Kies een internationale website Zoover.at Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Site en Francais Home Bestemmingen Accommodaties Review toevoegen Review toevoegen Foto's toevoegen Home Review toevoegen Griekenland Samos Kokkari Aparthotels Kokkari Aparthotel Golden Sun** Populaire bestemmingen Kos-Stad / Lambi e.o. Chersonissos Rethymnon (Platanes) Rhodos Stad Trianda /Trianta/ Ialyssos Psalidi (bij Kos-stad) Kokkari Gouvia Malia Pigadia (Karpathos stad) Populaire bestemmingen Kokkari Pythagorion Votsalakia / Kambos Samos-Stad Ormos/Marathokambos Karlovassi Agios Konstantinos Ireon Kerveli Potokaki (bij Pythagorion) Populaire in Kokkari Appartementen in Kokkari Hotels in Kokkari Aparthotels Samos Aparthotels Griekenland Info Aparthotel Golden Sun ** Reviews Foto's Tips Vraag en Antwoord Weer Aparthotel info Kaart 8,1 46 Nederlandse reviews 48 Internationale reviews Adresinformatie en informatie over faciliteiten De onderstaande informatie is geleverd door onze bezoekers en geeft een indicatie van de faciliteiten die aanwezig zijn bij deze accommodatie. Het is mogelijk dat u hieronder niet alle informatie ziet. In dat geval hebben wij nog niet alle gegevens van onze bezoekers ontvangen. Zijn de gegevens onvolledig of onjuist? Klik dan op "wijzig"-knop onderaan deze pagina. wijzig 13° / 17° 24 Jan 2021 Weer Nummer 1 van 6 aparthotels in Kokkari Adresgegevens Straat en huisnummer Kokkari Postcode T.K. 83100 E-mailadres Website Golden Sun Telefoonnummer +30 2273092161 Aantal sterren Locatie Toon op kaart Algemene informatie Voorzieningen aanwezig voor minder validen nee Huisdieren toegestaan ja Geldautomaat in directe omgeving ja Aantal kamers 10 tot 75 Verzorging Logies-Ontbijt Faciliteiten Restaurant nee Snackbar nee Airco ja Animatie programma nee Bar/kantine ja Winkel nee Draadloos internet ja Handdoeken(service) ja Internet ja Kinderopvang nee Kinderspeelplaats nee Zwembad nee Kluis op kamer nee Koelkast/ minibar ja Lift nee Roomservice nee Sauna nee Tennis nee Fitness nee TV ja Wasserette nee Kaart wordt geladen Acties voor Aparthotel Golden Sun** Review toevoegen Foto's toevoegen RSS feed Informatie over Kokkari Weer Kokkari Kaart Kokkari Foto's Kokkari Video's Kokkari Vraag en Antwoord Kokkari Bent u de eigenaar? Registreer u nu als eigenaar en beheer uw eigen pagina op Zoover. Klik hier voor meer informatie Plaats Zoover op je website! Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.