Staat van het sanitair
12-7-2011
net terug van weekje rome op camping fabulous
alles dik in orde daar van zwembad, animatie tot restaurant (snap niet waar die slechte beoordelingen vandaan kwamen ivm dit laatste : heel vriendelijk personeel, correcte prijzen, snelle bediening en heel toffe locatie)
winkel was idd iets duurder maar 3x is overdreven - brood wel best elders kopen (alhoewel de bakker er mocht zijn...) want dit wordt gewogen en zo betaal je gauw bijna 3 euro voor een stokbrood
nog laatste tip : huur geen auto - rome is de verkeershel en met openbaar vervoer is alles snel en goed bereikbaar zelfs de kust
één minpuntje : de animatie (vooral de salsa dan) kan nogal luid zijn en duurde ook lang dus in een tent slaap je niet voor middernacht ... t is vakantie voor iets !
Staat van het sanitair
8-8-2009
Wij trokken voor 3 weken naar camping Fabulous met onze eigen caravan. Ons stukje grond was niet echt groot, maar alles kon er gelukkig op. Het sanitair is zeer proper. Vanaf 6u 's ochtends tot 's avonds 19u werd er gepoetst, als er dan iets niet proper is, dan is dit de schuld van de campinggangers. Het zwembad is zeer net en plezant. Soms wordt er wel eens partij getrokken voor de Italianen door het Italiaanse personeel, anderen (zoals een meisje van de animatie) doen dan weer hun best om zelfs een paar woordjes Nederlands te leren. Op de receptie en in het infopunt werken Nederlandse meisjes, heel praktisch voor meer uitleg over uitstapjes e.d. De metro/bus zijn heel goedkoop en je kan er gemakkelijk Rome mee bereiken. Met je eigen wagen zou ik niet proberen door Rome te geraken, véél te gevaarlijk. De krekels maken veel lawaai, maar je went eraan en hoort ze op den duur niet meer. Het is wel een levendige camping met komen en gaan.
Besluit: Het was een supertoffe vakantie!!!