Beoordelingen Appartement Casa Tartufo

23 mei 2013

Casa Tartufo
Beoordelingen Appartement Casa Tartufo
Bosco Rotondo 3, 60041, Sassoferrato
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Casa Tartufo gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Casa Tartufo achterlaten.

31 beoordelingen over Casa Tartufo

9,3
met jonge kinderen, Aug. 2012
"Overgewaardeerd"
arendsen
Hoeveelheid ruimte
25-11-2012 wij hebben op de camping gestaan met eigen tenttrailer. Wij waren niet zo tevreden en zijn eerder vertrokken. De eigenaren zijn aardig en behulpzaam. Wat wij als minder hebben ervaren: weinig ruimte voor de kinderen om te spelen (geen plek om een balletje te trappen bijv.) de hygiëne zeer matig (bijv. niet direct een kraan bij het toilet en ook geen zeep, Het zwembad was niet goed omheind en wij zaten zo'n 30 meter van het zwembad af met een kind van 3. De camping zelf is ook niet omheind en wij zaten vlak bij de weg. Het is geen drukke weg maar je kind kan zo de weg op. Voor ons dus steeds heel goed opletten wat niet echt relaxed is. Omdat er bij de appartementen ook weinig ruimte(speelruimte) is, komen de kinderen van de appartementen steeds op de camping spelen daardoor zeker niet rustig te noemen vooral tijdens de pizza en pasta avonden. Daarbij was er vaak geen warm water of helemaal geen water voor de afwas 's avonds. als laatste ligt het overal behoorlijk ver vandaan.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Hele mooie plek in Le Marche"
patriciadekoning
Hoeveelheid ruimte
17-9-2012 Casa Tartufo ligt op een hele mooie plek op een berg bij Sassoferrato. Het is kleinschalig, prachtig uitzicht, fijne schaduwplekken, mooie omgeving. Wij hadden voor het eerst een vouwwagen gehuurd. Deze was prima, inrichting kon iets uitgebreider (bijv luxere buitenstoelen en glaswerk). De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. De gezamenlijke pasta- en pizza avonden zijn aan te raden, heel gezellig en heerlijk eten. Iedere ochtend kon je vers brood bestellen. Sabine en Ben hebben heel goede tips voor restaurants en dingen om te ondernemen. Helaas was onze wijnproeverij afgezegd (was dicht). Lekker zwembad, voor de kids trampoline. Wij zijn niet echt types voor tent/vouwwagen, maar Casa Tartufo is echt een aanrader en we komen zeker nog eens terug. Het is in vijf jaar echt een prachtige vakantieplek geworden.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"En 't was weer fantastisch...!"
Anouk
Hoeveelheid ruimte
10-9-2012 Voor de tweede keer bij Ben en Sabine, deze keer een weekje in een appartement. We hebben weer genoten, de kinderen waren al snel weer 'thuis', die zagen we de hele dag niet. Er hangt een ontzettend fijne sfeer op Casa Tartufo wat alles heel aangenaam maakt. De pizza avonden waren weer fantastisch en ook weer wat 'feestjes' in de omliggende dorpjes afgelopen. De bezienswaardigheden zijn een stukje rijden vanaf Casa Tartufo, maar ach, je ziet weer wat van de prachtige omgeving -;)
Wij waren lekker uitgerust na een heerlijke week bij Ben en Sabine, het is een aanrader (alhoewel je zulke plekjes liever voor jezelf houdt...)

met partner, Aug. 2012
"Wat een locatie!!"
Marianne de Witte
Hoeveelheid ruimte
23-8-2012 We hebben gekampeerd op de camping van Casa Tartufo. Wat een mooie ligging, een uitzicht!
De hartelijkheid van de eigenaren, Sabine en Ben is hartverwarmend. Ook het eten wat ze maken is verrukkelijk, ze weten ene sfeer te creëren waar je je welkom voelt.
Bedankt beiden!!
Willem en Marianne

met oudere kinderen, Juli 2012
"CASA 'GENIETEN'"
FAM. van Marwijk
Hoeveelheid ruimte
1-8-2012 Wij hebben voor de 2e keer een vouwwagen gehuurd bij Casa Tartufo en wat ons betreft mag het ook "Casa GENIETEN' heten. Wat een fijne plek, lieve mensen, mooie omgeving én fijn dat er nu Wifi is!
De vouwwagen is prima voor een gezin met 4 personen en het nachtje dat alle kinderen op de trampoline mochten slapen was onvergetelijk.
Bedankt Ben, Sabine, Sem en Lotte!!

met jonge kinderen, Juli 2012
"Ondergewaardeert"
Ronald van der Spek
Hoeveelheid ruimte
10-5-2013 Ook wij zijn op "Casa Tartufo" geweest en stonden op de minicamping. In de vorige beoordeling worden onwaarheden gesuggereerd,wij hebben daar in dezelfde periode daar gestaan.Wij hebben twee kinderen en hebben zich prima vermaakt,net als wij.Argumenten zoals dat er geen wastafel bij de wc aanwezig is klopt niet,want op 1,5 meter afstand is er één.Geen zeep aanwezig,dat klopt,maar is ook niet meer dan normaal,er is geen camping die daar wel in voorziet.Luxe is dat er wel wc papier aanwezig is,er wordt twee maal per dag schoongemaakt,hoezo hygiëne matig?
De afscheiding van het zwembad is er gewoon,echter was het aan de achterkant nog niet klaar,nu wel.
Dan"dat de camping niet omheind is"Alsjeblieft zeg,gelukkig niet,ik kom genieten van de vrijheid en wil niet opgesloten zitten in een of andere mega camping!En de weg,twee auto's per dag is nog veel.Dan nog de opmerking over geen water, flauw!Er zijn inderdaad twee dagen geweest dat er weinig water was door problemen bij het waterschap.

met vrienden, Juli 2012
"Heerlijke plek!"
Brigit
Hoeveelheid ruimte
2-9-2012 Wij hebben hier met onze kinderen (10 en13 jaar) 2 weken vakantie gevierd in een prachtig appartement (wel op de begane grond!) wat heel sfeervol was verbouwd en ingericht met een ongelooflijk mooi uitzicht. De sfeer op de camping was super relaxed. De pizza-avonden zooooooo lekker (nog nooit zulke lekkere pizza's gegeten) en ook heel gezellig. De omgeving is prachtig. Geen animatie, maar de kinderen vermaakten zich met elkaar. Een echte aanrader dus!

met vrienden, Apr. 2012
"Heerlijk rustig"
geurt67
Hoeveelheid ruimte
4-6-2012 We zijn begin mei een weekje geweest en het is er heerlijk, mooie ligging, leuk stadje in de buurt en naar zee toe is het ook goed te doen ( 45 min )
Verders deel genomen aan de pizza avond, die is echt aan te raden, Ben en Sabine zijn hele leuke aardige en behulpzame mensen, we komen zeker nog en keer terug, ciao.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Leuke, kleinschalige vakantieplek"
Fam. Simonse
Hoeveelheid ruimte
15-12-2011 Dit gezellige landgoed met camping en appartementen is klein en daardoor heel overzichtelijk. De kinderen hebben snel aansluiting met elkaar en vermaken zich goed. Het zwembad is niet heel groot, maar voldoet. Het sanitair is basic maar schoon. Ben en Sabine organiseren gezellige (pizza) avonden en Sabine’s zelfgemaakte limoncello moet je proeven... Ook kan je meegaan op een wijn- of olijfolieproeverij. Restaurantjes genoeg in de omgeving, Ben en Sabine weten precies waar je moet zijn. In augustus heb je in elk dorpje wel een ‘sagre’ (soort eetfeest), die zijn erg leuk! Senigallia (heerlijk strand) en Urbino (Middeleeuws stadje) zijn een bezoekje zeker waard, wel een stukje rijden. Uit eten gaan is echt nog goedkoop in De Marken en zeker een aanrader met alle locale specialiteiten. Wij hebben ons hart verpand aan dit stukje Italië Wij gaan volgende zomer weer onze vakantie doorbrengen in De Marken en daar hoort ook een week Casa Tartufo bij. Onze oudste zoon kan niet wachten!

met partner, Juni 2011
"Compliment!!!!"
Kees
Hoeveelheid ruimte
20-6-2011 Wij hebben onze vakantie op Casa Tartufo doorgebracht. Nog nooit zo'n lekkere vakantie gehad! Complimenti Ben en Sabine.
Gelukkig zien we elkaar in Oktober weer bij het "Truffel arrangement" Mmmmm we zien er nu al naar uit!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?