Hotel Posada de don Rodrigo Panajachel in Panajachel (Lake Atitlan) Guatemala | Zoover
Vanaf 996 GTQ
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Posada de don Rodrigo Panajachel

Final Calle Santander, 03001, Panajachel (Lake Atitlan)
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Posada de don Rodrigo Panajachel gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Posada de don Rodrigo Panajachel achterlaten.

4 beoordelingen over Posada de don Rodrigo Panajachel

met een groep, 2011
"Sfeervol hotel"
R.v.S.
16-1-2011 Geweldig hotel met fantastisch uitzicht op het meer van Atitlan.
Hotel is nog in de stijl van de vorige eeuw robuste meubels en bedden, en grof gestucadoorde wanden geven een apparte uitstraling.
Op het terras kan men ontbijten enn dineren met een mooi uitzicht op de slapende vulcanen en het meer.
Het hotel straalde rust uit en daar hebben wij dan ook van genoten.

met een groep
reena
12-11-2007 prima hotel, mooi gelegen in een grote tuin, vlak bij het meer van Atitlan. Koloniaal, met wat donkere sfeeevolle kamers. Restaurant en zwembad geven uitzicht op het meer.
Eten is wat duurder, maar naar onze begrippen nog steeds goedkoop.
Hotel ligt aan het begin van de lange hoofdstraat.

met vrienden, Okt. 2007
"Prachtig hotel"
lhoebers
15-10-2008 Tijdens onze rondreis een overnachting gehad in dit prachtige hotel. Het hotel bestaat uit veschillende gebouwen met daarnaast een mooie tuin. Verder heeft het hotel een restaurant met uitzicht op het meer van Attilan en enkele vulkanen. Het hotel heeft tevens een zwembad en ligt op loopafstand van het genoemde meer. In de straat waaraan het hotel ligt bevindinden zich vele sourvenier-winkeltjes. De kamers van het hotel zijn erg mooi ingericht. Wij hadden een kamer op de eerste etage met een mooi hoog plafond. Dit hotel is naar onze mening absoluut een aanrader.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Posada de don Rodrigo Panaj...

met een groep, Jan. 2007
"Prima hotel"
Rinus
12-3-2011 Het hotel ligt aan het einde van de drukke hoofdstraat waar de souvenirstalletjes zich aaneen rijen, het verblijf is er aangenaam, de kamers zijn prima, het restaurant serveert uitstekende maaltijden.
In de mooie tuin ligt een zwembad en vanuit de tuin heeft men een schitterend uizicht op een aantal vulkaantoppen aan de overzijde van het Atitlan Meer en men kan er bij het vallen van de avond genieten van een weergaloos mooie zonsondergang.