25-9-2011
wij hebben hier in juli weken gestaan,helaas zat het weer niet erg mee maar goed daar kunnen ze op de camping niet veel aan doen.Plaatsen zijn idd groot en sanitair is prima,prijs zeer zeker ook!!!!ik bedoel 80 euro voor weken en dan zit er bij de prijs ook nog internet bij in!?!?jammer dat er s"avonds niets te doen is!!!ja,je kan bij het strandtentje wat drinken en naar de vissers gaan kijken,maar verder niks,geen muziek of wat dan ook.het personeel van de camping vonden wij ook niet heel erg behulpzaam en voor vrij jong personeel zijnde vonden wij dat er zeker wel een taal barrière was!!!! Ook in het dorpje zelf is het niet echt heel gezellig in de avond,en ook daar nergens muziek!!!!!verder is Hongarije zeker geen verkeerd land hoor als je je er een beetje op instelt dat het in dat land allemaal wat beperkter is dan bij ons!!en voor de prijzen hoeven wij als Hollanders het zeker niet te laten!!!!
7-8-2011
We hebben twee weken hier gekampeerd in een tent . Zeer vriendelijk en hulpvaardige leiding. mooie grote plek met voldoende schaduw. Binnen enkele meters prima zwemmen in het Balatonmeer met fijn strand. Veel campings gezien aan het Balaton maar deze sprong eruit voor ons.
28-7-2010
simpel, maar ok en superligging
kleine kiosk met bier van de tap bij het
strand zoals dat in hongarije altijd heet;
het is een flink grasveld, met ook wat bomen dus schaduw,
leuk en direkt aan het balatonmeer