Hotel Best Western Academy Plaza** in Dublin Ierland | Zoover
Hotel Best Western Academy Plaza** Dublin

Beoordelingen Hotel Best Western Academy Plaza**

10-14 Findlater Place , D1, Dublin
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Best Western Academy Plaza** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Best Western Academy Plaza** achterlaten.

12 beoordelingen over Best Western Academy Plaza**

met partner, Mei 2010
"Hotel goed voor herhaling"
corry
27-5-2010 Best Western Academy Plaza is een goed hotel in een rustig zijstraatje gelegen ,maar toch ook weer direct in de buurt van alle drukte van O'Connelstreet.
Kamer was prima ,netjes met elke dag schoonmaak en nieuwe handdoeken.
Personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Kamer was niet groot maar perfect voor paar nachtjes/daagjes Dublin.
Je kan de air-coatch nemen vanaf vliegveld ,deze bus stopt bij 1e halte op O'Connelstreet ,ga je het straatje in en sta je direct voor het hotel makkelijker kan het niet.
Dit hotel heeft 2 sterren maar persoonlijk vind ik het 3 waard ( ondanks geen koelkastje op kamer).
Airco op kamer en geen geluids hinder van verkeer enz.

met partner, Mei 2009
"Absolute aanrader!"

24-7-2009 Dit hotel is pas opgeknapt en is geweldig geworden: 3 restaurants en moderne kamers met een heerlijk king size bed. Helaas gaat dat wel ten kosten van enige loopruimte. Maar ach, je slaapt er alleen maar. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Desgevraagd is er een verlengde uitcheck gratis mogelijk!
De restaurants zijn: het ontbijtrestaurant met een buffet Ierse stijl, een 'pub'en een Aziatisch restaurant. Vooral dat laatste is de moeite meer dan waard.
Hotel ligt net off O'Connel street, met de Airlink bus om de hoek en centrum op loopafstand

met partner, Mei 2009
"Zeer net en schoon hotel. Super service"
m en p
5-6-2009 Ideaal hotel voor een lang weekend Dublin. Ligt perfect. Kamers zijn zeer netjes en superschoon en bovendien van alle gemakken voorzien. (koffiezetter en fohn op kamer)
Service is super. Wij hadden een adapter geleend (voor iers stopcontact) bij receptie tegen een borg van vijf euro. Bij uitchecken waren we deze vergeten. Krijgen we toch thuis een brief van het hotel met een briefje van vijf erin!!

We hebben niet gegeten in het hotel, dus weet hier niets over te zeggen.
Kan het iedereen aanbevelen!

met partner, Dec. 2008
"GROTE AANRADER!!!!!!"
Claudio N.
18-12-2008 Wij kunnen alleen maar lof spreken over deze hotel,als u verder leest weet u waarom.

Als jong echtpaar trokken we afgelopen week op citytrip naar dublin.
Na lang zoeken en vergelijken besliste wij om dit hotel te boeken via booking.com,er was een actie op het moment 3 nachten(2perskamer) voor 198 euro,wetende dat dit een superprijs is voor een hotel in deze categorie en in het oh zo dure dublin.

Ik had de receptie via mail laten weten dat we een pasgehuwd echtpaar waren,en als verrasing kregen we aan de balie te horen dat ons kamer kostenloos van standard naar superior werd geupgrade.
Dit was een zeer ruime fantastisch mooie kamer,en een mooi gebaar van de receptie.
Het hotel is van de ingang tot de kamer zeer modern en netjes ingericht,de staff is zeer vriendelijk en doen er alles aan om je te helpen met al je vragen,en de ligging tov van het centrum is optimaal ,5 min wandelen van temple bar en op paar passen van O'connel street ,waar ook alle bussen stoppen,16a=airport.

met vrienden, Sept. 2008
"Prima hotel op ideale lokatie"
mrloes
6-9-2009 Net terug v 4 nachten in dit hotel en 'n prima verblijf gehad.
Geboekt via internetaanbieder en nog 'n paar x met het hotel perslk gemaild omdat ik vragen had: iedere x netjes en snel antwoord.
Vanaf 't vliegveld neem je de AirCoach, koop meteen een retourtje voor 12 E p/p. Stap uit bij 't Gresham Hotel en je bent meteen, om de hoek, bij 't Best Western. De lokatie is heel ideaal ten opzichte van allerlei leuke/bekende dingen in Dublin.
We hadden een 'twin room' met 2 losse bedden. Iedere dag schoonmaak en handdoeken. Helaas had ik met de laptop geen constante draadloze verbinding. De ene x was 't bereik zeer laag, soms was er helemaal geen verbinding mogelijk. Dit was jammer maar meteen ook 't enige (kleine) nadeel van ons hele verblijf.
We hebben geen gebruik gemaakt van ontbijt/lunch/diner in 't hotel, we vonden 't in de stad leuker. Er is ook 'n koffiehoek met fruit, sandwiches, juices etc.
Receptie nam laptop in bewaring op dag v vertrek tot eind vd middag.
Een aanrader

alleenreizend, Sept. 2008
"Supergoed hotel"
GJ
29-9-2008 Hotel ligt in zijstraat van O'Connelstreet dus midden in het centrum. Airportshuttle stopt op de hoek van de straat, kost 7 euro. Mooie kamers, laptop meenemen als je wilt internetten. Iers ontbijt met alles erop en eraan. kluisje in de kamer. Ook strijkplank en strijkijzer (as if!). Vriendelijk personeel.
GJ

Familie, Mei 2008
Ineke62
11-5-2008 Prima hotel, in een zijstraat van O'Connellstreet.
De halte van de Airlinkbus is net om de hoek. (Koop je returnticket in de hal van het vliegveld bij de balie van CIE Bus & Rail Information. Is goedkoper!)
Heerlijke bedden. Mogelijkheid om thee en koffie te zetten op de kamer. Uitgebreid ontbijt, irish en continental, in buffetvorm.
In de hal bevinden zich twee computers voor gratis internetgebruik. Het hotel is in de loop der jaren totaal vernieuwd.

met partner, Okt. 2007
K van Eeten
24-10-2007 Een erg net hotel aan de rand van het centrum van een ontzettend mooie stad!

onbekend
Judith Jacobs - PLu...
9-7-2007 Hotel volledig vernieuwd, van 96 naar 240 kamers. Verbouwingen nog niet volledig gedaan, maar hadden er eigenlijk geen last van. Ontbijtruimte te klein, soms wachtrijen. Ontbijt zelf niet zo uigebreid. Personeel heel vriendelijk. Mooie kamers met flatscreentv en hele mooie propere badkamer. Ligging van het hotel is prima.

onbekend
Sanne