Appartement Boletsos Beach*** in Argassi Zakynthos | Zoover

2 juni 2012

Appartement Boletsos Beach*** Argassi

Beoordelingen Appartement Boletsos Beach***

Luoyu Road 726, 29100, Argassi
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Boletsos Beach*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Boletsos Beach*** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

188 beoordelingen over Boletsos Beach***

7,4
met partner, Sept. 2011
"Een heerlijk eiland in meerdere opzichten..."
Brenda en Vincent
Hoeveelheid ruimte
20-9-2011 Wanneer je door de Griekse schoonmaak en de riooltradities van dit eenvoudig en niet al te grote doch complete familie complex heenkijkt heb je een geweldige vakantie. Zodra je langs de poolbar (waar ze heerlijk eten en drinken serveren tegen een scherpe prijs) en het nette gezellige zwembad loopt, het trapje af duik je zo de Ionische zee in. Duik echter niet te snel want tot een meter of 20 is het niet veel dieper dan 1 meter of ander half. Het eiland biedt met haar natuur en prachtige strander ieder wat wils. Evenals de eetgelegenheden; op 1 staat absoluut Peppermint (op loopafstand, cá 30 meter tegenover het kerkje), op 2 Ethnics van de twee Australische zussen en op 3 de Chinees op de hoek. Dimitri in Zakynthos stad heeft de beste Mousaka en Arethi & Rados even verderop de leukste dagtochten. Een auto huren kan om de hoek en elke supermarkt heeft diverse broodjes en beleg maar aan de overkant bij Stars kan met ook goed ontbijten en hebben ze gratis WiFi.

met partner, Sept. 2011
"Wat een wereld plek"
P.Serraarens
Hoeveelheid ruimte
8-10-2011 Deze accommodatie is perfect voor rust,lekker eten en gewoon weg de batterij opladen voor als we weer aan het werk moeten.
Wilt u luxe dan moeten de gasten all in boeken,maar wil je gezelligheid,vriendelijkheid en lekker eten en rust dan is Boletsos beach
het perfecte plekkie op Zakynthos.Waar word je wakker met het geluid van de golven en de vogels.Sia en Irene nogmaals bedankt onze vakantie was perfect en tot volgend jaar

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Unieke superplek!!!!!!!!"
g.alta
Hoeveelheid ruimte
24-8-2011 Geweldige plek! Niet voor niets al 12 jaar ons geliefde plekje.
Gezellig,kleinschalig en unieke plek.
Goed voor een super releaxte vakantie.
En alles bij de hand; rust,zee.,zwembad,winkeltjes,supermarkt,uitgaan,restaurantjes en superservice van Sia en zus.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Geweldig"
monique
Hoeveelheid ruimte
23-8-2011 Een geweldige plek voor een mooie vakantie.
Het complex is in een nieuwe mooie kleur geschilderd.
Je hebt alles bij de hand, strand, zee, zwembad en eten.
Wederom een geweldige vakantie gehad.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Weer een heerlijke vakantie gehad!"
Yolanda
Hoeveelheid ruimte
17-10-2011 Wij zijn dit jaar voor de 6e keer naar Boletsos geweest en het was weer heerlijk. Afgezien van een aantal dagen dat er "buitenstaanders" met 8 man bij het zwembad zaten, waren er altijd voldoende bedjes. Sia en haar zus Irene maakten weer heerlijke dingen in de bar en in overleg is alles mogelijk. Zo van het zwembad naar de zee, heerlijk water en lekker rustig. Restaurant Stars viel ons dit jaar tegen, dus veel gegeten bij Castaways, Athina en Peppermint. Auto huren bij de buren en dan naar Keri voor een boottocht of naar leuke strandjes.
Wij zaten in appartement 209, geweldig uitzicht over zee, mooi balkon.
Volgend jaar komen we weer!!

"Een super appartement"
karin
Hoeveelheid ruimte
29-8-2011 Wij hebben een geweldige vakantie gehad in Boletsos Beach.
De ligging is perfect, een mooi zwembad en direct gelegen aan zee.
Het appartement is heel netjes en schoon.
Toen we aankwamen keken we wel wat vreemd op. Je ziet alleen maar een tankstation maar zodra je de hoek om bent ben je dat gelijk vergeten.

We hebben het super gehad, zeker een aanrader!!

"Fantastische plek!"
Lisan&Stefan
Hoeveelheid ruimte
29-8-2011 Wat een heerlijke vakantie hebben wij gehad! Het appartement was super! De kamers waren netjes. Ook was alles net geschilderd, waardoor het er er chiq uitzag. Het personeel is super aardig & doen heel makkelijk, als je en dag later wil betalen, geen probleem. Heel gemoedelijk allemaal! Je hebt een prachtig uitzicht doordat je direct aan het strand zit. Het zwembad is goed te doen en er waren voldoende bedjes. Ja wat kan ik er nog meer over zeggen. Een echte aanrader!!!

met partner, Aug. 2011
"Alle soorten vakanties mogenlijk"
Dave
Hoeveelheid ruimte
15-8-2011 In Boletsos beach kun je elke soort vakantie vieren. Rustig relaxen aan het zwembad, waar altijd bedjes vrij zijn, of aan het kindvriendelijke zandstrand. Het weer is er in de zomermaanden perfect (niet te heet, matig windje en ook niet te koud). Vriendelijk personeel, lekker eten in de zwembadbar. Argasi is een leuk toeristisch 'stadje' waar je goed kunt eten, winkelen en uitgaan. Huur een auto om de leuke plekjes op Argasi te verkennen of kies voor een (dure) tour per bus of boot. Eten bij Stars en Peppermint, al eerder genoemd en zeker bovenaan aan ons lijstje. Opvallend dat de meeste Grieken ook heel goed Engels spreken op Zakynthos. Komen hier zeker ooit nog eens terug.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"In een woord '' Geweldig ''"
Familie Meijer
Hoeveelheid ruimte
24-8-2011 Wij hebben wederom enorm genoten van onze vakantie. Veel gelachen, leuke mensen ontmoet. Lieve, hartelijke, aardige mensen zijn Sia, Eirini en haar dochter. Belangstellend en altijd in voor een praatje.
In onze vakantie was ons dochtertje jarig en kreeg ook van Sia en Eirini een kado. Waar maak je dit nog mee!! Bij Boletsos Beach..

Een aanrader om te doen is een Eilandtour maken. Je ziet heel veel van het eiland. Zo kom je o.a. bij de olijvenfabriek, blauwe grotten, de kerk van de Agia Marva en de Agios Timotheos in Macherado..

Sia in 2013 komen we weer!

met een groep, Aug. 2011
"Super locatie"
Sander Lenting
Hoeveelheid ruimte
23-8-2011 Wat hebben we 2 weken lang genoten en wat was de sfeer weer tof. Hele aardige mensen. En wat hebben we gelachen met Eirini en haar dochter achter de Bar. Dear sia next year we come again we love you. Nogmaals top locatie en super goeie service.

de appartementen zijn ontzettend mooi geschilderd.

nu ook op facebook Boletsos Beach

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende