Hotel Gardaland**** in Castelnuovo del Garda Plaatsen rond het Gardameer | Zoover
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Gardaland****

Via Derna, 4, 37014, Castelnuovo del Garda
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Gardaland**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Gardaland**** achterlaten.

21 beoordelingen over Gardaland****

6,9
met jonge kinderen, Aug. 2010
"Niks bijzonders aan dit hotel"
fam de Groot
7-8-2010 Hotel is prima voor 2 tot 3 dagen maar niet langer. Het hotel ziet er op het oog goed uit en heeft een mooi zwembad. Slaapkamers zijn ook prima. Helaas is het ontbijt slecht en chaotisch. In de avond zijn we niet in het hotel gaan eten maar in de dorpjes aan het Gardameer waar je gezellig en goed kunt eten. Weinig animatie voor de kinderen. Inderdaad pas rond een uur of 8 in de avond. Je zou verwachten in een kindvriendelijk hotel dat de dag in het teken staat van kinderen.
We hebben een fijne tijd gehad aan het Gardameer maar het hotel zelf was niets bijzonders.

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Voor ons niet nog een keer...."
Lyd
29-9-2009 We hadden echt grote verwachtingen: Een mooi zwembad en de beloofde entertainment! Maar na de mooie ontvangst, viel de rest enorm tegen. Zwembad was ondanks het mooie weer gesloten. Entertainment overdag was er niet, voor onze dochter begon het 's avonds veel te laat. Ontbijt was niet wat je verwacht van een vier sterren hotel. Bar was duur. Buffet in de avond is echt belachelijk duur. We bleven maar 2 nachten maar dat was ook wel meer dan genoeg. Overigens was de prinses, die het op speentjes had voorzien, het leukste van het verblijf.

met oudere kinderen
"Mooi en schoon hotel, voor tieners saai hotel"
Van der Knaap
28-8-2009 16-08 t/m 25-08-2009
Service bij aankomst zeer vriendelijk.
We zijn geweest met 2 volwassenen en 2 tieners(15 en 13 jaar). Voor de kinderen was er helaas helemaal niets te doen. Geen animatie bij zwembad. Kinderen mochten niet in het zwembad springen of duiken.
's Avonds is er wel animatie voor de allerkleinste tot circa 8 jaar(in Italiaans).
Ontbijt was goed en gevarieerd.
De kwaliteit van het eten bij het zwembad staat niet in verhouding tot de prijs.
Leuke plaatsjes om te eten en winkelen: Peschiera en Lazise.
Goed restaurant om te eten is Tancredi in het plaatsje Sermione met uitzicht op het Gardameer de ambiance is strak met veel glas en witte doeken(beetje Miami Vice look)
Bezoek aan Gardaland gebracht van 16.30 tot 23.00 uur helemaal top.
Ook hebben we Movieland bezocht, daar vind je een aantal voorspellende shows, weinig attracties maar die zijn wel erg leuk.

met jonge kinderen
"Super hotel in mooie omgeving"
Fam. Smit
21-7-2009 Nette, schone en ruime kamer met airco.
Elke dag schone handdoeken en schoonmaak!
Gratis grote handdoeken bij het zwembad.
Wel is de bar bij het zwembad en in hotel erg duur!
Al met al 2 heerlijke weken gehad, mooie plaatsjes bezocht en met een abonnement op het Gardaland Pretpark bijna iedere dag wel even een achtbaantje gepakt!

met oudere kinderen, Juli 2009
"Leuk voor 1 keer"
12-8-2009 Wij zijn daar dit jaar in juli geweest. Het was een prachtig hotel. Het lijkt op het disney hotel. Zwembad was groot en rustig. Je moet een badmuts op 2,50 in het winkeltje.
Maar met een pet of iets dergelijks mag je er ook in. banden en ligbedden zijn toegestaan. Het ontbijt was wel goed ze hadden 3 verschillende soorten croissantjes, harde bolletjes, cake en chocoladecake, engels ontbijt, divers beleg, en zoetigheden. Animatie was italiaans alleen 's avonds voor kleine kinderen voord tieners helemaal niks te doen en het hotel was erg duur. het was wel jammer dat het niet aan het meer lag. leuke plaatsjes in de omgeving zoals Lazise, Peschiera del garda, Sirmione(aanrader). Ga naar het auquaparadise erg leuk, groot park en veel glijbanen (aanrader) Wij zijn niet naar gardaland, movieland geweest, het was te heet. temperaturen boven de 37 graden. Ga niet eten in het hotel 27 euro per persoon. Je eet voor 6 euro p.p in een restaurant in de buurt. Al met al een leuke vakantie.

Familie
"Mooi hotel en goed verzorgd"
arnold
18-8-2008 goed gelegen bij leuke plaatsjes.
en animatie is erg leuk,
voor kineren tot 12 jr is het paradijs daar

"Geweldig "
Daphne
11-8-2008 Wij zijn hier 14 nachten geweest en hebben ons prima vermaakt. Luxe kamer met super bedden en van alle gemakken voorzien. Het kleine koelkastje kwam goed uit om zelf wat blikjes drinken koud te houden, flesjes uit de automaat waren nm 3 euro. Prachtig zwembad waar het nooit te druk was. Ontbijt was 14 dagen het zelfde maar oke. Prima plek om iedere avond in een ander dorpje langs het meer te gaan eten. Kortom uitstekend!!!

Familie, Aug. 2008
"Leuk voor 1 of 2 nachten!"
ada
25-8-2008 Wij zijn begin augustus 2 nachten geweest. Het is een prachtig hotel om te zien, luxe, modern, bijna decadent. Groot zwembad, voldoende ligbedden met badlakenservice. Voor tieners helemaal niets te doen in de avond, animatie bestaat uit een clown en harde muziek die in de receptie en buiten uit grote luidsprekers komt. Bij het ontbijt kunnen kinderen met een Gardaland-figuur op de foto. Personeel in ontbijtzaal haastig en onpersoonlijk. Vrij harde 2ps bedden. Wel grote kamer en mooie badkamer. Het beste zit je op de begane grond, dan kan je op het gras voor je kamer nog buiten zitten; de balkonnetjes zijn heel krap. Wel prima gelegen t.o.v. Lazise en Peschiera. Al met al een prima hotel voor 1 of 2 nachten, voornamelijk voor mensen met kleine kinderen.

Annita
18-7-2008 Wij verbleven begin juli 9 dagen in dit hotel met 2 kinderen (13 en 15 jaar). Wij waren zeer tevreden: zeer verzorgd hotel, nette kamers, prachtig zwembad, voldoende ligstoelen, verzorgde keuken, vriendelijk personeel. Bij het ontbijt misten ook wij het brood of broodjes. Keuken 's avonds: zeer verzorgd buffet, voldoende afwisseling. De kinderanimatie 's avonds is enkel voor jongere kinderen, maar het was heel leuk om te zien. Animatoren deden goed hun best. Voor tieners is er een kamer met spelconsoles, ... Wij misten enkel wat animatie voor volwassenen. Naast de kinderanimatie wordt er niets anders georganiseerd.
Ideale uitvalsbasis voor uitstappen naar Gardameer, Verona, Monte Baldo ...
Ons gezin heeft alvast zin om naar dit hotel terug te keren.

Gaby
18-7-2008 Wij zijn net 10 dagen in dit hotel geweest. Het is hier perfect. Een mooi zwembad met de juiste temperatuur. Gratis badhanddoeken. De kamer is schoon en netjes met airco! Voor kinderen is het hier heel erg leuk. Het ontbijt was goed. Wij misten alleen wel het brood. Er waren alleen zoete croissants en keiharde kleine witte broodjes. Voor 2 a 3 dagen is dat niet zo erg. Maar 10 dagen zoete croissants eten, dat vonden wij toch iets minder. Het avondeten maakte dat daarentegen weer helemaal goed! Super geweldig buffet. Iedere dag weer anders. Het personeel was ook heel erg vriendelijk. Wij hebben hier een heerlijke vakantie gehad!