Hotel Sanur Paradise Plaza (vh Radisson)**** in Sanur Indonesië 8.7 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Hotel Sanur Paradise Plaza (vh Radisson)****

7,9
met vrienden, 2010
"Super"
K.Zan
27-12-2010 Ideaal gelegen voor uitstappen, genoeg restaurants in de omgeving. Zeker uitstapjes regelen met"Bomber" te vinden in bar-restaurant "Made Two" schuin tegenover hotel.

met partner, Sept. 2007
"Goed hotel zonder meer"
dirk van de maele
13-10-2008 hotel is goed zonder meer ontbijt is verzorgd personeel vriendelijk. Bali zelf is prachtig maar veel te toeristisch/commercieel om een topper te zijn

met vrienden, Juli 2007
roos
28-8-2007 Wij verbleven drie weken in dit hotel. Zeer goed hotel. Hadden kamers aan het zwembad. Service en vriendelijkheid van het personeel uitstekend. Hotel is wel een eindje van het strand gelegen. Voor uitstapjes zeker Bomber contacteren : in het restaurantje Made Two schuin tegenover het hotel kunnen ze je hierbij zeker helpen. Bomber is een sympathieke kerel die je voor een goede prijs heel Bali laat zien. Wij hadden bij hem een vijftal dagtrips geboekt : allemaal heel goed meegevallen en absoluut de moeite. In Sanur centrum zijn er heel goede restaurantjes : Lawagha, Retro, Palay, Lumut. Tamukami is zeker een aanrader (wordt gerund door Belgen). Je vindt ze allemaal op de Jalan Danau Tamblingan. Je kan overal goedkoop eten. Het strand van Sanur is niet zo bijzonder vonden wij.

met vrienden, Juli 2007
DE COCK KAREL
17-8-2007 hierbij onze 2de beoordeling en nog steeds vinden we dit één vd betere hotels op bali. Mocht u in de omgeving zijn probeer dan contact op te nemen met een zekere Bomber voor uitstappen ter plaatse met onze groeten. Indiana Jones en familie uit België.

met partner, Mei 2007
Tonnie en Corrie Du...
28-5-2007 Heel prettig en rustig hotel,gezellig met verschillende nationaliteiten.Ontbijt en kamerverzorging prima,het kantonees restaurant is geweldig.Het restaurant bij het zwembad heeft lekkere pizza,de andere gerechten niet zo bijzonder.Gezellige live gitaristen in een gezellige lounge in de avonduren.Conclusie: hier snel terug gaan.