Aparthotel D'Andrea Mare**** in Trianda /Trianta/ Ialyssos Griekenland 8.3 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Aparthotel D'Andrea Mare****

6,3
met een groep, Aug. 2011
"Nooit meer!"
Gert & Kim
17-8-2011 Gezien de uiteenlopende recencies wisten wij niet goed waaraan ons te verwachten bij dit hotel. Helaas merkten we reeds bij aankomst dat het hotel niet was zoals gehoopt: de verwaarlozing is hier duidelijk te merken. Onze kamer was niet alleen niet netjes (slordig, vuile badkamervloer waar de sporen van de vorige bezoekers nog zichtbaar waren), ook hadden wij last van kakkerlakken op onze kamer. Pas na 3 dagen, discussies met de hotelmanager (hij accepteerde onze opmerking over kakkerlakken niet, een andere receptioniste suste ons met de woorden "they are everywhere") en 3 telefoons van de hoofdverantwoordelijke van touroperator later werd ons een andere kamer toegewezen. Helaas zat de helft van onze vakantie er toen wel al op. Ook het eten vonden wij niet lekker, maar over smaken valt te twisten. Op een dag waarop wij een excursie maakten werd ons zelfs het ontbijt geweigerd (betalen wij daar niet voor?). De poolbar is ongezellig en de toiletten worden daar niet schoongemaakt

met een groep, Aug. 2011
"Nooit meer! (vervolg)"
Gert & Kim
17-8-2011 Als vervolg op onze voorafgaande beoordeling wens ik hier nog aan toe te voegen dat het toch wel uitkijken is als je naar dit hotel gaat. Volgens ons is het zijn 4 sterren echt niet waard. Wij betaalden €1150 per persoon voor 7 dagen voor deze vakantie, wat het helemaal niet waard is geweest en waardoor we dus met een wrang en ongemakkelijk gevoel acherblijven.
Nederlanders blijken zich hier echt thuis te voelen, als Belg voelden wij ons hier allebehalve goed. Misschien zijn wij teveel gewoon of hanteren wij geheel andere waarden, wie zal het zeggen. Wij zullen voortaan nóg beter trachten uit te pluizen wat het gekozen hotel te bieden heeft.

met vrienden, Aug. 2011
"Wel goed hotel met mooie ligging"
jos, mia & kris en ...
6-9-2011 onvoorstelbaar wat ik hier allemaal lees over slecht eten, slechte kamers enz enz
het zijn waarschijnlijk mensen die thuis helemaal niks hebben en altijd maar hetzelfde eten, er is keuze genoeg en alles is lekker, maar als je alle dagen fritten eet moet je niet zeuren en zeggen er is geen keuze
zeker een aanrader op alle vlakken en rhodos stad zeer mooi
wij hebben er van genoten en willen nog wel eens terug gaan

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Nooit meer , helemaal overgewaardeerd"
Annick en erwin uit...
13-8-2011 Eten ondermaats, hygiëne ondermaats (torren en kakkerlakken), bijzonder weinig water en koud in douches, continu vliegtuigen net boven het hoofd met zware lawaaihinder, zeer weinig personeel en onvriendelijk. Verloedering volop aan de gang in de tuin en zwembaden. Conclusie : dat griekenland virtueel failliet is kan men volop merken.

met vrienden, Mei 2011
"Zeker een keer terug, wat een geweldig ding"
thijs-janny-huub-to...
5-6-2011 top accomodatie waar alles keurig en schoon is,vriendelijk personeel goed eten, mooi zwembaden met poolbar in zwembad fantastische ligbanken met dikke kussens is echt top, wij vonden het daar fantastisch

met jonge kinderen, Juli 2010
"Zeker geen spijt!!"
Dirk Van Wijnsberge
28-7-2010 Zeer mooi hotel en vooral het groot zwembad met de poolbar is een echte aanrader.
Wij hebben een huurauto gehuurd want rond het hotel was niets te beleven.
Het eten was goed maar te weinig variatie.
Het personeel is vriendelijk en je wordt altijd zeer goed bediend.

met partner, Juli 2010
"Goede vakantie (nadat kamerprobleem opgelost werd)"
Conny De Ruyver
31-7-2010 Niettegenstaande we een toeslag betaalden voor een familiekamer logeerden we in een niet-gerenoveerde standaardkamer die in erbarmelijke toestand verkeerde. Beroestte koelkast, geen douche, gescheurde muren, vochtproblemen,... De airconditioning werkte maar van 21.30 tot 09.30 en van 14.00 tot 18.30. Indien je de airco op andere tijdstippen wil laten werken, wordt een toeslag van EUR 5.00 per dag gevraagd. Uiteindelijk kregen we een nieuwe kamer (maar slechts na 6 dagen...). Over het algemeen genomen vrij vriendelijk personeel, lekker eten en mooie zwembaden. Het animatieteam zette zich in, maar de shows 's avonds gedurende de tweede week van ons verblijf waren een herhaling van de eerste week. Ook de ochtendrace voor een ligbed viel tegen! In de directe omgeving kan je naar Ialyssos, maar het 'pad' langs de kust is slecht begaanbaar. Rhodos-stad is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Al bij al goed, maar waarschijnlijk keren we niet meer terug naar Rhodos of naar dit hotel.

met partner, Juni 2009
"Zeer matig hotel"
M.C.
1,0
28-6-2009 Wij zijn net terug van d'andrea mare. Toen we aankwamen in het hotel, waren we blij: goed onthaal, mooi hotel, prachtig zwembad en leuke kamer. Toen we voor het eerst gingen eten kregen we echter een harde klap: wat een tegenvaller! Ik snap niet dat de mensen hier niet meer over klagen op deze site. Het eten is ronduit slecht, koud, en wordt nauwelijks aangevuld (als je niet voor 20u 's avonds gaat eten heb je grote kans dat het op is!). Als het eten dan toch wordt aangevuld, dan kappen ze het "verse eten" gewoon bij de restjes die nog in de schaal liggen. Er is ook heel weinig keuze (fruit bijvoorbeeld: altijd sinaasappels, kiwis en apppels, niets meer). Vooral de desserts waren rampzalig: elke dag een soort gebakje, en dan nog een pudding of chocomousse, that's it.
Alsjeblieft mensen, als jullie graag lekker en veel eten ga dan niet naar dit hotel, het is zonde van jullie geld!

met partner, Mei 2009
"Formidable vakantie"
Crombe - Leclercq
7-6-2009 Een aanrader voor iedereen.we hebben hier een prachtige vakantie gehad ,voor ons was alles in orde.
Huurauto is wel nodig ,om rond te rijden ,of met het openbaar vervoer is het ook mogelijk.
Komen wel veel vliegtuigen boven ,maar we ondervonden hiervan geen probleen.

Familie, Juni 2008
Meeus
13-6-2008 Zeer mooi en proper hotel.Heel vriendelijk personeel.Waande ons wel in Nederland zat daar vol hollanders.Een domper op onze vakantie was wel dat het water van het zwembad veeel te koud was zelfs het kinderbad.