Kalithea beoordelingen vakanties & reizen | Zoover

met partner, Mei 2012
"Verlaten plekje"
Rudi
Sfeer
29-5-2012 Kalithea op zich stelt niet zo veel voor. Je kan best een auto huren om één en ander te bezoeken.
tips : Lindos, Rhodos oude stad, Anthony Quin beach, de 7 waterbronnen.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Geen zandstrand"
ann van effelterre
Omgeving
9-4-2012 Zeer rustig in Kalithea. Geen uitgangsleven, daarvoor moet je een eindje verder in Faliraki zijn. De Thermen kunnen bezocht worden (open van 8.30 tot 16 uur). Hier vindt je geen zandstrand.

met partner, Okt. 2011
"Beau site"
LIMELETTE
18-10-2011 Plage pas terrible mais vue très belle sur Rhodes et sur le thermes

met partner, Juli 2011
"Mooie plek"
fam.De Waele
Sfeer
26-7-2011 mooie plek niet ver van rhodos stad prachtig zijn de gerenoveerde thermen van kalithea

met partner, Juni 2011
"Tegenvaller ivm voorgaande bezoeken"
Pauwels - Niville
Sfeer
12-6-2011 helaas hebben ook de oostblok-toeristen dit hotel ontdekt met een aantal minder leuke gevolgen: problemen met de reservering van ligbedden aan het zwembad, verre van respecteren van de dress-code in het restaurant, geen rekening houden met andere gasten bij het opscheppen van gerechten. Het management is te soft en grijpt totaal niet in, houdt ook geen toezicht. daarenboven waren er begin juni! al: lange wachttijden aan de mainbar 's avonds, overbezetting zitplaatsen buiten tijdens avondactiviteiten, te weinig ligbedden beschikbaar, bepaalde kamertypes niet beschikbaar maar wel geboekt. Wij vonden dit altijd een schitterend hotel. Was ons 3de bezoek. In de toekomst zullen ze zich echter strikter moeten opstellen ten opzichte van het gedrag van een aantal gasten. Want wij merkten een duidelijke achteruitgang in vergelijking met onze vorige bezoeken

met een groep, Sept. 2010
"Een zeer gezellige plaats"
Evelien
Sfeer
11-4-2012 kalithea is een zeer goede uitvalsbasis om het eiland te ontdekken. De thermen van kalithea zijn een zeer gezellige plaats.

met partner, 2010
"Mooie plek"
ingrid veron
Sfeer
17-6-2010 best is een huurauto te hebben dan dan je het eiland helemaal ontdekken

met partner, Mei 2010
"Mooi en eerlijk"
freddy martine
Sfeer
19-4-2011 Wij gaan dit jaar voor de 7de maal,en ontdekken nog altijd nieuwe leuke plaatsjes.De bevolking is top,wel beetje misnoegd door de EURO maar wie niet.Het eiland is een echte aanrader,goed te verkennen met een huurauto gewoon de max

met partner, Sept. 2008
"Dat dorpje stelt niet veel voor"
pascal
16-9-2008 op 5 minuten zijt ge rond in dat dorpje
en stranden zin er niet alleen mooie rotsen
wij hadden een groot hotel met privestrand en all-in

met vrienden, Juli 2008
"ABSOLUUT DE MOEITE!!!"
A en A met C en M u...
Omgeving
27-7-2008 Wij hebben vorig jaar Rhodos voor het eerst bezocht en het was zo goed meegevallen dat we dit jaar nog eens terug gaan...We hebben zelfs een koppel mee omdat we dit willen delen met andere...De zee is prachtig en het uitgaansleven is super, zeker de discotheek "Taj Mahal" bezoeken dit is een echte aanrader. Huur ook een tuf om eens andere dingen te doen dan te liggen aan zee.... Hopelijk gaat het in augustus opnieuw zo TOP zijn als vorig jaar maar ik weet het ZEKER!!!!!