Bungalow The Villas**** in Seminyak Bali | Zoover
Bungalow The Villas**** Seminyak

Beoordelingen Bungalow The Villas****

Jalan Kunti 118x, IP11 7DX, Seminyak
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming The Villas**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming The Villas**** achterlaten.

17 beoordelingen over The Villas****

8,9
9,6
9,5
met partner, Juli 2009
"Een echte honeymoon locatie"
monique
Hoeveelheid ruimte
13-3-2010 wij hebben hier 10 nachten mogen genieten tijdens onze huwelijksreis, zijn hier ook getrouwd in de villa, daarna foto's gemaakt op het strand (www.puriweddingholland.nl) . spa is ook echt een must om gedaan te hebben zo mooi! Personeel echt heel vriendelijk ze doen echt alles voor je (moest wel in het begin wennen aan het onderdanige, maar ze doen het echt met liefde) ontbijtje iedere ochtend in je eigen villa door de koks bereid! Wij gaan zeker mochten we ooit weer op Bali komen nog een keertje terug.

onbekend
"Topper"
Barto en Corina
1-7-2009 Prachtige villa met prive zwembad. Veel privacy. Wij zaten op de locatie "Sunset" die in een soort woonwijk ligt. Erg veel last van de lokale geuren...Sunset ligt wel vlakbij winkeltjes en een grote Bintang supermarkt. Ga een eten bij Manneke Pis, de naam doet het ergste vermoeden maar het is echt een aanrader. Als er een volgende reis naar Bali komt gaan we niet naar sunset, maar zullen we kiezen voor "estate" of "prana".

met partner, Jan. 2009
"Fantastische plek"
jippie
Hoeveelheid ruimte
13-2-2009 Helaas konden we maar 6 nachten hier blijven, maar het was de moeite waard. Heerlijk een eigen zwembad, mooie half open badkamer en living boven. Personeel allemaal even vriendelijk. 2 keer per dag schone handdoeken hoeft van mij niet direct. Jammer, dat het strand nog al ver weg ligt. Taxi kost maar 20.000 roepie( ong. 1.30 euro). Shuttlebus van hotel brengt je ook naar Kuta en dan kan je mooi terug wandelen over het strand.
Fantastische biefstuk bij Manneken Pis! Ook jazzmuziek.

onbekend
"Prachtig complex"
Sietske
30-10-2008 In maart2008 zijn wij hier een week geweest en het is prima bevallen.Je bent wel op jezelf aan gewezen maar daar kies je dan ook voor.Aan de over kant is een geweldige supermarkt waar je werkelijk alles kunt kopen! ook het eten bij Manneke Pis is zalig alleen als je rode wijn besteld neem dan gekoeld anders krijg je lauwe.Mijn man was jarig en alles werd versierd waxine lichtjes rond het zwembad en een taart van de directie top!!!!!!!

met partner, Okt. 2008
"In 1 woord geweldig"
Chris
Hoeveelheid ruimte
1-11-2008 Wij hebben hier echt genoten. Ontbijt word klaargemaakt in je eigen Villa. De Prana Spa & Chill zijn ook geweldig. Veel privacy. Service niveau ligt erg hoog

Kortom een goede reden om terug te gaan;-)

met partner, Okt. 2008
"Aanrader met veel privacy"
Marleen en Laura
Hoeveelheid ruimte
4-10-2008 De villa's zijn eenvoudig maar sfeervol ingericht. Het zwembadwater heeft precies de goede temperatuur en iedere dag liggen er netjes schone handdoeken klaar. Het ontbijt kun je bij je villa laten maken of je kunt gaan eten in het restaurant. Het is geen buffet maar het zijn menu's, dit maakt het erg gezellig. Het enige minpuntje was dat we tijdens het douchen vaak koud water hadden, dit hebben we een aantal keer gemeld maar helaas konden ze er niets aan doen.

Je kunt in de omgeving lekker eten. Als tip willen we het restaurant Manneke Pis aanraden. De eigenaar is een echte gastheer die er alles aan doet om het je naar de zin te maken. Heerlijk.

met partner, Sept. 2008
"Helemaal geweldig!"
Theo
Hoeveelheid ruimte
17-5-2010 Bij aankomst net buiten het hotelcomplex, waren wij een beetje teleurgesteld. De omgeving was niet bepaald netjes en schoon.
Bij aankomst werden wij zeer vriendelijk ontvangen en tot onze verbazing kregen wij een upgrade van de 2pers. naar een 6 pers. villa!!! Onze monden vielen open toen onze tuindeur openging. Een inmens zwembad, dito tuin en villa.
Elke villa is volledig ommuurd voor optimale privacy.
De living is half open gesitueerd met een volledige keuken, een groote eettafel en er is een cd speler. De slaapkamers zijn afsluitbaar en hebben een inloopkast met kluisje en een tv. De badkamer heeft 2 wastafels, een bad, douche en een wc.
Elke dag komt er een horde aan (zeer vriendelijk!) personeel de villa, tuin en zwembad onderhanden nemen.
Je kan met een formulier, die je 's avonds even invult, kiezen wat voor'n soort ontbijt je de volgende morgen wilt hebben. Deze wordt dan klaargemaakt in je eigen keuken. Koop je drankjes bij de super, dat scheeld bijna de helft.
TOP!

met partner
"Superhuwelijksreis"
Wouter
11-9-2008 Wij zijn net terug van twee weken huwelijksreis in The Villas en alles was echt heel goed in orde. De villa's zijn mooi gedecoreerd, worden goed gepoetst en de tuin met zwembad is gewoonweg prachtig. Ook het ontbijt is overvloedig. Je kan kiezen om in het restaurant à la carte te bestellen of een papier invullen zodat ze je ontbijt in je villa brengen. Echt niets is het personeel teveel. Wij vonden twee weken niet te lang, maar wij hadden dan ook een pakket van vijf excursies en zijn nog naar het Safari Park geweest. Als je 's avonds goed, goedkoop en gezellig wil eten, moet je beslist naar het Belgisch restaurant, Manneken Pis, gaan. Gewoon naar de hoofdstraat lopen en daar direct eerste restaurant aan linkerkant.

met partner
"Prachtig maar wel rustig"
manon
27-8-2008 Wij hebben hier de eerste week van onze honeymoon doorgebracht en hebben het heerlijk gehad. Villa's zijn supermooi en zwembad is lekker groot voor zn tweeën.
Maar een week was voor ons wel genoeg omdat wij het toch een beetje té rustig vonden. Je hebt verder weinig aanspraak met andere mensen. Ligt wel dicht bij het centrum. Strand is 20 minuten lopen en niet echt bijzonder.

met partner, Mrt. 2008
Claudia
Hoeveelheid ruimte
23-3-2008 Net terug van een week in The Villas. Echt super! We kregen een upgrade, dus een villa met drie slaapkamers, veel ruimte en groot zwembad met zijn tweetjes. We zaten in The Villas Sunset. Niet heel dicht bij het strand, maar wel te lopen, 10 min. Service is top: 's morgens even bellen dat je ontbijt wilt en binnen vijf minuten zijn ze met alle spullen bij je villa om vers ontbijt te maken. Auto staat ook altijd voor je klaar om naar het restaurant of de spa te brengen. De Prana Spa en de Chill zijn echte aanraders. Spirit of Bali is super en de relax massages ook. Villa's zijn van alle gemakken voorzien, satelliet tv, stereo met cd speler (neem inderdaad cd's mee of koop ze daar goedkoop!). Seminyak, waar dit resort ligt is een leuk plaatsje met leuke eettentjes, dus keuze genoeg. Enige minpunt is voor mij de afstand naar het strand. Maar ach, een prive zwembad voor jou alleen weegt daar zeker tegenop! Echt een toplocatie om lekker te relaxen.