Hotel Kalithea Mare Palace**** in Kalithea Griekenland 8.7 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Kalithea Mare Palace**** Kalithea

Beoordelingen Hotel Kalithea Mare Palace****

Rodou-Falirakiou, 85100, Kalithea

36 beoordelingen over Kalithea Mare Palace****

met partner, 2012
"Zonnige droom"
NV
1-2-2012 Kalithea Mare Palace: Een hotel dat prachtig gelegen is met voldoende bezienswaardigheden in de buurt. Rhodos is een prachtig eiland. De bediening in het hotel was vriendelijk, de kamer netjes en voldeed ruim aan onze verwachtingen. Het enige nadeel was dat de kamer vlak boven de bar lag, dus regelmatig wat nachtlawaai (dit duurde gelukkig nooit al te lang) De kamer lag ook vlakbij de parking wat wel eens stoorde als er s'nachts nieuwe bezoekers aankwamen.
Het privéstrand was uiteraard subliem! De afdaling was ook een stukje, maar het vormde geen probleem.
Al bij al een aanrader!

met partner, Sept. 2011
"Fantastisch hotel"
Goossens
2-10-2011 Zijn net terug van 1 weekje Kalithea Mare Palace. Hebben een suuuper week gehad. Nette kamers, zéér vriendelijk personeel en goede service, lekker eten met veel afwisseling, prachtige ligging met een mooie tuin en een prachtig privé strand in een baai waar het super was om te snorkelen. Spreken er nu al van om hier volgend jaar terug te gaan.

Fam Goossens, Ninove

met vrienden, 2011
"Fantastisch hotel"
jerry Camus
21-6-2011 Echt een super hotel, met zeer vriendelijk personeel, ook de facilliteiten zijn in orde, alsook het ochtend, middag en avondmaal.
Dit jaar gaan we voor de 3de keer naar dit hotel, dit jaar eens een keertje horizon royal omdat ik met jetair zelf boekte, maar dit zal vanzelfsprekend ook wel zeer goed meevallen, aangezien alle faciliteiten gebruikt mogen worden.
Een echte aanraden voor wie naar dit hotel gaat is af en toe is afzakken naar de termen, er is daar vlak aan het water een lounge bar, je kan daar uren genieten met een drankje of een hapje met lounge muziek op de achtergrond.
Dit hotel is een echte topper...

met partner, 2011
"Prima adres"
Marieke
14-6-2011 Wij logeerden in mei voor de tweede maal in Kalithea Mare. Prachtig hotel dat over de zee uitkijkt, lekker eten ( pas op dat je niet teveel kilo's bijkomt doordat je overal van wil proeven).Glashelder water aan het rotsstrandje.Mooi zwembad met altijd voldoende ligstoelen en parasols (waar vind je dit nog?).
Minpunten:ligt aan drukke baan, dus niets te zien in de onmiddelijke omgeving, geen winkeltjes of cafeetjes.Daar het op een heuvel ligt is het niet echt geschikt voor mensen die slecht te been zijn, al kan je met het minibusje naar het strand.

met partner, Mei 2011
"Een aanrader"
Diana
10-6-2011 Ligging op een rotsachtige heuvel aan het einde van de baai die in zee uit steekt
met aan de voorkant de mare en zeekant horzon bijna iedereen heeft daardoor zeezicht.de weg in de zeer mooie tuin is dan ook sterk stijgen en dalen een schuttle dienst rijdt op en af.Spijtig buiten het hotel is er niets Het is dus een hotelresort met verschillende blokken verdeeld over het grote terrein.Wat eten ,drinken,kamers.priis enz.. betreft dit verdient voor mij een 10
ondanks het bovenvermelde is dit zeker en vast een aanrader

met partner, Mei 2011
"In een woord super"
De Pekker
5-6-2011 Kalithea Mare Palace en Kalithea Horizon Royale vormen een geheel
Ondanks dat we het vermeld hadden hadden we er een zonder zeezicht.maar na enig aandringen hebben wel zelfs een sup kamer in de horizon gekregen
Horizon ligt aan zeezijde en Mare aan straatzijde
Ligging een resort op een heuvel met helling en is daardoor niet geschikt voor personen die slecht te been zijn een schuttle dienst probeert de verplaatsing aangenamer te maken nogal grote en mooie tuin geschikt voor .
Dit is zeker en vast een aanrader alles is zoals hierboven super

met vrienden, Mei 2011
"Goed hotel, lekker eten, vriendelijk personeel"
Annick
2-6-2011 Het hotel is dichtbij Rhodos stad gelegen, met de bus ben je er op 15 min., bushalte vlak voor het hotel. Ruime, nette kamers, vrij eenvoudig, maar wel proper. Dagelijks werd er gepoetst en de handdoeken verschoond. Het eten was zeer lekker en uitgebreid, altijd warm en werd constant aangevuld, ook als je laat gaat eten heb je nog alle keuze. Restaurant zeer proper, personeel heel vriendelijk, maar misschien wat onderbemand. Wij hadden half pension, maar als je 's middags iets wil eten in de snackbar aan het zwembad is dit geen probleem, genoeg keuze en niet duur. Ook de kleine supermarkt in het hotel zelf is niet duur. Het zwembad is mooi en proper, voldoende ligzetels en parasols zijn aanwezig. Het hotel ligt niet in een dorp en 's avonds kan je dus ook niet eens een wandelingetje gaan doen, of op een terras iets gaan drinken, wat mij echter niet stoorde. Er is 's avonds in het hotel ook altijd een of ander optreden. Het hotel is eigenlijk een groot domein dat goed onderhouden is.

met partner, Sept. 2010
"Geweldige bestemming"
marjan
11-10-2010 hooie hotel alleen de kamers van horizon dat er naast ligt daar is de ligging mooier van wel veel vliegen van wegen een waterzuiverings bedrijf

met partner, 2010
"Zalige vakantie!!!"
tina
26-9-2010 Tot nu toe de mooiste vakantie die we hadden! Rhodos is een supermooi eiland, er is vanalles te zien... ik denk aan de restanten uit de geschiedenis, de mooie stranden, de groene valleien... een voertuig huren is er echt niet duur!

Het hotel zelf was in orde, lekker eten, leuk animatieteam... enkel de regeling tussen de 2 hotels is niet praktisch en het personeel heeft het er blijkbaar ook moeilijk mee... maar voor de rest prima!

met partner, Sept. 2010
"Mooie reis"
Marina
11-9-2010 Prachtig hotel met logeren in bungalowstijl. Lekker eten en goeie cocktails in bar(bartenders special!) aanrader all in. Vriendelijk personeel, netjes , alles goed onderhouden .s'avonds animatie op twee verschillende plaatsen , die de week daarop herhaald word , dus je kunt alles eenmaal gezien hebben, aanrader het eiland Simi ! zekers doen sponzeneiland, ook de thermen 15 min wandelen van het hotel, afrader de jeepsafari veel geld en niks te zien . rhodos zelf veel van zn charmes verloren vind ik persoonlijk . Maar zou direct terug gaan naar dit hotel .