Beoordelingen Appartement Bougainvillea****

23 mei 2013

Bougainvillea****
Beoordelingen Appartement Bougainvillea****
GR-29092, Aghios Sostis
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Bougainvillea**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Bougainvillea**** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

377 beoordelingen over Bougainvillea****

7,7
met jonge kinderen, Mei 2013
"Aanrader, maar pas op..."
anilasarita
Hoeveelheid ruimte
13-5-2013 Een heerlijk appartement! Bij aankomst bleek alleen dat er maar voor 5 personen ipv 6 personen was geboekt en dat we dus met 6 personen in een 4/5 persoons appartement moesten. Dit was de fout van touroperator en deze waren niet van plan te helpen tot een oplossing gekomen.
Het appartement was overigens prachtig en ruim opgezet. Goed schoon. Wel harde bedden. Er was een zwembad, een speeltuin en een voetbaltafel, dus de kinderen hebben zich erg goed vermaakt.
Omgeving echt prachtig. Mooi strandje dichtbij, leuke winkeltjes op loopafstand en heerlijke restaurants. Kortom: echt een aanrader!

met oudere kinderen, Mei 2013
"Super gezellig en mooi kleinschalig."
Van de Laar
Hoeveelheid ruimte
13-5-2013 Wij vonden het een zeer mooi complex. Er waren veel mooie dingen te bezichten op loopafstand. De eigenaren zijn zeer aardige mensen en maken het iedereen naar het zin. Het eten in het complex is ook zeer aan te raden. Kortom voor ons was het zeker een appartementencomplex om naar terug te keren. Ondanks dat er niet zoveel oudere kinderen waren hadden mijn kinderen het toch erg naar hun zin.

met partner, Mei 2013
"Geweldige plek"
Marianne van den Ti...
Hoeveelheid ruimte
19-5-2013 Deze plek is gewoon geweldig,ga hier zeker terug. Gastheer en vrouw doen alles voor iedereen

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Bougainvillea**** bij...

met partner, Mei 2013
"Perfecte locatie en aanrader."
henriette
Hoeveelheid ruimte
18-5-2013 Gezellig, knus en leuk ingericht kleinschalig appartementencomplex in mooie rustige omgeving en op een perfecte locatie.Kamers zijn netjes en worden om de 2 dagen schoongemaakt. 5 minuten lopen naar het strand van Agios Sostis.Yannis,Linda en Penny zijn hardwerkende lieve mensen die het iedereen naar de zin maken,en waar je s 'avonds lekker kunt eten en borrelen.Goede locatie om dagtrips te maken.

met jonge kinderen, Mei 2013
"Echt geweldig"
wendy
Hoeveelheid ruimte
15-5-2013 een heel mooi overzichtelijk appartementencomplex, rustig gelegen niet in de massatourisme en toch dicht bij het strand. De inrichting van het appartement is simpel maar heel ruim en het enige nadeel wat ik kan zeggen dat de bedden niet helemaal lekker waren. Ze zijn heel kindvriendelijk, lekker eten niet duur en kleinschalig wat wij heel fijn vonden met de kids 4 en 6 jaar. De kamers worden omde 2 a 3 dagen schoongemaakt en dan krijg je ook schonen handoeken. zeer kindvriendelijke accomodatie.

met partner, Okt. 2012
"" Een tegenvaller""
M. van der Veer
Inrichting
12-12-2012 Wij hebben deze vakantie geboekt door de positieve recensies op Zoover.Wij zijn echter negatief over Bougainvillea.
Yiannes en Lynda zijn gemaakt vriendelijk en hebben eurotekens in hun ogen.Ons appartement bleek een klein balkon te hebben waar de takken voor hingen.De bedden zijn heel hard.
De badkamer met een heel vies douchegordijn.Het water kon niet weg.
Het zwembad zat vol chloor.
We hadden HP geboekt. Daar aangekomen bleek dat je voor 11 euro mocht eten van de kaart. Dus elke keer bijbetalen.
Ik vraag mij af wanneer de laatste controle geweest is van touroperator.

met partner, Sept. 2012
"Gezellige typische Griekse sfeer en gastvrijheid"
Anja
Hoeveelheid ruimte
24-4-2013 wij zijn hier vorig jaar in september met vakantie geweest en hebben het heel erg naar onze zin gehad. appartementen zijn misschien niet heel modern maar wel goed schoon en bij goed weer zit je toch bijna niet binnen. eten bij de bar/restaurant is helemaal top en heel gezellig. we gaan dit jaar weer. kunnen we iedereen aanraden.

met vrienden, Sept. 2012
"Fijne accomodatie met uitstekende keuken"
andy van den berg
Hoeveelheid ruimte
22-9-2012 we zijn met onze vrienden 2 weken in bougainvillae geweest en hebben ontzettend genoten van deze accomdatie,de uitstekende keuken en de supervriendelijke mensen,yannis,lynn,penny en yotta!!tevens hebben we zakyntos per auto en per boot verkend en vonden het een prachtig eiland.
kortom een aanrader!
andy en sonja van den berg

met vrienden, Sept. 2012
"Dit nooit meer!!!!!!!!!!!!!"
Henny
Hoeveelheid ruimte
8-4-2013 Wij waren in september 2012 voor 8 dagen in Bougainvillea. Het appartement was wel groot, maar zeer vies. Je plakte met je schoenen vast aan de vloeren. Bij het zwmembad heel veel ligbedden die vlak bij elkaar staan, dus totaal geen privacy. Je zit bij je buurman op schoot. Ook zwemmen kinderen met een luier in het zwembad. Lekker Fris! Ik zwem dan wel in zee. Het ontbijt was ook waardeloos. 1 grote bol wit fabrieksbrood, koffie, eitje, kaas/worst. Yoghurt met honing. De eigenaar Yannis (alias popiejopie) was ronduit een onsympathiek persoon. Strand was ongeveer 300 m lopen en was ca 1 m breed. Het is in de buurt van Laganas. Allemaal dronken Engelse jeugd, fastfood en meer van deze ellende. Volgens mij kan je beter in de buurt van Banana beach zitten (wel mooi strand). Wij gaan al 25 jaar naar Griekenland, maar nooit meer naar Zakynthos. En zeker niet naar Bougainvillea.

met partner, Sept. 2012
"Maakt dat wat beschreven is niet helemaal waar"
Van Schaik
Hoeveelheid ruimte
11-10-2012 Onze algemene indruk van dit complex is dat onderhoud noodzakelijk is. Het door ons bezochte appartement was zeker geen mordern appartement zoals beschreven in de brochure van touroperator en al helemaal niet schoon en fris. We kunnen ons dan ook wel vinden in sommige onderdelen van de negatieve beoordelingen die eerder zijn genoemd.
De keuken van dit complex is echter een ander verhaal. Het is heerlijk eten tegen een goede prijs. Het zwembad is niet groot maar wordt goed onderhouden en elke dag schoongemaakt. Ook wij kregen maar 1 handdoek per persoon in de 2 dagen wat toch echt wel wat weinig is. De bediening van het restaurant is verder uitstekend.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?