Hotel Leonardo Club Eilat**** in Eilat Israël 7.0 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Leonardo Club Eilat**** Eilat

7,5
met partner, Mrt. 2012
"Niet aan te raden"
Andre Heyman
28-3-2012 Leonardo Club is meer gericht op eigen volk. Met buitenlandse toeristen wordt weinig rekening gehouden. Dagelijks zijn er luidruchtige feesten. 'sAvonds een rustig plekje vinden in de bar of lounge is uitgesloten. De service is er ondermaats en het onderhoud in en rond het zwembad laat echt te wensen over. Het "restaurant" is eerder een refter of een kantine. Het is er smerig en mussen vliegen er rond, pikken de restjes op op de leegstaande tafels en doen hun gevoeg op de stoelen.
Toch enkele positieve punten: de kamers zijn netjes en het eten is lekker. Maar of dat opweegt tegen de negatieve punten is maar de vraag. We waren blij dat we na 1 week naar huis mochten.
Dit hotel is zeker geen 4 sterren waard.
We raden iedere Belg of Nederlander zeker dit hotel niet te boeken.

met vrienden, Mrt. 2012
"Zeker geen 4 sterren"
mireille
21-3-2012 hotel leonardo club eilat was voor ons een echte ramp. we waren daar met 4 personen en een slechter hotel kunnen we ons niet voorstellen.we hebben de moed gehad en ons voorgenomen er het beste van te maken.het enige plus punt was onze kamer en het eten.voor de rest werden we niet gezien als toeristen.het is daar eigen volk eerst.