Hotel Golden Paradise*** in Playa El Agua Isla Margarita | Zoover

2 juni 2012

Hotel Golden Paradise*** Playa El Agua

Beoordelingen Hotel Golden Paradise***

Final Boulevard Playa El Agua, Playa El Agua
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Golden Paradise*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Golden Paradise*** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

188 beoordelingen over Golden Paradise***

7,3
6,7
5,9
met vrienden
"Verwacht niet teveel! Kies voor een ander complex!"
Lin
1-6-2010 In 2007 hier geweest. Je kan geen 5sterren verwachten voor het geld, beter is om een paar euro's meer uit te geven en te kiezen voor een ander hotel, waar wel goed schoongemaakt wordt, de receptie niet iedereen afwerkt, de beveiliging je niet lastigvalt en 's nacht ligt te pitten, je niet 4keer moet verhuizen omdat de kamer onbewoonbaar was verklaart en het eten tenminste eetbaar is. Sowieso heeft het hotel geen animatie, wat toch wel fijn is aangezien je hier niet kan spreken van een boulevard. Ik ben meerdere malen geweest in de carribean en zuid amerika,zelfs een tijd verbleven in een van de slechtere buurten in mexico dus ben echt wel wat gewend, maar dit is simpelweg uw geld niet waard. Ik ben werkzaam in de reiswereld en het type wat me overal kan vermaken en er toch wel op uit trekt dus mijn vakantie was toch wel geslaagd, maar ik raad iedereen dit hotel toch echt ten zeerste af!

met partner, 2010
"Voor ons was het perfect."
Denise
28-1-2010 Wij zijn hier nu al meerdere malen geweest en ik vraag me af wat mensen voor dit geld verwachten. Nee, het is niet luxe maar dan moet je in een 5* hotel gaan zitten. Betaal je ook meteen het dubbele. Wij hebben nog geen enkele keer meegemaakt dat het personeel op geld uit was of onvriendelijk was. Mijn man is 1x zo ziek geworden daar (uitdroging, NIET door het eten) en ze hebben alles voor ons geregeld. Contact met het ziekenhuis, dat er een taxi kwam, dat we niet bedonderd werden, dat de reisorganisatie naar het ziekenhuis toe kwam... Nee hoor. Wij hebben niks te klagen over dit hotel. Met de taxi ben je zo in het centrum, en voor een paar centen lig je op een strand waar geen stroming is als je perse de zee in wil. Iets verderop in de straat zit een perfect restaurant waar je met 2 personen voor 10.- een hele avond lekker kunt eten en drinken. Het is dat er bij ons een kleine op komst is anders waren we deze zomer gewoon weer hierheen gegaan.

met een groep, Sept. 2009
"Prima hotel"
J. Wagenaar
16-10-2009 voor die paar tientjes per dag is het een prima hotel. Ja het is allemaal niet zo heel schoon, maar dat kan ook niet voor die prijs. Vriendelijk personeel, terwijl ze bijna niks verdienen. De cocktails en het bier is lekker. Eten kun je ook ergens anders. Wie zit er nou de hele dag in je hotel. Ligbedden op het strand zijn ook goed, en je kunt er gratis drankjes bestellen. Niks mis mee.

met vrienden, Aug. 2009
"GA HIER NOOIT HEEN!!!"
Jo en de rest
1,0
22-11-2009 Wij zij in Augustus geweest. Wat een ellende! Het is een vrij klein Hotel, slechte kamers ( douche en wc erg vies en aangekoekt ) De ligging vrij aardig - de weg oversteken en je bent op het strand! Helaas is de zee hier erg ruw en gevaarlijke stroming! Beter bv Playa del Caribe ofzo aan de andere kant van het eiland. Het personeel doet niet erg veel, is op geld uit ! Denk erom dat je waardevolle spullen héél goed opbergt. Er is gestolen bij andere mensen! Eten is echt erg slecht, qweinig keus en staat veel te lang of je krijgt het in de avond weerbv. Bron van bacterien. Het zwembad was erg klein en vies, wordt veel te weinig aan gedaan. Kortom: Ga hier nooit heen ( voor de prijs kun je erg mooi zitten op bv. de Dominicaanse Republiek, zelfde geld ) Hotel is broodnodig aan renovatie toe!!
ÉCHT EEN AFRADER !!!

met partner, Aug. 2009
"Nooit heengaan - verschrikkelijk vies oud hotel"
de tweeling
1,0
3-9-2009 Wij zijn net een weekje terug. Verschrikkelijk wat een vreselijk hotel. Zoo vies, de kamer viel erg tegen, de douche was smerig ( veel aanslag op de muren ) Alleen het bed viel mee. We zijn erg ziek geweest, komt door het eten, is taai en niet op temperatuur, geen woorden voor!! Personeel is op geld uit, dan wil het wel. Werkelijk al veel van de wereld gezien, maar dit slaat alles. Strand is dichtbij, maar zeewater met veel zeewier en een sterke gevaarlijke stroming. Helaas een vies zwembad ( lijkt op de foto’s aardig ) maar owee wat goor. In de avond heel weinig te doen, kregen het advies binnen te blijven, het is gevaarlijk. Nooit meer Isla voor ons. Beslist geen aanrader!!

"Goede prijs/kwaliteidsverhouding"
ria
23-7-2009 wij hebben dr een geweldige vakantie gehad, zouden t zo weer over doen.
het is een 3 sterren hotel, dan kun je ook geen 5 sterren verwachten. dat vergeten veel mensen. alles is dr goed voor elkaar. je komt dr echt niks tekort. als je van overdreven luxe houdt moet je echter een ander hotel uit zoeken, het is een gezellig hotel met vriendelijk personeel.

met partner
"Nooit meer !"
kris
10-7-2009
de badkamer die was heel erg oud en vies (er liepen allerlei grote insecten
Het bed was trouwens wel goed schoon
Het avond eten was niet veel beter er waren 4 warme dingen waar uit je kon kiezen en het smaakte allemaal nergens naar. Het vlees was harstikke taai !
maar ja daar ga je ook nog niet dood aan natuurlijk.
Het vervelendste vond ik nog wel dat het zwembad met de ligbedden en de bar helemaal vol zat met alg en dat ze daar nog mensen in lieten zwemmen ook !
de zee daar kon je ook steeds niet in vanwege erg veel zeewier (hier kan het hotel niks aan doen natuurlijk)
dus gingen we maar in het miscule zwembadje dat ze dan ook nog hadden s avonds was er ook niks te doen, dus gingen ik en me parter met een ouder stel maar rummicup spelen..
Ben hier naar 4 nachten weggegaan en een ander hotel gegaan. een ding wel het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

met vrienden
"Top hotel, magere keuken"
Jacco
12-1-2009 Net terug, oud & nieuw daar gevierd.
Vriendelijk personeel die hun best doet om het iedereen naar de zin te maken. De keuken is anders dan dat wij gewent zijn, maar is altijd vlees of vis, aardappels, rijst, pasta en groente. De cocktails zijn geweldig en Angelo, de barman van het strand voert je lachend dronken, Si !!

met vrienden, Jan. 2009
"Goede ligging bij strand, alleen weg oversteken."
J.H. Mangert
7-3-2009 Wij zijn jan/feb 3 weken in Golden Paradise geweest en is ons uitstekend bevallen.
Komen beslist terug, zeker gezien prijs/kwaliteit verhouding en redelijk gevarieerd eten.

"Leuk hotel maar........."
Janny
15-12-2008 Via touroperator in dit hotel terecht gekomen.
Een heel leuk klein hotel met een gezellig zwembad.
Ligging direct aan het strand,de service was oké vriendelijk personeel,het eten was redelijk weinig keus en ééntonig.De kamer en douche waren groot met goede airco,de bedden waren goed maar......het was ronduit vies....
Zo jammer van zo een leuk hotel dat er bepaalde dingen gewoon niet schoon waren.
Heb je vragen stuur een mail!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende