Camping Jó Napot (+ Guesthouse) in Kisbárapáti Hongarije | Zoover
Home > Hongarije > Kisbárapáti > Camping Jó Napot (+ Guesthouse)

Beoordelingen Camping Jó Napot (+ Guesthouse)

-6  °C

12 februari 2012

Camping Jó Napot (+ Guesthouse) Kisbárapáti
Beoordeling toevoegen

Beoordelingen Camping Jó Napot (+ Guesthouse)

-6  °C

12 februari 2012

Camping Jó Napot (+ Guesthouse) Kisbárapáti
9,6
Beoordelingen Camping Jó Napot (+ Guesthouse) Ady Endre utca 44, 7282, Kisbárapáti

1 2 3 4 5 6 volgende

55 beoordelingen over Jó Napot (+ Guesthouse)

Gezellig,sfeervol,grandioos uitzicht
barend
Staat van het sanitair
12-12-2011 Esther en Henk hebben er een geweldige camping van gemaakt,de kleine details,het ''strand'', de heerlijke sfeer, ruime plekken,schoon en net sanitair,wij hebben dit in al die jaren kamperen nog nooit meegemaakt.
Echt een aanrader.

Heerlijk genoten
Renate
Staat van het sanitair
19-10-2011 Op de bonnefooi naar Jó Napot gereden. Toen we aan kwamen gereden wisten we niet waar we terecht kwamen. Vanuit het niets doemt er een camping op! Gastvrij ontvangen en we konden 's avonds direct aanschuiven aan het driegangenmenu. Wat een heerlijke plek was dit. Tot rust gekomen, genoten van het prachtige uitzicht vanuit onze tent en de omgeving is schitterend. Pécs is niet ver rijden en ook het termaalbad in Igal is aan te raden. Kortom een heerlijke plek om je vakantie door te brengen. Henk en Esther, heel erg bedankt voor alle gastvrijheid en de gezelligheid!

met jonge kinderen, 2011
Stukje paradijs op aarde.
P. Varga
Staat van het sanitair
3-10-2011 We kijken terug op een heerlijke week op de camping in de Mongoolse GER. Het heeft zeker een half jaar geduurd om mijn man over te halen om te gaan camperen maar hij is OM! We omschrijven de camping als "een stukje paradijs op aarde ". En we komen zéker nog terug, zeer gastvrij en de sfeer op de camping is superrelaxed.

met partner, 2011
Een gastvrije verrassing tusen de heuvels
wij 2
27-9-2011 3 nachten met onze camper hier gestaan, wat een heerlijke plek
gastvrij,schoon en een prima sfeer.
Esther en Henk hebben er een fantastische camping van gemaakt
wij komen zeker nog eens terug.

met partner, Sept. 2011
Prima camping, hartelijke eigenaren.
Ria Lagerwaard
Staat van het sanitair
13-11-2011 Camping Jó Napot is prachtig gelegen tussen de heuvels met schitterend uitzicht. Van de aankleding is iets heel bijzonders gemaakt. Ga zelf maar eens kijken hoe! Ook het laatste stuk door het dorp is heel bijzonder. Net als je denkt dat je niet meer verder kunt, ben je bij de ingang van de camping aangekomen. Wanneer de poort opengaat ontwaar je een waar paradijsje. Zo hebben wij het ervaren.
De eigenaren Henk en Esther zijn vriendelijk en gastvrij. De campingplaatsen zijn ruim en bieden alle een mooi uitzicht. Het sanitair is schoon. Het centrum van de camping wordt gevormd door een pleintje met blokhutten waar van alles te beleven is voor jong en oud. Ook kun je daar lekker eten (als je wilt wordt er elke dag gekookt). Wij hebben het uitstekend naar ons zin gehad en elke dag mooi weer.
Frans, Ria Lagerwaard, Uelsen DE

met jonge kinderen, Aug. 2011
Geweldige en gastvrije camping
Mèlanie
Staat van het sanitair
27-9-2011 Bij Jó Napot vindt je gastvrije, lieve mensen die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je de vakantie van je leven hebt.
Wat een prachtige omgeving en supercamping. Alles wat je zoekt, vind je hier. Behalve massa's mensen. Rust... op de camping, in de omgeving. Het Balatonmeer op 40 minuten rijden, evenals wat grote steden waar je heerlijk kunt shoppen. Op 1,5 uur rijden vind je Budapest en Pécs! Echte aanraders om je vakantie compleet te maken!

In 1 woord geweldig
Claudia
Staat van het sanitair
27-9-2011 We zijn hier heerlijk vertroeteld. overal op een paar minuten rijden afstand.
Geweldig uitzicht, goed voor een doe of ontspanningsvakantie

met partner, Aug. 2011
Zon, zand en zeemeeuwen in Kisbárapáti!
fam. Veerman
Staat van het sanitair
25-9-2011 Wij wilden eigenlijk ook nog even vanuit Nederland aan Esther en Henk van Jó Napot vertellen, dat we ontzettend genoten hebben op hun camping en dat we in de 9 dagen bij hen volledig tot rust zijn gekomen. Eigenlijk gewoon erg jammer dat we heimwee hebben terwijl we al weer 2 weken aan het werk zijn, maar misschien merken we het daardoor wel extra!
We vertellen nog dagelijks aan onze collega’s over de camping, de rust, het uitzicht, de service en bovenal over het strand met zwembad op een heuvel met uitzicht op de andere heuvels. Ook laten wij niet onvermeld dat een biertje en een tosti tot de standaardservice behoren, terwijl je luiert op het strand. 's Avonds een geweldig driegangen diner met een palinka om het compleet te maken! Als we tenslotte ook nog thuis de foto’s laten zien, wil iedereen weten waar camping Jó Napot is, dus een betere reclame kunnen Henk en Esther zich niet wensen. We hopen dus maar, dat er volgend jaar nog een plekje voor ons vrij is!

Paradijsje "jo napot"
Gijs en Rik Barendr...
Staat van het sanitair
16-10-2011 Wij hebben 8 dagen in een appartement op Jo Napot doorgebracht,prachtig appartement met mooie badkamer en keukentje.Alles mooi,schoon en goede kwaliteit inrichting.De badlakens en keukenlinnen word regelmatig vernieuwd.In heel rustige omgeving en mooi uitzicht vanaf het terras aan de achterzijde.De camping is gelegen aan de rand van een klein dorpje vlak voor waar het bos begint,ongeveer "the middle of nowere".Bij aankomst werden wij verwelkomt met een heerlijk koud pilsje (het was ruim boven de 30 graden!). Esther en Henk doen er alles aan om je een goed verblijf te geven.Je kan je opgeven voor een gezamelijke 3 gangen maaltijd die door een Hongaarse kok word bereid en na afloop word beklonken door een goed glas Palinka naar keuze.

met jonge kinderen, Aug. 2011
Blij verrast!!!
Sandra
Staat van het sanitair
17-10-2011 Gezellige, sfeervolle, kindvriendelijke, nette kleinschalige camping met riante plekken. Op advies van landgenoten zijn wij doorgereisd naar deze camping. En ja, de positieve verhalen bleken waar te zijn. Ook onze kinderen 3 en 9 jaar hebben zich prima vermaakt. Naast het zwembad is er een blokhut vol met speelgoed, boekjes enz. waar kinderen zich prima kunnen vermaken. Bijna iedere avond kun je aanschuiven als er een heerlijke locale maaltijd wordt gekookt. Wij zullen niet snel kiezen voor een animatie-avond. Echter was dit, door de kleinschaligheid van de camping, wel leuk mee te doen. In de omgeving is ook voldoende te zien of te ondernemen. Omdat het een jonge camping is en de bomen op het terrein nog niet heel groot zijn is een parasol of luifel geen overbodige luxe. Wij hebben een TOP week gehad!!

Alle beoordelingen (55)
met partner (25)
met oudere kinderen (1)
met jonge kinderen (14)
met vrienden (8)
met een groep (3)
alleenreizend (4)

1 2 3 4 5 6 volgende

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?