5-8-2010
Met een bang hartje naar Hongarije als land... maar dit park heeft echt het tegendeel bewezen! (gezin met 3 jongens: 2j,4j,5j)
Het park is makkelijk bereikbaar. Grote kindervilla aan de rand: beetje verouderd, maar heel ruim met hele grote tuin, super rustig, netjes gepoetst, alle voorzieningen voor kleine kids (makkelijk en veilig), opgemaakte bedden, handdoeken...
Enorm leuk binnenzwembad en buitenzwembad met glijbanen (geen last gehad van gereserveerde stoelen aan het zwembad), veilig en proper kinderbadje met UV doek boven, veel kleinere speeltuintjes zelfs aan het restaurant zodat mama en papa rustig kunnen verder eten als de kids klaar zijn en willen spelen. Leuke en veilige binnenspeeltuin.
Half-pension: ontbijt eerder sober, maar avondeten heel lekker (ook kids) en gevarieerd (14 dagen geen 2x zelfde soep)
Nadeel: sobere animatie, niet in het NL, voor ons geen probleem. Veel rare insecten en agressieve muggen: weinig horren in de villa
Kortom: een aanrader!
3-9-2007
Net terug van 12 dagen Villapark Vargesztes. Wat enkele mensen durven beweren op deze site is echt ongelooflijk. Al de negatieve kritieken over dit park, ik vraag me echt af, of ik naar hetzelfde park ben geweest. Bij aankomst kregen we uitleg in het Engels, het huis was netjes gereinigd en de bedjes waren opgemaakt. Animatie was voorzien in het D, E en zelfs in het NL !!! Wat het nachtlawaai betreft, 1 maal in de week eventjes goede muziek tot middernacht, so what ? Al eens naar Ibiza geweest ??? Het eten was gevarieerd en héél lekker, toegegeven in het restaurant kon het bakkend warm zijn, maar dan nog heb je de mogelijkheid om buiten te zitten. Het winkeltje stelt inderdaad niet veel voor, maar wij deden de boodschappen in de Tesco, een winkelketen die 24 op 24 open is. Sla je voorraad Soproni's in, koop chips en ander sneukelwaar, en je hebt het winkeltje niet meer nodig. Wij boekten niet via een reisorganisatie en toch was alles piekfijn geregeld.