7-8-2011
Ondanks alle negatieve berichten viel de camping goed mee. Ook het sanitair was veel gebeterd maar kan nog beter. Enkel het water was ofwel koud of veel te warm. Er werd steeds gepoetst ook als het regende. Veel ligt aan de kampeerders zelf (wc vuil achter laten en wc-papier laten rondslingeren, sloten vernielen en vuile schoenen afspoelen in de douche)
ook vonden we het personeel en de Hongaren zelf vriendelijk en hoffelijk.(geen Nederlands personeel)
De percelen waren ook redelijk ruim.
Eten op de camping is goedkoop en lekker, dit geld ook voor als je buiten de camping gaat eten, dit kan ook plezanter zijn.
Houd ook zeker de weerberichten in het oog want deze kunnen zwaar verschillen op deze site. Ze ook andere website. Wij hebben 8 dagen regen gehad terwijl ze maar 3 dagen regen hadden voorspeld.
rondom het balaton meer is niet echt veel te zien enkel kleine dorpjes met weinig winkeltjes.
boedapest mag je natuurlijk ook niet overslaan
voor de jeugd is siofock een aanrader.
7-8-2008
Zijn net terug van daar en ik ben zo blij dat ik eindelijk kan slapen s' nachts. Ze hebben daar een karaokebar die maar liefst tot 4.00 uur s'morgens open blijft. dit is echt niet te doen in een familiecamping ( drie kinderen) Als de muziek dan stopte dan kreeg je hordes jongeren (vooral hollanders, noorderburen je mag je jeugd houden) die dronken buiten kwamen en echt wel schreeuwden om het hardst( je merkt echt dat die het woord respect niet kennen) Klachten bij de receptie helpen dus echt niks. Het stoorde mij dus mateloos dat de "oudere" jeugd de nachten volledig beheersten tov de families met kleine kinderen(nachtrust!!!!!). OP zich is fured een heeel mooie camping maar wij gaan niet meer!
14-1-2007
Wij waren op de füred camping einde augustus 2006. Het seizoen liep al ten einde en dat kon je merken. De restaurantjes gingen dicht. Het was ook vroeg donker.
De camping zelf was zeer goed (wij waren daar gelogeerd in een caravan van Happy camp).
De kinderen hebben zich fijn vermaakt in het zwembad, want het water van het meer was hen iets te koud.
Verder hebben we een boottochtje gemaakt met een zeiljacht, in de haven. De haven is trouwens met het rondreidend (goedkope) treintje makkelijk te bereiken.
We wilden dit jaar dan ook weer terug gaan, maar wat schetst onze verbazing : de prijzen zijn drastisch gestegen. Daarom hebben we gekozen dit jaar voor camping Europa in Alsoors-Paloznak.
Die viel heel goed mee kwa prijsklasse.