Aparthotel Atlantica Princess**** in Trianda /Trianta/ Ialyssos Griekenland 8.5 vakantie beoordelingen | Zoover
Het zwembad

Beoordelingen Aparthotel Atlantica Princess****

PO Box 4101, 85101 , Trianda /Trianta/ Ialyssos

17 beoordelingen over Atlantica Princess****

7,9
met oudere kinderen, Okt. 2011
"Geweldige vakantie"
derek Nieuwenhuis
25-12-2011 Het eten was heel verschillend en altijd lekker. Het personeel was ontzettend vriendelijk. De animatie is vooral Engeld/Zweeds maar toen wij er waren was er ook een Belg. De ligging is niet zo geweldig met een drukke weg in de buurt, maar daar heb je niet veel last van. Kortom top vakantie!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Genoten"
Roel
13-6-2011 Onze 1ste reis met onze 5 maanden oude baby en we hebben genoten! Bij Atlantica weet je dat je service en kwaliteitsvol eten krijgt en dat is wederom bewezen. Dit hotel is niet super gelegen maar ons stoort zoiets niet, evenals het niet stoort dat de onze kamer verouderd was. De kamer was immers goed onderhouden.

met partner, Mei 2011
"Een aanrader"
herman
6-6-2011 Goed onderhouden hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel.Op het ontbijt,lunch en diner valt niets op te merken.Elke dag een ander thema en rijk gevulde buffetten.Ondanks de drukte moet je nooit ergens tijd verspelen met wachten,aangezien de organisatie zeer vlot verloopt.De animatie is iets minder,teveel Engels en Zweeds gericht.De Griekse avond is daar tegenover uitstekend.Dit hotel is zeker een aanrader prijs kwaliteit

met partner, Mei 2011
"Top 4 *"
Dirk en Marleen
22-5-2011 We reizen al enkele jaren in 5* en 4* hotels rond de middelandse zee ,en dit hotel staat zeker in onze top 3.
Fantastisch buffet (ontbijt,lunch & diner) uiterst vriendelijk personeel;mooie en kraaknette kamers en een prima ligging met de bus op 10m in rhodos stad zeker de moeite; dit was onze 2 de vakantie op Rhodos maar zeker niet de laatste ofwel in het princesshotel of zeker in een van de andere Atlantica's Top.

met partner, Okt. 2010
"Zeer goed hotel met lekker eten"
Louis en Marita
27-10-2010 Atlantica Princess is een net hotel.Spijtig van animatie die volledig op Engelsen en Zweden is toegespitst. Huren van een safe is eigenlijk van prijs wat overdreven. Wij betaalden voor 11 dagen zomaar eventjes 28 euro.Komt daarbij dat jet ook nog een ouderwets systeem is met lekker grote sleutel.Kunnen ons wel inbeelden dat het hier in hoogseizoen wel erg vol is aan het zwembad.

met jonge kinderen, Juni 2010
"Als sardines in blik... Druk, druk, druk!!!"
Jurgen Van der Beke...
30-6-2010 Reeds bij het binnenkomen van het hotel viel het ons op: een veel te klein zwembad voor de hoeveelheid aan mensen die hier rondloopt. Iedere vierkante cm is benut om een ligstoel neer te zetten. Je hebt echt niets van privacy of rust.
Overal waar je gaat moet je rijtje schuiven: aan de bar voor een drankje, over de middag aan het buffet, s'avonds om het restaurant binnen te gaan...
Het eten is best lekker maar de kwaliteit van de (nep) frisdrank en cocktails laat echt te wensen over + geserveerd in een plastiek bekertje.
De animatie is inderdaad enkel gericht op de Engelsen die hier massaal aanwezig zijn. Door de drukte is het ook niet mogelijk om de omgeving rond het zwembad, toiletten, enz proper te houden wij hadden echt een vies gevoel!

Wij hebben na 2 dagen beslist om met ons 3 jarige dochter naar een rustiger hotel te trekken en daardoor hebben we toch nog een geslaagde vakantie gehad want wij vinden persoonlijk dit hotel een FLOP!
Goede tip: Rhodos Palladium!

met partner, Sept. 2009
"Redelijk"
De Decker Marc
3-10-2009 Het hotel is goed verzorgd,nette kamers en vriendelijk personeel.
Een pluspunt zijn de vele animaties in de loop van de dag en geen enkele maal hetzelfde programma gehad tijdens de avondprogramma's op onze 14 daags verblijf. Een minpunt is het eten,veel hetzelfde maar dan met een ander sausje en stoverijachtig, de deserten zijn bijna allemaal in puddingvorm.Kortom weinig variatie. Ga niet meer terug.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Depraetere marino 10/08/2009"
depraetere marino
20-8-2009 fantastisch familie hotel !!

wij zijn juist terug van een zeer prettige vakantie in het hotel .
het hotel is zeer goed voor kleine kinderen onderandere is het eten aangepast aan de kinderen .
de kamers zijn zeer groot waarvan er ook een grootte badkamer waar u bijna kan in dansen .
het eten is super lekker en elke dag heb je verschillende menu's .
het enigste dat ze nog zullen moeten aanpassen dat de animatie in het nederlands in de plaats van engels .
maar ze zullen eraan werken .
er zijn veel ligstoelen die ervoor zorgen dat je niet vroeg moet opstaan voor uw handdoeken te gaan leggen ( vanaf 9 u is perfect ) .
het is een echt familie hotel !!

groetjes depraetere marino uit zwevegem

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Leuk hotel"
Pol Verschueren
20-8-2009 Zojuist terug van een goede vakantie. Proper hotel, mooie, grote kamers, erg lekker eten en zeer vriendelijk personeel.
Alles een beetje te veel op elkaar geplakt, maar voor de rest een goede ligging tov Rhodos stad en in de omgeving ook winkels en restaurants. Enkel de animatie was te Engels, met vele avonden waarbij enkel liedjes werden gezongen. Ook de kinderanimatie was volledig in het Engels, maar door het feit dat Nederlandstalige kinderen elkaar leren kennen is dat minder een probleem. Tot slot vind ik de enige meerwaarde van dit Jethotel, de mogelijke aanwezigheid van andere Belgen. De vertegenwoordiger ter plaatse heette Niksi of zoiets, maar haar inbreng beperkte zich tot het afroepen van de bingo cijfers, het opsommen van de dansen tijdens de Griekse avonden. Voor de rest was haar aanwezigheid zeer beperkt. Een persoon met wat meer fut en zin voor initiatief zou een must moeten zijn en kan het plaatje compleet maken.

met vrienden, Aug. 2008
"Fantastisch hotel !!!"
Evelien & Rita
1-9-2008 Hallo,, wij komen net terug van Hotel Atlantica Princess. We hebben een fantastische vakantie gehad ! het was zéér vriendelijk personeel vooral Nikos en Peter ! Het animatie-team was ook uitstekend,David , Sacha, Amie,Matt -> toffe mensen !,(leuke liedjes om op te dansen)
Onze kamers waren erg proper. Eten was érg lekker. Het hotel was dicht gelegen bij de zee. Een mooie blauwe zee !Goed dat het maar 5à6 kilometer van de luchthaven is.Mooi proper zwembad. Leuke aqua Splash enz...
Volgend jaar gaan we ZEKER terug !!!
We Love Nikos & Peter
Dikke zoen & dikke knuffel XxX XxX

Evelien & Rita (Later Later -> Straks)