Hotel Kresten Royal Villa's & Spa***** in Kalithea Griekenland 8.2 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Kresten Royal Villa

7,2
met oudere kinderen, Apr. 2012
"We hebben genoten !!!"
ann van effelterre
9-4-2012 Net terug van een weekje Rhodos in Hotel Kresten Royal Villa & Spa. En we hebben het echt naar onze zin gehad. Het was nog maar pas open voor het seizoen en er was nog niet zoveel mensen. Vriendelijke bediening. Ruime mooie kamers met een grote badkamer met jaccuzi. Alle dagen verse handdoeken en beddegoed. We hadden all-in (konden niet anders boeken bij touroperator). Het eten was gevarieerd en heel overvloedig. Altijd ook Griekse specialiteiten op het menu. Rustig in het restaurant. Animatie 's avonds stopte steevast om 23 uur. Dit is geen hotel voor fuifnummers. Wel voor mensen van middelbare leeftijd die van rust houden. Uitgebreide keuze aan cocktails in all-in. Je doet er wel beter aan een auto te huren om het eiland te verkennen want Rhodos is zeer mooi. Autoverhuur in het hotel. Een echte aanrader en wij hebben genoten. Zeker 5 sterren waard !!!!

met partner, 2011
"Voor deze prijs, jawel, tevreden!"
Johnny en Marleen
23-10-2011 Mooie propere ruime kamer, badkamer en terras. Goede ligging vlak aan zee met leuke strandjes tussen de rotsen, mooie propere zwembaden, wel niets voor mensen slecht ter been. Eten ok, heb geen twee maal hetzelfde gegeten. Leuke themaresto's. Geen winkeltjes in de buurt, maar Rhodos stad op 15 minuten (taxi 10 €). Weinig animatie, maar dan ook veel rust, kinderen kunnen in de Pallas hun hartje ophalen. Zeer vriendelijk personeel. All-in aanbevolen, anders duur. Heb wel al betere 5 sterren gehad maar niet voor deze prijs.

met partner, 2011
"Maximum 4 sterren+"
Fabienne, serge
4-9-2011 Uiterst modern hotel wat kil overkomt ( minimale aankleding ).
De kamers zijn zeer ruim en voorzien van de laatste technische snufjes zoals, flatscreen computer aansluiting, dual airco en ruime badkamer met ligbad ( jetstream ) en douche.
Onze kamer was voorzien van een privé zwembad ( gratis upgrade ) en dit was een verrassing !
Spijtig genoeg was de minibar bij aankomst niet gevuld, en dit ondanks een vip selection van touroperator!
Het eten in de hoofdrestaurant was kwalitatief in orde maar weinig gevarieerd, in het Italiaans thema restaurant was de keuze beperkt en er was geen wijnkaart , een grote tekortkoming vinden wij.
Mensen met kinderen moeten niet rekenen op een grote aanbod wat betreft animaties, maar kunnen wel gebruik maken van de faciliteiten van het Kresten Palace,en 's avonds zijn er geen shows van hoge kwaliteit !
Duidelijk een hotel dat nog moet groeien. Afwachten dus
Groetjes van Fabienne en serge

met partner, Juli 2011
"Zeker geen 5 sterren waard !!"
Didier
29-7-2011 Net terug van Kresten Royal. Zoals ik vermeld is dit hotel zeker geen 5 sterren waardig. Kamers zijn zeer mooi en zeer proper alsook de inkomhal en het restaurant. Het eten was echter elke dag hetzelfde en qua smaak à la grootkeuken. Personeel is wel vriendelijk. Drankjes zijn superduur !!! ( 4 euro voor een Grieks biertje ). Op een laat uur toegekomen en er was geen eten meer voorzien. ( was wel betaald )
Het hotel is qua sfeer kil en niet gezellig. Wel mooie zwembaden. Geen animatie. Veel vuile en ongemanierde Russen en andere oostblokkers die er een rotzooi van maken aan het zwembad en in het restaurant. Niet voor herhaling vatbaar.

met partner, Juli 2011
"Heel mooi modern hotel"
fam.De Waele
26-7-2011 zeer goed , modern en rustig hotel goeie service lekker eten veel prachtige (sommige prive zwembaden )enig minpunt zo goed als geen animatie s avonds

met partner, Juni 2011
"Doe zeker dit hotel niet aan"
Nancy & Norbert
29-6-2011 is het zeker niet waard om een vijf ster te zijn , klopt niet met wat er in de brochue sta zoals nationale dranken krijg je bij je al-lin , en de internationale dranken moet je betalen aan woekerprijzen terwijl dit in de brochure sta vermeld al-lin handoekenservice 1 in een week nog nooit meegemaakt en dit voor een vijf ster? in het restaurant zit er op het eten vol van de vliegen gaan weldra eens kunnen dat ze met zieken mensen gaan zitten , en het regent er klachten , denk dat er toch vlug tevreden zijn , wij reizen vijf keer in een jaar en dit hebben wij nog nooit eerder meegemaakt , die is al reeds uit de vip selection gehaald moet toch een grondige reden zijn daarvoor kortom dit hotel geef geen ziel , dus goede raad blijft er zeker weg

met partner, Juni 2011
"Een absolute aanrader!!"
Sandra
14-6-2011 Net terug van een fantastisch weekje in the kresten royal. De kamers zijn heel ruim, modern en worden elke dag netjes gepoetst. Het hotel is eveneens heel ruim opgezet, je hebt nooit het gevoel dat je met zo'n 500 andere gasten verblijft in dit hotel. Het personeel is zeer vriendelijk, professioneel en behulpzaam (zowel aan de receptie als in de restaurants als het onderhoudspersoneel). Het eten is prima. Wij vonden het zeker niet eentonig, er is ook elke dag showcooking en er is voldoende keuze. We hebben ook één keer in het italiaans à la carte restaurant gegeten maar dat vonden we net iets minder. Het is niet echt een à la carte, er is een vaste menu die geserveerd wordt.
De ligging van dit hotel vonden wij prima : op zo'n 6 km van Rhodos-stad (met een goede busverbinding bereikbaar) en toch erg rustig. Voor een weekje ertussenuit is dit een prima keuze!

met oudere kinderen, Juni 2011
"Helemaal top"
Deborah Anita en Gi...
14-6-2011 We hadden geboekt voor Kresten Palace maar op het laatste moment overgeplaatst naar Royal, helemaal top gehad, zeker een hotel om naar terug te gaan. Het eten aan het buffet was super en de mensen van het hotel gastvrij. Met de taxi ben je zo in Rhodos Town of Falaraki, wij hebben genoten.