Aparthotel Bitzaro Grande (en app.)**** in Kalamaki Griekenland 8.6 vakantie beoordelingen | Zoover
Aparthotel Bitzaro Grande (en app.)**** Kalamaki

9,2
met partner, Aug. 2011
"Rechtzetting"
ericstockman
16-8-2011 mbt ligging van bitzaro grande tov bitzaro palace :beide hotels liggen dan toch dicht bij elkaar. De meeste reisorganisaties geven het hotel tevens ook 4 sterren ;Touroperator evenwel slechts 3.
Hoe dan ook blijft het gewoonweg een hotel met minder mogelijkheden. Geen animatie en zowel voor tafeltennis, tennis & fitness (en ook animatie) ben je dus genoodzaakt u te verplaatsen naar het hoofdhotel Bitzaro Grande.

met partner, Aug. 2011
"Gereputeerd voor zijn overboekingen"
Eric
1,0
12-8-2011 Gereputeerd voor zijn overboekingen. Geboekt van 11/2 dit jaar. We vertrokken normaal volgende vrijdag. UIteerlijk vandaag kregen we te horen/lezen dat het hotel overboekt was. Als alternatief wordt Bitzaro Palace aangeboden. Een 3ster-hotel ipv een een 4-ster.Beide complexen zouden naast mekaar liggen..NIET DUS. bekeken via satelliet: ze liggen kilometers uite elkaar. Op welke manier kan je dan van de faciliteiten vanbeide hotels gebruik maken ? Per helicopter ? Echter nog 2 mooie compensaties aangeboden...gratis kluisje tijdens verblijf + 1 gratis excursie.Niets financiele compensatie aangeboden.Wij hebben dit voorstel geweigerd. Doodleuk een schrijven van TO erbij met de melding :
Wij informeren u tevens dat het de klanten toegestaan is kosteloos te annuleren,
indien zij zich niet kunnen verzoenen met het voorgestelde alternatief.

met partner, Mei 2011
"Bekend voor zijn overboekingen"
Ann
8-9-2011 Nadat we al in december geboekt hadden voor dit hotel, kregen we 1 week voor vertrek te horen dat er een probleem was met dit hotel! We kregen wel niet te horen wat er juist mis was met dit hotel, dus ik giste maar en zei een overboeking zeker! Bingo, hoofdprijs gewonnen. Ter compensatie kregen we een hotel "in the middle of nowhere" en als zalfje "lateraal zeezicht"! Wat een cadeau.
Dus mensen, hier zeggen we, a woman well prepared is er two waard!
Voor ons dus geen vakantie dit jaar, dankzij touroperator en dit fantastische hotel.

"Een beetje tegengevallen"
Emmy Janssens
14-5-2011 Juist terug van hotel Bitzaro Grande, had er naar aanleiding van de goede beoordelingen toch een beetje meer van verwacht. Hotel was wel heel proper en mooie kamers, alleen was niet aan zee gelegen en toch een beetje afgelegen, Winkels in de buurt stelden niet veel voor, veel te luide muziek aan het zwembad de ganse dag door,men gaat toch op vakantie om een beetje te rusten! Buffet was niet slecht maar geen 4 sterren waard en hectisch veel te kleine ruimte voor zoveel mensen, men moest tussen de tafels doorkruipen met uw bord , ging men wat later eten werden sommige schotels niet meer bijgevuld. Alsook de luidruchtige engelsen moest men erbij nemen die van s'morgens tot s'avonds drinken, dan nog niet te spreken van s'morgensvroeg de handdoeken te leggen aan het zwembad alsook de lawaaierige bar s'avonds zonder enige animatie, kortom heb al veel betere vakantie's gehad! MIJ ZIEN ZE DAAR NIET MEER TERUG!!!

met partner, Mei 2011
"Grote klasse!! Kaskrakertje Bizaro Grande!!"
Ruud en Daantje
12-5-2011 Wij zijn hier naartoe geweest en maandag jl. teruggekomen. Het is daar fantastisch! Het is er schoon, het eten is best culinair, prima eten, zeker geen standaard all in hotel. Als het hotel vol is, kan het hotel het eten moeizaam aan. Overal is het personeel ontzettend vriendelijk, behulpzaam en lief. Gemoedelijke sfeer, geen massaal hotel. Heb een heerlijke ontspannen week gehad. Poolbar heeft héérlijk cheeseburgers, salades, zelf gebakken cake (jummie) en broodjes tonijn, TOPPIE!!! Wie dit geen goed hotel vindt, dan weet ik het echt niet meer hoor. Echt ontspannen vakantie gehad. Ga zeker weer terug. Het eten is niet echt warm, maar Grieken eten nooit hun eten warm, badkamer met bad had wel wat ruimer gemogen, maar alles was keurig schoon, géén kakkerlakken gezien daar,niet een. Wel hagedisjes in de tuin,alles keurig verzorgd.

met partner, Juni 2010
"Fantastische reis!"
Domien en Sally
10-7-2010 Het hotel is erg netjes en het personeel vriendelijk!
We werden goed ontvangen en konden al meteen aanschuiven
aan het buffet. (All-in)

De ligging is uitstekend: dichtbij de winkelstraat met vele leuke
winkeltjes. Ook het strand was amper tien minuten stappen.

Bij uitstappen moet je wel goed letten op de prijs. Indien je
bv.een uitstap met TO doet, kan dit al snel dubbel zo duur zijn
als wanneer je dit met een lokale aanbieder doet.

Wijzelf hebben twee uitstappen gemaakt. Een uitstap naar het scheepswrak was zeker de moeite waard met TO (zij arriveren nog voor de grote schepen!) Ook
een uitstap naar de kerigrotten is de moeite (zwemmen in open zee). Zakynthos stad vonden we teleurstellend, Laganas was dan weer de moeite waard!

Kamer netjes, badkamer klein en snel onder water.
Eten goed en veel keuze, ook voor vegetariërs! Keukenpersoneel zou wel een netje
moeten dragen op hun hoofd.

Voor ons was dit een leuke ervaring, we hebben ervan genoten!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Prachtge vakantie!!!"
Familie Verpeten
30-8-2009 Wij hebben een super vakantie gehad op ZAKYNTHOS!!!!
Mooi hotel,propere kamer(wel mini badkamertje)dagelijks propere handdoeken.Goeie liging, op een paar minuutjes wandelen aan het strand.Zeer lekker eten niet uitgebreid,maar wat er was, was zeer lekker!!altijd plaats aan het zwembad.Geen last van vliegtuigen het was zelfs spectaculair!!enige minpunt voor kinderen onder de 12 jaar is er geen animatie.(geen mini disco).Dit is zeker een aanrader!!!

met vrienden, Mei 2009
"Echt een topper gewoonweg de max"
De Ruyter Victor
9-6-2009 Wij (Belgen ) waren daar met 5 personen 2 mannen en 3 vrouwen (vijftigers) en hebben daar tijdens onze periode van 26/05/09 tot 02/06/09 ; waarschijnlijk velen onder jullie gezien en of gesproken
We zijn het volledig met alle schrijvers eens dit was een zeer toffe vakantie in een hotel waar alles prima was,we hebben nog nooit na een reis zoveel heimwee gehad als deze maal en we overwegen om volgend jaar, zoniet het jaar daarop zeker terug te komen.
Het hotel het personeel en de vakantiegangers van welk land ook vielen 100% mee.

met partner, Juni 2008
"Leuke vakantie"
Arens Luc
26-12-2009 Bitzaro Grande is een aanrader. Het eten is er erg lekker. Goed gelegen, niet ver van het centrum waar het s'avonds plezierig wandelen is en dicht bij het strand. een strandwandeling naar Laganas is zeker een aanrader. Er is wel geen animatie voor kinderen maar er zijn voldoende materialen aanwezig zodat deze ook aan hun trekken kunnen komen. Personeel is heel vriendelijk. Zakynthos is een klein maar mooi eiland

Familie, Juni 2008
"Supermooi hotel"
Isabelle
25-6-2008 Zeer mooi en schoon hotel. Nette kamers, dagelijks schone handdoeken, om de dag schoon bedlinnen (belangrijk met die hitte!). Bediening erg vriendelijk en zeker niet opdringerig zoals ik eerder heb meegemaakt in landen als Turkije en Tunesie. Eten is 's avonds erg gevarieerd, 's morgens vaak hetzelfde maar zeer uitgebreid (voor ieder wat wils). Wordt vaak bijgevuld waardoor het ook goed warm blijft. Het is wel een eindje lopen naar het strand, maar een beetje beweging kan geen kwaad (wel minder met kleine kinderen vanwege de hitte). Dat van die ligbedden rserveren middels handdoekje leggen, zie je overal maar naar mijn inzien waren er bedden genoeg (alleen dan niet in de schaduw). Ligbedden aan het strand zijn vrij duur (7 euro per dag per 2). Zelf maar een parasol gekocht. Strand is erg mooi en kindvriendelijk (loopt langzaam af) en je kunt kilometers langs de kust wandelen. Ook nog schildpadden gezien! Al met al vind ik dit hotel een echte aanrader!!!