Hotel Golden Tulip Privilege Eilat**** in Eilat Israël | Zoover
Hotel Golden Tulip Privilege Eilat**** Eilat

Beoordelingen Hotel Golden Tulip Privilege Eilat****

North Shore Eilat, 88103, Eilat
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Golden Tulip Privilege Eilat**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Golden Tulip Privilege Eilat**** achterlaten.

21 beoordelingen over Golden Tulip Privilege Eilat****

7,4
7,2
7,5
6,9
met partner, Mrt. 2012
"Te veel arabieren"
janvandenbrink3
6-4-2012 Zijn net terug van eilat, hotel golden tulip, in het begin was het goed vertoeven, totdat na enkele dagen het hotel werd overspoeld met moslims, die het zwembad veroverden en alles wat los en vast zat zich toeeigenden, zeer brutaal, en doen of de wereld van hen is, zelfs met kleding het zwembad in, wat een gezicht, en een minpunt vind ik, dat de toerist verplicht mee moet doen met de joodse gewoonte,s, bepaalde dagen geen bier, geen koffie, geen brood etc, dot is van tevoren niet gemeld, maar al met al het weer en eilat waren verder goed vertoeven, maar als ik hoofddoeken wil zien ga ik wel naar een moslim land toe, had dit hier niet verwacht.

met vrienden, Mrt. 2012
"Nooit meer Israël en Golden Tulip Privilige."
Peter van ruiven
30-3-2012 Hotel was redelijk, eten meer dan prima, service slecht! Personeel kan niet vrolijk kijken en zeer plichtmatig, geven gasten uit Israël altijd voorrang. Op donderdag komen de jongelui en militairen uit het noorden en is het veel herrie ook midden in de nacht. De arrogantie van de Israëliërs maakt dat het geen leuk vakantieland is, qua service en kwaliteit nog veel te leren. Behandeling op de luchthaven was schandalig, 2 uur om in te checken!

met vrienden, Mrt. 2012
"Hele fijne vakantie gehad!"
rijk
3-4-2012 Het Golen Tulip Privilege Eilat is ons erg goed bevallen.

Het eten was echt fantastisch, heel feestelijk,de eetzaal is groot maar wat verwacht je anders in een groot hotel?

De kamer die we hadden was okee, de bedden en het beddengoed goed.

Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam, sfeer bij het zwembad relaxed. Verse fruitshakes vanaf 11.00 uur bij de zwembadbar, lekker!

Het zwembad is niet gericht op kinderen, geen glijbaan e.d., alleen een poedelbad met een hek eromheen, dus je kunt je kids wel goed in de gaten houden.
Al met al ideaal als je de kinderdrukte juist wilt ontvluchten.

De bar is niet zo heel gezellig, er staat geen muziek op bv. Maar de huiswijn en de cocktails zijn goed.

Ideale plek om enorm te luieren, dat hebben wij dus ook optimaal gedaan!

met partner, Mrt. 2012
"Niet meer dit hotel !"
C.Delsing
21-3-2012 Hotel is oudbollig. Renovatie is dringend gewenst.
In de weekenden vol met Israeliers die zich niet zo netjes gedragen.
Scheppen veel op maar eten niet meer dan de helft .

"Vergane glorie"
Gabriella en Joland...
4-2-2012 Bij het zwembad ziet het er leuk uit. De eetzaal ziet er uit als een vreetschuur van Van der Valk, niet gezellig. Maar het eten is heerlijk! De kamers zijn voorzien van tapijt, vies dus. Koelkastdeur viel er bijna uit. De hele week heeft er een lange haar aan de onderzijde van de toiletpot gehangen, niet van ons! Ze zijn zelfs een keer onze kamer vergeten schoon te maken en dat merk je pas nadat je de hele dag bent weg geweest... Personeel is onvriendelijk, vooral in de loungebar, alleen de eierbakster was leuk. Maar als er iets is dan wordt het wel meteen verholpen. Hotel ligt op 10 min lopen van de boulevard, is prima. Hotel is te duur voor de staat waarin het verkeert.

"Nooit meer"
E. Dominicus
19-1-2012 Wij willen ons aansluiten bij de opmerkingen van J. Bakker
Ook het eten was vaak erg lauw wat de smaak niet ten goede kwam.

"Meer dan prima!"
bob_rademaker
11-1-2012 Hou rekening met het all-inclusive principe. Dat betekent niet dineren aan een tafeltje met kaarslicht. Dat meegewogen was het eten goed verzorgt en gevarieerd. Onze kamer was op niveau, zag er goed uit, schoon, en het bed sliep heerlijk. Tuurlijk bepalen medegasten de sfeer, en je kan geluk of pech hebben, maar een kamer in een hotel nemen is iets anders dan een privé-huisje huren. Ik las net een recensie over de slechte ligging van het zwembad ten opzichte van de zon!!?!! En gemopper dat men moest verkassen door de vaste parasols!!?!! Wees gerust, het zwembad ligt prima, en als de parasols los waren geweest had men die moeten verplaatsen want dat is nu eenmaal de kerntaak van zo'n ding. De aarde draait om zijn as en dat betekent dat de zon een andere stand blijft innemen, dat mag duidelijk zijn. Voor ons was de prijs/kwaliteit verhouding bijzonder goed, gezien we een last-minute (veiling) hadden. Wij zijn meer dan tevreden. Wi-Fi had ook inclusief mogen zijn, dat dan weer wel.

met partner, Dec. 2011
"Nooit meer vlak na de kerstdagen!"
Mira
25-2-2012 29 dec. arriveerde wij in dit hotel, vroegen om andere kamer werd na 1 dag geregeld. Kamer had mini balkon 1 stoel en geen zitje op de kamer.
Na paar dagen zag het zwart van de Israelische Arabieren die v. weinig of niets gebruik mochten maken van de hotels in Eilat. Geen plek meer voor de andere gasten in de lounges. De eetzaal werd een varkenshok. Gedragen zich onbeschoft.Eten ijs met de opscheplepels. Stelen als raven (24 eieren in de koelbox-brood kilo's fruit, yogurtjes enz.) Tafels een ravage. Personeel wist zich geen raad. Erg luidrustig s'nachts in de gangen.Zwembadterras bezet door de mannen (gluren) Vrouwen, en kinderen met kleding aan in zwembad. Hotel gaf aan 4* maar is amper een 3* waardig. Een kapsalon was al 7 jaar weg. Geklaagd bij recepte. Rapport laten maken door hostess. Touroperator neemt niets serieus. Wij betaalde 2765,50 euro, en niet om dit soort toestanden gevraagd. Schandalig! Geen aanrader v. na kerst!Bedden prima, eten ook prima. Na een week volkje weg.

met partner, Dec. 2011
"Eens maar nooit meer....."
J. Bakker
3-1-2012 Net terug van een weekje Golden Tulip.
Ik snap niet dat sommige mensen zo vol lof zijn over dit hotel. Er wordt duidelijk met 2 maten gemeten. Draag je een keppeltje of een Islamitsche outfit, dan wordt je eerder geholpen dan een europese tourist.
Engels spreekt men amper en men doet ook geen moeite om je te begrijpen. 's-Nachts zeer luidruchtig, veel dronken russen. De totale indruk van dit hotel smoezelig. Vlekkerige tafels,schoonmaken is duidelijk geen pre. Gelukkig maakte een excursie naar de dode zee en Jerusalem veel goed. Kom hier nooit meer, mede namens ca 20 andere Nederlanders.

"Prima hotel"
Ilja
23-12-2011 Kamers gedateerd, aan de zwembadzijde op de begane grond, was aan de kleine kant mede door een grote zit/slaapfauteuil. Bedden prima Vloerbedekking smoezelig. Badkamer sporen rode nagellak. Prima douche en bad. Balkons overige kamers klein. Het eten perfect, altijd vers.Jammer dat ouders hun kinderen eten laten halen , met name ijs ziet er al snel niet meer aanlokkelijk uit. Ook zitten de kids overal aan met hun handjes, b.v. toetjes en gooien broodjes e.d weer terug , n.o.i. niet fris. Ga niet in periodes waarin er vakantie is voor de israeli's. Ze zijn erg luidruchtig, keiharde muziek en laten kinderen hun gang maar gaan. Ook russen in dit hotel met de nodige irritaties wat beteft eten.Hotel ligt op 15 min van het strand van Herods waar je gratis stoelen kunt krijgen na inlevering van coupon( de receptie van GT Privillege) . Zwembad hotel mooi, maar voor zon erg lastig, je moet steeds verkassen i.v.m. de vele vaste parasols. Fietsen gratis, maar in zeer slechte staat.