Hotel Blue Horizon**** in Trianda /Trianta/ Ialyssos Griekenland 8.3 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Blue Horizon**** Trianda /Trianta/ Ialyssos

6,7
met partner, Sept. 2011
"Basis en sober hotel"
pdesmet
12-9-2011 Op zover lazen we de 8.4 score en dachten van dit is hét hotel daar maar bij aankomst was dit toch niet zo.
Het hotel heeft volgens mij zijn beste jaren gekend, het is wat gedateerd.
Het personeel is niet erg vriendelijk voor diegene die geen dikke fooi geeft.
Maar alles is wel aanwezig in het hotel en als je iets vroeg kreeg je dit dan ook.
De animatie hier is ook zeker geen hoogvlieger, bij ons waren er 2 animatoren die elke dag hetzelfde deden maar ze deden wel hun best.
Het eten daar was niet slecht behalve dat het ontbijt wel bijna altijd hetzelfde is.
Aan het hotel zijn er 2 windsurf verhuur bedrijfjes dus voor mensen die houden van windsurfen is het daar wel ideaal.
Al bij al geen slecht hotel maar een basis en sober hotel.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Goede prijs / kwaliteitsverhouding"
Dirk
5-8-2010 Zeer goed hotel met attente service,vriendelijk personeel,nette kamers en lekker eten.Buffet was uitgebreid en afwisselend.Wij zaten in een bungalow 3 pers.Elke dag schoonmaak,verse handdoeken.Ligging kort bij winkels,bancontact rechtover het hotel.Een minpuntje misschien is dat de badkamer van de bungalows een opfrisbeurt kunnen gebruiken.Opletten wanneer je een auto huurt nij plaatselijk bedrijf, is de prijs aantrekkelijk maar de full assurance is niet volledig safe en achteraf moet je hem ook nog eens te dure benzine betalen !

met vrienden, Sept. 2009
"Absolute aanrader!"
M
24-9-2009 Blue Horizon is een heel mooi en verzorgd hotel, doorgaans vriendelijk personeel, hele mooie tuin. Daar waar veel hotels richting Rhodos-stad gescheiden werden van het strand door de drukke straat, ligt dit hotel vlak bij de zee. Geen last van druk verkeer en ev. dagjestoeristen op het strand. De overvliegende vliegtuigen waren absoluut niet storend.
Het eten was prima in orde.
De animatie duurde tot ongeveer 23.00-23.30 uur.Leuk, tenzij je eens een keer ietsje vroeger onder de wol wil kruipen. Wij hadden nl. een kamer vlak boven de animatieplaats. Toch zouden we niet willen ruilen hebben: we vroegen zeezicht en we krégen zeezicht!
In tegenstelling tot sommige andere hotels richting luchthaven, waren hier wel veel winkeltjes en eetgelegenheden. De straat begint 's avonds te leven en dat is wel leuk.
Ideale ligging om de belangrijkste zaken van het eiland gezien te hebben.Wij hebben een quad voor 2 gehuurd en hebben daar geen problemen bij ondervonden.
Ik wil in elk geval terug!