008
"Was zeer mooi"
hans
9-3-2009 we hebben genoten van de gastvrijheid het goede eten en de prachtige zwembaden de mooie royale kamers een naam zegt alles PARADISE maar dan ook nog ROYAL BEDANKT

"Hemels,topklasse,zijn geld waard"
volders linsey
11-6-2009 het hotel op zich is gewoon af!Alles was in orde.De kamers waren mooier dan we verwacht hadden.Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.Alleen de animatie kon veel beter.Het waren italianen en hielden zich dus ook alleen maar bezig met italiaanse gasten.Dat vond ik wel spijtig.Het eten op zich was heel gevarieerd maar door in de bakken te liggen soms koud eer je het opat.maar de restaurants zijn af.Ook zeker eens reserveren.Denk er wel aan om bij je ankomst al te reserveren want anders kan het wel eens zijn dat je geen plaats meer hebt.Als iemand vragen heeft over dit hotel stuur je maar een mailtje naar linseyke@hotmail.com.Als ik je kan helpen bij je beslissing om daar te logeren doe ik het met plezier.

Voor de rest zou ik zeggen :ZEKER de moeite waard om eens te logeren

"Schitterende vakantie"
Coussens Sarah
29-9-2008 Mijn partner en ik hebben zéér genoten van onze reis int schitterende hotel Aldemar Paradise Royal Mare. Twas een zalige honeymoon!!! Alles was tip top in orde!!! De 4 restaurants van verschillende landen was eens iets anders dan het buffet. Er is in alles genoeg afwisseling. Onze kamer lag ideaal en rustig. Met een privé zwembad met toegang van nog wat andere kamers maar de meeste gingen naar het groot zwembad dus da was makkelijk. Hebben ook aant groot zwembad gelegen en da was tof qua animatie. Hebben met alles meegedaan. En de mensen vant animatie team was jong volk die je wel weten te overtuigen om mee te doen. Savonds waren de shows allemaal goed in elkaar gestoken en iedere keer een plezier om naar te gaan kijken!!! We komen zeker nog es terug ze :d. Houden zo!!!!!!!!!!
Sarah en Nick

"Mooi onderhouden hotel"
pascal
16-9-2008 wij zij net terug van ons reis
het hotel oogt prachtig maar het hoofdgebouw zie je kleine puntjes dat het al oud is maar altijd proper
heel veel leuke zwembaden en 2 glijbanen
het eten was zeer gevarierd en altijd warm
in de thema restos was het eten zeer lekker maar werd op een te korte tijd geserveerd
het personeel was heel vriendelijk maar zeer zeer traag met het brengen van drank maar op de meeste plaatsen kun je zelf uw drank halen en ook eten zoveel je wilt en je hoeft niet af te ruimen dat is dan wel leuk
er waren heeeeel veel italiaanen en heeeel veel russen in het hotel maar van de russen had ge gene last
ze hebben alle 2 geen manieren aan tafel
een echte aan rader voor honnymoon wan ge kreeg daar alle dagen vanallessssss op de kamer gratis
ik vond het een supper hotel
ik zal in de toekomst zeker nog naar een hatel van de aldemar keten gaan

Familie, Juli 2008
"Eten is zwakste punt - juli 2008"
Dirk
23-7-2008 Accommodatie (10 zwembaden; groot domein; veel groen; ruime kamers, vooral die met zicht op zwembad) is prima. Beide hotels (Village) lopen naadloos in elkaar over en je mag van beide gebruik maken. Let wel: kamers op gelijkvloers met terras aansluitend op zwembad zijn niet te boeken in België (extra toeslag). Service ook goed, bijvoorbeeld op vertrekdag krijg je, na uitchecken, gratis een kamer gedurende 30 minuten om u te kunnen douchen. Eten en drinken toegelaten tot vertrek. Het eten is het zwakste punt van dit hotel! In vergelijking met andere 5* hotels is dit hier maar 3* waard. Na enkele dagen ga je met tegenzin naar de restaurants. Typische grootkeuken zonder verfijnde gerechten. Beach Party op het strand met beperkte barbecue kost 5 euro extra, maar is zijn geld absoluut niet waard (geen vuurwerk zoals in het hotel ernaast, enkel een Miss-verkiezing en disco). Wie zich culinair wil laten verwennen is hier aan het verkeerde adres.

met partner, Juni 2008
"Een goed hotel voor een leuke vakantie."
harald
22-3-2011 Dit hotel had ons genoeg te bieden om een leuke vakantie tegemoet te gaan.Het is een groot complex met verschillende zwembaden her en der (ongeveer 18 grote en kleine waarvan twee met een ellelange glijbaan).
Het eten was voor ons goed en meer dan genoeg,enkel het fruit was soms beperkt.Apart kindergedeelte voor het eten.Ook op strand s'middags goed om te gaan eten.
Leuk zandstrand,zaten aan het rustig gedeelte van Rhodos.De andere zijde van het eiland zijn er veel golven.
Onze kamer was ok,evenals de badkamer.Je hoorde soms wel de buren.Animatie genoeg aan hoofdzwembad,Aan de bar heb je een mooi uitzicht richting Turkije,ook de sterke dranken zijn origineel wat een pluspunt is.Verder is alles kortbij;Rhodos stad is echt de moeite,De thermen van Kallithea zijn mooi (kan je met de bus doen is niet ver) en lindos is ook leuk (met zijn mooie wegen van kleine keitjes en burcht).Voor onze dochter was het leuk en de barmannen waren zeer vriendelijk voor haar.Alles bijeen: perfect!!!

Familie, Mei 2008
"Niet echt meegevallen"
Bjorn
2-10-2008 Waren er begin mei,
op het eerst zicht heel mooi hotel maar al snel hadden we door dat het om een echt massa toerisme hotel ging.
Buffet was heel low budget en de hele week hetzelfde en eerlijk gezegd geen 5 sterren waard.
Hotel personeel was vriendelijk maar extra's hoefde je er niet te verwachten.
Ook heel veel russen die heel denigrerend doen tegenover andere hotel gasten.
hotel is niet echt een kindvriendelijk hotel, kamers en het reinigen van de kamers was dan weer wel ok.
We zijn er geweest en hadden eerlijk gezegd spijt achteraf dat we naar daar geweest zijn.
Voor ons zeker geen 2de keer meer en ik zou het ook aan niemand aanbevelen.

met partner, Mei 2008
"Hotel om nooit meer terug te komen."
De Bosscher
2-7-2008 Hierbij enkele opmerkingen in verband met onze reis naar Rhodos in Aldemar Hotel Paradise Royal Mare cat.luxe:

Er was weinig variatie in de warme maaltijden en het koud buffet.
Warme maaltijden : door het constant warm houden werden het vlees en de vis hard en taai en zeker niet smakelijk.
Koud buffet : sla, tomaten, gourgetten, mix sla met feta en wat pastas.
Dessert : de keuze was beperkt en dit voor een cat. luxe.
Vers fruit bestond uit appels, peren en appelsienen. Mix fruit was uit dozen.
Ook het personeel in de eetruimte was onvriendelijk en zeker niet proper zoals de tafels afkuisen en de kruimels op de stoelen en de grond vegen.
Er liepen ook wilde katten rond in de eetzaal wat zeker niet aangenaam is.
De kamers waren in orde enkel het terras lag vol met uitwerpselen van vogels. Na een klacht is het wel opgekuist.
De handdoeken van de strandzetels waren veel te klein en de zetels konden niet plat gelegd worden.
Het binnenzwembad is aan renovatie toe : vuil en

met partner, Mei 2008
rob & mart
5-6-2008 aldemar paradise is een zeer goed hotel,mooie kamers,zeer goede bedden,goed eten en een goede bediening,absoluut zijn geld waard,met de lijnbus ben je in 15 minuten in rodos voor €1,80 per persoon.
in het hotel kan je een auto huren bij budget voor €90,00 voor 3 dagen alles inbegrepen.dit hotel is absoluut een aanrader.