Vraag en Antwoord Italië

1 2 3 4 5 volgende

prijzen vervoer en voeding supermarkt (0 reacties)
Camping Village Roma
Brigitte Bauwens
9/04/2013
Vraag 1 ivm de bus richting centrum: Rijdt deze naar het oude stadscentrum en wat zijn de prijzen? Vraag 2 ivm de supermarkt op de camping: Hoe zijn de prijzen? Zou je een gelijkaardige supermarkt van bij ons qua prijzen kunnen noemen?

Overnachten in Zwitserland (0 reacties)
Camping Villaggio Turistico Isamar & Isaresidence****
Degryse Anne
4/04/2013
Wij vertrekken vanuit België en zouden willen overnachten in Zwitserland alvorens de reis verder te zetten naar camping Isamar. Weet er iemand een goed en niet te duur hotel, niet ver van de snelweg waar we met 3 kinderen kunnen overnachten?

fietsen (0 reacties)
Cannobio
marijke
7/03/2013
is het mogelijk om te fietsen rond cannobio? Zijn er winkels in de buurt ?

WIFI (0 reacties)
Camping Trelago**
Nadigun
28/02/2013
Hallo, Weet er iemand of er WIFI is op de hele camping, of enkel een internetpunt? Werkt dit naar behoren en is het gratis? Hoe is het meer om in te zwemmen? Alvast bedankt

camping weekend (0 reacties)
San Felice del Benaco
cindyke
23/02/2013
wij gaan deze zomer (juli 2013) naar camping weekend logeren in een lodgetent met onze tweeling van 9 , is het de moeite moesten we onze fietsen meenemen of is alles enkel bereikbaar met de auto ? Of zijn er eventueel nog andere tips , ik vier daar mijn 40ste verjaardag dus ik wil er een knalvakantie van maken !!!!

sneeuwkwaliteit:hoeveelheid (0 reacties)
Hotel Plan de Gralba
yuri
21/02/2013
Beste skivrienden,net zoals vorig jaar trek ik een weekje naar hotel plan de gralba van 22-30 maart,vorig jaar was het er al vrij warm en was de sneeuw kwaliteit in algemeen niet echt perfect,lag overal weinig sneeuw. vraag me af hoe het er nu momenteel gesteld is met de sneeuw/kwaliteit en hoeveelheid daar het deze winter toch reeds pak meer gesneeuwd heeft overal.

nachten (0 reacties)
Camping Orlando in Chianti***
JAN
20/02/2013
Zijn de nachten op die hoogte van 700m niet te koud? Kan je 's morgens buiten zonder al te veel problemen ontbijten? Bedank!

Eten ! (0 reacties)
Hotel Caravel****
Frank
15/02/2013
Kan er s'morgens en s'avonds buiten op een terras gegeten worden of zit je in een muffe eetzaal ?

Beziendswaardigheden (0 reacties)
Castelsardo
JANSSENS
8/02/2013
Is Castelsardo echt de moeite waard om te bezoeken ? Kan je het vergelijken met bvb Bosa?

omgeving (0 reacties)
Hotel Albergo La Castellana****
provoost
31/01/2013
Is het wel de moeite om fietsen mee te nemen, of is de streek te heuvelachtig ? ps. we zijn gemiddelde fietsers :-)

Route met caravan ? (0 reacties)
Vakantiepark Del Garda - Gardaturist****
Boty
22/01/2013
Wij gaan deze zomer voor het eerst met onze caravan en 2 kapoenen van 4 en 6 jaar naar Gardameer. hebben net een paatsaanvraag gedaan bij camping Del Garda. We zouden op een woensdag of donderdag vertrekken in juli . Ik lees hier verschillende routes, Gothard, Fernnpas enz. Iemand ervaring met de Gothardtunnel op een weekdag ? Welke route is het "gemakkelijkst" met een caravan ( ik ben een beetje stresskip, mijn man de chauffeur gelukkig veel minder -))

weer eind juli + kampeerplaats (0 reacties)
Vakantiepark Bella Italia****
linthout
20/01/2013
wij zouden graag eind juli voor 14 dagen naar camping bella italie gaan, wat ons wel opvalt is dat er dan ieder jaar enorme onweersbuien zijn in deze periode. hoe vallen de kampeerplaatsen en het sanitair mee?

geschikt voor pubers? (0 reacties)
Camping Orlando in Chianti***
joop
18/01/2013
Is de camping ook leuk voor pubers ca 14-18 jaar? Hebben ze voldoende te doen (sport, avondvertier) en zijn er leeftijdsgenoten?

wie weet... (0 reacties)
Vakantiepark Garda Village****
m....
18/01/2013
wie weet of je een pasje of een bandje krijgt om het zwembad mogen te gebruiken?

Hotel ideal gardameer (0 reacties)
Limone sul Garda
kika
17/01/2013
Zij de kamers voorzien van airconditioning buiten de plafondventilator op de foto's. mogen hondjes in de tuin en buiten mee eten. Alvast dank kika

kinderstoel in restaurant? (0 reacties)
Hotel Majestic Palace****
Joke
13/01/2013
in juni gaan we met ons gezin naar het Majestic Palace hotel. Onze kinderen zijn nog maar 1 en 3 jaar oud, daarom vragen we ons af of er kinderstoelen beschikbaar zijn in het restaurant van het hotel?

Help ons aub! Dringende vraag tot info (0 reacties)
Camping Norcenni Girasole Club****
Karen C
13/01/2013
Vorig jaar zijn we ter plaatse op vakantie geweest, keifantastische vakantie gehad. We hadden ginder nog voor ons vertrek via elle vacanze zelf geboekt om dit jaar in juni terug te keren maar dan paar dagen langer; er blijkt echter van alles fout te lopen met de boekingen en het voorschotsaldo. Tot op heden hebben wij nog steeds geen voorschot betaald terwijl ons gezegd werd dat dit vorig jaar in loop van september zou gedebiteerd worden maar in plaats daarvan moeten wij constant zelf bellen op mails wordt amper geantwoordt; als we al eens iemand aan de telefoon krijgen spreken ze slecht Frans of Engels laat staan Nederlands en tot op vandaag is er nog steeds geen voorschot afgehouden dus wij hebben onze twijfel of onze vakantie wel degelijk in orde zal zijn; heeft er iemand enig idee wat te doen? Wij dachten eraan om onze geboekte vakantie te annuleren en alsnog te reserveren met tussenkomst touroperator maar heb wat angst dat er dan een dubbel boeking zou van komen en dat wij alsnog zullen moeten opdraaien voor de kosten...

Staanplaats eigen caravan/tent (0 reacties)
Camping Laguna Village***
Kim
10/01/2013
Kan iemand ons advies geven over een staanplaats met eigen caravan/tent Laguna of Mare en eventueel het nummer ? We henn kleine kinderen 2 en 5 jaar Alvast bedankt

staanplaats (0 reacties)
Camping Laguna Village***
Kim
10/01/2013
Kan iemand ons vertellen wat de "beste"staanplaatsen zijn voor eigen tent/caravan ? Met eventueel de nummers .... en wat het verschil is tussen "Laguna"en "Mare"

Roger Crosiers
14/12/2012
Wie weet hoeveel de huurprijs/maand bedraagt voor het aangeboden appartement in res. Bella Vista in Manerba del Garda ? Zijn er bijkomende gemeenschappelijke kosten ? Bestaat de mogelijkheid te huren op jaarbasis ?

boot (0 reacties)
Camping Piantelle****
patrick leemans
23/11/2012
kan ik daar een boei huren voor mijn boot aan vast te maken

Hoe boeken (0 reacties)
Appartement Podere Fontemigliari****
wendy
18/11/2012
Bij welke reisorganisatie kan je dit boeken ?

sandra
18/11/2012
Hallo, kan iemand mij vertellen hoe de animatie is? Is het in het nederlands?

Hotel Du Lac & Bellevue (0 reacties)
Hotel Du Lac E Bellevue****
Nicole
15/11/2012
Kunnen jullie mij eens laten weten of het parkeren bij dit hotel vlot gaat of moet men naar een openbare parkeerplaats gaan . MVG.

Gino de angeli (0 reacties)
Appartement Angeli***
Brigitte de vreeze
1/11/2012
Wordt het hotel uitgebaat door Gino de angeli ? Het is belangrijk voor mij om deze persoon terug te vinde . Alvast bedankt voor jullie reactie.

wie weet ... (0 reacties)
Hotel Relais agli olivi***
mireilla
14/10/2012
We zouden graag in de zomervakantie 2 weken in deze B & B willen verblijven. Wie weet er meer over linnengoed ? zelf meenemen of zijn daar ook handoeken enz te verkrijgen (ook voor het zwembad) alvast bedankt voor het antwoord ;) Grtjs Mireilla

Wandel (0 reacties)
Mezzana-Marilleva
D'hossche Dirk
25/09/2012
Weet er iemand of er wandelroutes zijn in die buurt. En hoeveel km. En hoe de moeilijkheidsgraad is. Bedankt

mieren (0 reacties)
Camping Blucamp***
louwes
15/09/2012
Hallo Zijn er inderdaad veel mieren die overal door kruipen , zoals door je hele caravan en s "nachts over je bed. IS dit over de hele camping of alleen in bepaalde stukken. Graag reactie Hiermee hebben we slechte ervaring. MvG Fam Louwes.

Welke Maatschappij (2 reacties)
Camping Park Albatros***
Frank De Caluwe
2/09/2012
Hallo Wij zijn van plan om volgend jaar begin juli 14dagen naar deze camping te gaan, alleen mijn vraag is nu bij welke maatschappij zou ik boeken, vacancesoleil, eurocamp selectcamp etc etc , iemand suggesties , alle info is welkom Vriendelijke Groeten Frank

Tom
9/12/2012
wij hadden bij vacansoleil geboekt. Dit was in orde, geen problemen gehad ivm stacaravan, waarborg,... en ze spraken nederlands! Over andere kan ik niet meespreken.

1 2 3 4 5 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?