Achill beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Vanaf -
Achill

Beoordelingen Achill

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Achill gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Achill achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

4 beoordelingen over Achill

6,2
6,3
9,4
Sfeer
met partner, Apr. 2012
"Rust, natuurschoon en onthaasten"
Ellen
Stranden
25-5-2012 Achill is een mooi eiland, met een natuur die in onze beleving kaal en ruig is. Door de invloed van de oceaan groeien er weinig bomen. Wel zijn er bremstruiken, rododendrons (ze bloeiden) en fuchsiastruiken. Er zijn enkele dorpjes, met wat horeca en een kleine supermarkt. Je kunt er mooie autotochten maken. Fietsen gaat ook wel, maar de wegen zijn smal en je moet genoeg versnellingen hebben.
De meeste huizen liggen verspreid, ook in de dorpjes liggen ze tamelijk ver uit elkaar. De mensen zijn vriendelijk en maken graag een praatje. In Dugort ligt de cottage die eigendom was van schrijver Heinrich Böll. Op Achill is een "geheime tuin", die wij niet bezochten, maar die naar horen zeggen erg mooi is.
Wij kwamen uit bij het atelier van een boekdrukkunstenaar en zagen zijn werk, maakten een praatje. Wij bezochten na onze vakantieweek nog twee andere plaatsen aan de westkust. Het was leuk om ook Achill gezien en meegemaakt te hebben.

met jonge kinderen, Juni 2010
"Cudowne miejsce"
lidia
Sfeer
16-10-2010 plaże na które ciągle wracam , miejsce magiczne z cudowną energią dającą poczucie odprężenia i naładowania akumulatorów:)

alleenreizend, Aug. 2006
"Sunshine and it's heavenly!"
Mugger
Stranden
28-5-2009 Make sure to travel when you get good weather, and appreciate all the natural beauty.

De beste prijzen en lastminutes voor Achill bij:

met partner, Sept. 1994
"Wat een mooie natuur!"
Conny
Stranden
26-4-2012 Op Achill Island, een schiereiland aan de ierse westkust vind je prachtige groene natuur met bergen, turf- en heidevelden en ook stranden bij bijvoorbeeld Doogert en Keel. Bij Keel vind je ook de Minaun Cliffs, ook wel Cathedral Rocks genaamd. Eeen rondrit over Achill Island is beslist een hoogtepunt tijdens een bezoek aan Ierland!