Rhodos Stad beoordelingen vakanties & reizen | Zoover

met partner, Mei 2012
"Prachtig eiland"
Rudi
Sfeer
31-5-2012 We zijn voor de tweede keer naar Rhodos geweest. Bijzonder tof eiland.
De mensen zijn gelijk waar ongelooflijk vriendelijk ondanks de crisis. Zeker te doen : Rhodos oude stad, nieuwe stad, Lindos, Anthony Quin Bay, Thermen Kalethea, de 7 bronnen (epta pidges),.. Zeker ook een autotje huren om één en ander te bezichtigen.
Let ook op waar je iets gaat drinken en vraag eerst de kaart, want prijzen kunnen al eens variëren en je zal soms raar opkijken.

met partner, Sept. 2011
"Mooi eiland om er eens te komen"
pierre coppens
Sfeer
15-10-2011 Met auto het eiland verkennen is zeker een aanrader.
Ook de westkant van Rhodos stad naar ixiana op een bepaald ogenblik stopt de boulevard ,en kan je via een padje langs de rotsen en de zee naar ixaina .Is niet gevaarlijk.ongeveer3km stappen

met partner, Aug. 2011
"Oude stad"
pauwel
Sfeer
12-8-2011 de oude stad is een stad en plaats waar mensen op verliefd worden.
we reden vanuit het hotel met de bus naar rhodos stad de bus koste ons 4 euro voor 2 volwassen .
je komt net aan de rand van de oude stad toe .
leuke winkeltjes in de oude huisjes en prijzen zijn zeker niet duur.
enkel als je iets gaat drinken van belgie in belgiecafe in oude stad (5euro duvel 4euro leffe )
als men hoort dat je van belgie komt ziet me je graag komen en de mensen zijn super vriendelijk .
je hebt er ook een juwelenschop nicole en dit is van een vlaamse die al 20 jaar er woont zeker de moeite waard om te bezoeken ...
je loopt er uren rond zonder je te vervelen zeker de moeite waart en haven en stad

met vrienden, Juli 2011
"Uitstekende bestemming"
D. WEYEN
Sfeer
1-8-2011 voor ieder wat wils op alle gebied , oude stad, haven, nieuwe stad en talrijke bazars, eethuisjes , cafe s, ambianccafe s , marten enz...

met partner, Juni 2011
"FANTASTISCHE PLAATS"
TIELEMANS LUCIEN ...
Stranden
19-5-2012 volgende maand gaan we voor de zesde keer op rij naar rhodos . we voelen ons er echt thuis. iedere keer ook hetzelfde hotel mitsis grand. het is er super ,de mensen zijn er vriendelijk. zon zee en vanalles te beleven. we zijn er nog steeds niet op uitgekeken. ieder jaar vinden we wel iets nieuw.

met vrienden, Sept. 2010
"Leuk"
Anneline
Sfeer
21-9-2010 Oud stadsgedeelte is supergezellig om in rond te lopen met massa's veel toffe shops! Nieuw stadsgedeelte stemt vrij goed overeen met wat we in België gewoon zijn... Stranden in Rhodos-stad zijn minder vind ik (veel kiezels en vuiligheid), je gaat dan beter richting Lindos. De bergen zijn mooi om eens door te rijden, maar het blijven woestijnachtige uitzichten met veel olijfbomen :-)
Het enige wat ik jammer vond, is dat het zooooooooo waaide! Minstens 4 Bft volgens de weerberichten! Het was wel superwarm, dus dat scheelde veel :-)

Mooi eiland, minder vriendelijke Griekse bewoners en veel onvriendelijke toeristen. Ik heb genoten van mijn reis, maar ik ga niet meer opnieuw naar Rhodos.

met vrienden, Juli 2009
"Topvakantie gehad in Rhodos stad."
Daan
Stranden
2-1-2010 Rhodossstad is gewoon een plaatje, mooi centrum, mooie haven, goede restaurants, leuke winkels, goed uitgaan en veel strand. De mensen zijn ook erg vriendelijk. Ook in de omgeving kan je veel zien en doen. Tips: Kalithea Therme, Tsambika beach en het beklimmen van de berg met een waanzinnig uitzicht, Anthony Quinn bay, Vlindervallei (in aug), Faliraki, Centrum en haven van Rhodos stad. Simi is ook erg leuk en mooi om gezien te hebben maar de bootreis duurt ca. 1.5/2 uur. Daar moet je tegenkunnen. Voor goed en leuk uitgaan moet je zijn in het oude centrum van Rhodos stad. Ik hou persoonlijk niet van de te touristische plekken zoals de nieuwe barstreet, loop je ook zo doorheen en weinig sfeer, leuk als je 16 bent. Het uitgaan in het oude centrum vind je op en nabij het plein met de fontijn. Daar vind je de locals en enkele toeristen. Een aanrader is hier Fuego music bar, een openlucht club. Ook Paradiso, Mercedes en Elli Beach zijn top.

met partner, Juli 2008
"Goede week-vakantie"
helga
Omgeving
20-7-2008 Wij logeerden in een goed gelegen hotel (Semiramis): tussen oude en nieuwe stad, dichtbij strand en cultuur. Veel gewandeld, elke dag iets nieuw ontdekt; auto gehuurd en het eiland rondgereden. Ik denk wel dat we alles gezien hebben wat er te zien valt in Rhodos, was mooi en leuk.

met partner, Juni 2008
"GEWOON FANTASTISCH"
TIELEMANS LUCIEN-DA...
Stranden
13-4-2009 Zeker een aanrader voor wie houd van oude culturen en prachtige landschappen.

alleenreizend, Mei 2007
marcdd
Omgeving
29-5-2007 De oude stad met zijn vele winkeltjes en zijn oude cultuurhistorische gebouwen loont de moeite. Wie daar iets wil eten of drinken mijdt best de drukke winkelstraten maar gaat beter iets verder de zijstraten in. Daar is er geen opdringerig gedoe van obers, zijn de prijzen een stuk lager en het eten veel meer authentiek.