Vargesztes (Tatabanya) beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Vanaf -
Vargesztes (Tatabanya)

Beoordelingen Vargesztes (Tatabanya)

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Vargesztes (Tatabanya) gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Vargesztes (Tatabanya) achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

11 beoordelingen over Vargesztes (Tatabanya)

4,2
6,9
7,9
Sfeer
met oudere kinderen, 2011
"Leuk barokke dorpje."
Thomas-007
Sfeer
16-1-2012 Een leuk dorpje met een kleine dorpwinkel, verder vrij weinig te beleven, zeker voor jonge jeugd mist er zeker wat!!

met vrienden
"Een prachtig park"
Han Fonteijne
5-8-2008
Met vrienden (totaal 4 personen) hadden wij een Comfort villa gehuurd via internet.
Nu, de villa was met recht comfortabel.
Heerlijk ruim,leuk ingericht en heel praktisch dat er twee badkamers aanwezig zijn.
Het park is heel mooi aangelegd in een schitterende en rustige omgeving waar je mooie wandelingen kunt maken. Binnen het park is genoeg te doen met een leuk animatieprogramma voor jong en oud.( in het hoogseizoen) Mooie zwembaden zowel buiten als binnen. In het restaurant wordt iedere dag een prima ontbijt c.q. diner buffet geserveerd Kortom, het maakte de verwachtingen meer dan waar en deze vakantie is zeker voor herhaling vatbaar.

Joke Smith
Omgeving
11-9-2007 Wij zijn erg te spreken over Hongarije.Het huisje was verassend ruim en netjes, de keuken dusdanig simpel ingericht dat we maar voor halfpension kozen.Dat betekende twee maal per dag aantreden bij een buffet, waar naast geeikt kindervoer (aardappelkroketten) ook gedurfd met hongaars eten werd geexpirimenteerd.Over het algemeen erg lekker! Het toeristen vermaak bij de huisjes lieten we voor wat het was, en als iedereen buiten met 33 graden in het zwembad lag kozen wij lekker voor het zwembad binnen, wat dan nagenoeg leeg was.
Kortom, DIT IS GEEN OMGEVING voor de verwende club med toerist, maar als je van rust houd (er was slechts 1 disco dreun avond tot 12 uur, uiteraard de avond voor de dag van vertrek...)en van eenvoud is het er prima toeven.We hebben ons niet hoeven ergeren aan mede nederlandse toeristen, dat scheelt.

De beste prijzen en lastminutes voor Vargesztes (Tatabanya) bij:

Familie, Aug. 2007
Schut
Omgeving
1-9-2007 We zijn net terug van 2 weken Vargesztes - het villapark van Hoogenboom. Op zich was het park goed verzorgd, mooi zwembad buiten, leuk binnenbad, paar speeltuintjes en een speelhok voor kinderen. Het huisje was ruim maar eenvoudig, bestek niet toereikend voor 8 personen. Aardappels schillen met vleesmes etc.
Animatie voor kinderen hebben we geen gebruik van gemaakt. Geen last gehad van muziek oid van de disco omdat we aan de rand zaten.

Wij vonden het een erg lange reis voor een redelijk vakantieoord. Luxe villa's voor Hongaarse maatstaven misschien maar niet voor Nederlandse. Ook in de omgeving was niet veel te doen op Boedapest na dan.

stefan koene
Omgeving
9-9-2006 eten bij nimrod aanrader in het dorp tussen het bos. klein supermarkt daar proberen de mensen je nog te begrijpen en willen wat doen voor hun centen

Familie, Aug. 2006
baukje
Omgeving
29-10-2006 We zijn dit jaar voor de eerste keer naar dit park geweest en het is ons zeer goed bevallen. We gaan als het kan volgend jaar weer. Ze hebben een zeer uitgebreid animatieprogamma met zowel engels/ duits /nederlandstallige begeleiders.Het is een kindvriendelijk park, onze kinderen van 9 en 11 jaar hebben zich prima vermaakt. Je kunt op het park lekker eten, maar toch raad ik iedereen aan om naar nimrod in Vargesztes te gaan eten. voor weinig geld zeer goed eten.

Familie, Aug. 2006
Wim K
Omgeving
10-9-2006 Wij zijn er dit jaar voor het eerst geweest en het is ons prima bevallen, de hongaren zijn erg vriendelijke mensen, en ook het prijs niveau is erg aantrekkelijk. Wij denken er aan om volgend jaar weer terug te gaan, ook onze dochter van 10 is erg enthousiast. Ik vind het jammer dat er zoveel azijnzijkers zijn die een negatieve menig geven, het kan natuurlijk wel, maar waarom geef je het strand een 2????, er bestaat helemaal geen strand in de omgeving, dan moet je naar het balatonmeer gaan als je dat perse wilt. Ik vind het echt een aanrader voor zowel gezinnen met kinderen als voor de wat ouderen. Het uitgaansleven is er niet echt, maar mijn dochter vond ook de disco op het park erg leuk. En als mijn dochter het naar haar zin heeft dan heb ik het ook al gauw naar mijn zin. en.
Bij de Nimrod is het inderdaad lekker et

Familie, Juli 2006
Conny van Eijk
Omgeving
9-8-2006 Er is bijna geen uitgaansleven. Daarvoor moet je echt naar Budapest.
De omgeving is mooi en bestaat uit veel natuur.
Er zijn geen stranden in de direkte omgeving. Het Velencemeer is ca. 1 uur rijden, daar is wel een strand.
Cultuur is er voldoende in de vorm van oude gebouwen, Budapest en Estergom zijn mooie steden.

karin
Omgeving
15-8-2005 afgelopen zomer geweest..voor de tweede keer...eerste keer super genoten eg top elke avond feest maar nu...de glijbanen gaan maar om het uur aan en uit...de disco is alleen op donderdagavond los tot elf uur...eten hebben we niet gedaan op het park...iets verder op van het park af ligt een restaurantje in de bossen waar je héérlijk en goedkoop kunt eten (veel goedkoper dan op het park) voor jongeren rond de 16 is er niet zo veel te doen je kunt wel bowlen, biljarten en zwemmen (binnen en buiten) maar daar houdt het mee op.. voor de kleintjes is er een animatie team maar dat slaat nergens op dus...omgeving huisjes en zo is top organisatie is nop

Henk de Vries
25-1-2005 Indukwekkend park, zeer ruim opgezet,
redelijk veel mogelijk voor ieder wat wils.Ligt in prachtig natuurgebied met meertjes, bossen en heuvelachtig.
Prachtige grote villa's(geloof totaal 125), fraai middencentrum met subtropisch zwemparadijs en sauna, bowlingbanen,restaurant,pub, biljartzaal. enz.
De buiten zwembaden met hoge glijbanen, sportpaatsen en tennisbaan, kortom we hebben daar genoten.Prima restaurant heerlijk gegeten.Hongarije is ook zeer mooi en nog zo rustig overal.Veel cultuur.!!
Echt aanrader voor iedereen.!