16-9-2011
Dit hotel is absoluut zijn geld waard. Je voelt je direct thuis, het eten is aangepast aan de toeristen, 3 zwembaden, goede kamers. Het is rustig gelegen en het strand is vlakbij. Rhodos stad ligt op 8 km, met de bus ben je er in amper 10min. Het animatieteam is ook heel vriendelijk en er zijn altijd leuke activiteiten te beleven ( aqua gym, boogschieten, waterpolo...) Je mag ook 2x op restaurant gaan. Er is een Italiaans of Grieks restaurant aan het hotel, dit is allemaal in de prijs inbegrepen. Ook dit is de moeite waard, want het eten is erg lekker ! Dit hotel is gericht op de lange termijn. Het zorgt er immers voor dat je graag nog een keer terugkomt ;)!
Tip: Indien je graag vroeg wilt gaan slapen, kies dan voor blok 8/9/10 of 1e/f/g.
Het zijn iets oudere kamers, maar je hebt geen last van de kindershow of het geluid van de bar.
Samengevat: prachtig hotel, goede ligging, lekker eten, vriendelijke animatieteam.
Het nodigt je uit om terug te keren!
9-9-2011
We hebben een leuke vakantie gehad in dit hotel in Rhodos. Het ligt tussen Rhodos stad en de luchthaven. Het enige waar je wel hinder van kan hebben zijn de landende vliegtuigen die vlak boven het hotel passeren. Met de kamers moet je geluk hebben, wij hadden al een gerenoveerde kamer, maar er waren andere koppels die nog in een oudere kamer lagen. Blijkbaar zouden alle resterende oude kamers deze winter worden gerenoveerd. Het complex zelf is zeer groot met verschillende gebouwen, een winkel, 3 zwembaden, minigolf, pool bar, 3 restaurants, speeltuin en openlucht theater. Het eten is ok, alhoewel ik denk dat ze elke week dezelfde menu serveren. Het was niet te druk deze periode, maar je moest toch nog wel handdoeken op voorhand gaan leggen aan het zwembad. Als je hier met kinderen komt is het ideaal, echt superveel animatie mogelijkheden en ze zijn niet opdringerig. Dagelijks was er 's avonds een show die soms echt hilarisch was. Kortom supervakantie gehad in een goed hotel.